Ya çocuk değilsin ki yazdı geçti deyip birakayim nerden biliyorsun orada ne olduğunu neler yaşandığını bu nasıl bir yaklaşım 2 lira maaş alıyorum yanında kızlar geziyor böyle bir düşünce olsa kim eşiyle sevgilisiyle geziyor diye bağlandı forum bile 11000 üye kim bağlandı şimdiye kadar yada forumda kimsenin arkadaşı mı yok
Ben 4 yıldır uzman çavuşum merak ettim subay-astsubay denmemiş neden uzman çavuş sarfettiğiniz sözleri hakedecek ne zararı oldu sizlere yada başkalarına bunu sormaktaki amacım uzman çavuş yetkisi çok kısıtlı erbaş statüsünde bi personel halka ne gibi bi zararı olabilir yani?Kovulma riski vs yok demişsiniz ama öyle değil sözleşmeli personeliz biz sözleşme yenileme tarihlerinde mülakata tabi tutuluruz geçemeyen atılır ordudan 1 yılda subay-astsubay rahatsızlıgı nedenıyle istediği kadar rapor alabılırken uzman cavus 3 ayı gecerse atılır ordudan,kışla içerisinde beylik tabancası taşıması yasaktır vs vs ben memnunum mesleğimden tüm erkek çocukları dogduktan itibaren askerlik hayalleri ile büyümezmi anne babasına ben buyuyup asker olucam demezmi benım meslegı secme durumumda böyle oldu astsubaylıktan elendim ama uzman cavus olarak alındım.
Mbuğra yazdığını daha önce görmedim özür dilemeni bekliyorum buradakiler alınmasın diye bir şey yok çok şükür anamızda belli babamızda belli Üstüme alınma gibi bir sıkıntım yok yeni memurda Değilim böyle basit şeylere takılmam ama bu tarz Konulara yorum yaparken dikkat edin biraz daha her meslekten adam var burada ortak bir bağımız var oda araba sevdası biri çıkıp dese ki buradaki Arkadaşlarım alınması ama modifiye sevenlerin ne bileyim egsoz sevenlerin alayı ...... dese ne olur biraz kurduğunuz cümleler nereye gidiyor düşünüp yazın empati yapın çok zor değil
Bence bu cezanın hiçbir elle tutulur yanı yok, öyle çevirip 'Sen korsansın.' deyip de bağlama diye bir şey olmaz. Bu adamların numaraları belli, her zaman yaptıkları iş belli. Madem bu işi kurutacaksın, al numarasını bin arabasına çek videonu bıraktır kendini Yediemin'e bağla arabayı yaz cezayı gerçek taksi çağır evine yolla. Bu adamın arabasını 'şüphe' üzerine bağladı diye bir korsan taksici evine ekmek mi götüremedi? Bir korsan korkup yaptığı işi mi bıraktı? Bu adama zararı dışında kime ne faydası oldu bunun? Geçiniz.
Kusura bakmayın sizin bu yargıyı askerde edinebileceğinizi unuttum yazarken bizim mesleğimizde bahsettiğiniz şahıslar fazlasıyla var genç asker arkadaslarımızın bize emanet edildiğini unutuyorlar işte rabbim bana hiç bi askere kötülük yapma imkanı vermesin tekrar kusuruma bakmayın önemli bi detayı atlayıp alıntı yapmışım
Hocam zaten taksiciyiz o işi de yapıyoruz. Korsan taksilerin kimler olduğunu nerelerde durup nasıl bağlantı sağlandığını Polisler kendileri de biliyor. Elini sallayan ben korsanım hadi müşteri bağlantıları kurayım diyemez. Birilerine ekmek yedirirsin yoluna devam edersin.
memurların bize karsı hakları varsa bizimde haklarımız var.
şüphelinin/sanıkın, kolluk ,c.savcısı ve mahkemedeki ifade ve sorgulamalarında kendisine isnad edilen yanı yüklenen suçlamadan
dolayı cevap vermemesi , buna ilişkin hükümler AN. 38 maddesi kendisi ve kanunda gösterilen yakınları için suçlayan beyanda bulunmaya veya bu yolda delil göstermeye zorlanamaz, AİHS 6/2 ile baglantı kurularak, suçsuzluk karinesine(1)göre şüphelininsuçlu oldugunu ispatlamak suçlıyana/savcıya aittir,yanı şüpheli kural olarak suçsuz oldugunu ispatlamak zorunda degildir
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
1ay önce istanbuldaydım Atatürk havalimanın orda oteldeydim beşiktaşa arkadasıma gidicektim dediki seni ben aldırrım,beni biri aradı abi geldim diye,adam geldi beni aldı bende ilk baş arkadaşımın tanıdıgı zannettim bir iki dakkika sonra anladımki korsan taksiymiş ilk defa korsan taksiye binmiş oldum neyse gece aynı güzergahta otele dönücem yine aynı korsan götürüyor beni birazda alkollyüm bizi bagcıların orda cevirdiler önce üflettiler sonra arabaya dayadılar aradılar üstümde çakı vardı aldılar temiz fırcaladılar ohaldeyiz bunla gezemezsin fln gbt yaptılar gbtte biraz sıkıntılarım var nutuk çektiler neyse korsana döndü dediki kim bu kuzenim dedi 5 dkk sonra korsana dönüp polis,adam misafir belli bırak oteline dediler elemana sordum korsan cezası yedin mi diye yok abi dedi korsanın ne arabasını bagladılar,nede ceza kestiler...iyi yada kötü korsanı tartışmıyorum ilk defa böyle bir oluşumun içinde olmakta beni tedirgin etti ama elemanda söyledi abi hepimizi cok iyi biliyorlar canları isterse kafaları eserse baglarlar
Tanrı kırbacıyız aman nedir bilmeyiz !
22 sayfa boyunca ne yazıldığını okumadım, elbet mantıklı cevaplar vardır ancak devlete para lazım. Çok da şaşırmadım o yüzden.
Peşini bırakmayın, dava açın diyeceğim de sonucu ne olur onu da tahmin etmek zor değil.
psn: DAGHAN26
Hacı abi iyi güzel hoş diyosunda teoride ok. Pratikte ?
Adama sen daha yanındaki kişinin ne oldugunu kendının ne oldugunu anlatamıyosunki kanundu tüzüktü haktı şöyle dursun!
Sen bu durumda kalsan bu yazdıgını anlatmaya kalksan seni bu duruma sokan 10 polisten 2 si lan bu adam bısey bılıyo dıyıp belkı alttan alır..
Gerısı zaten krallıgını ılan ettıgınden he he gıt mahkemeye anlat der gene.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)