User Tag List

Sayfa 1/22 12311 ... SonSon
412 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Korsan Taksisin diyerek aracımı Bağladılar !

RickPierOneiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry Korsan Taksisin diyerek aracımı Bağladılar !

Herkese Merhaba,
    Cumartesi akşamı bir arkadaşımla ( bayan ) taksime gidip kafa dağıtalım dedik.Şişhane'de avizecilerin orada aracımı durdurdular ve rutin uygulama zannederek yanaştım.Ehliyet ruhsatı verdikten sonra memur beni aşşağı inermisiniz diyerek dışarı çıkarttı.Araçtaki bayanın kim olduğunu, adını soyadını, nereli olduğunu, bayanı nereden aldığımı, nereye götürdüğümü ve buna benzer cins cins sorular sormaya başladı bende sanane kardeşim varsa bir durum yaz cezanı gidiyim işimiz var diyerek çıkıştım memur arkadaş efendi ol kafanı gözünü kırarım felan diyerek artistlik yapmaya başladı.O sırada bir diğer memur araçta bulunan bayan arkadaşıma da bazı sorular sormuş ondan da aynı tepkileri alınca sırf i.nelik olsun diye sen korsan taksisin diyerek 2184 TL ceza yazdılar ve aracımı 2 ay bağladılar.2 saat boyunca direndik ama derdimizi dinletemedik.Aracım 2013 model punto ve memur arkadaşın söylediği şu punto, linea, accent tarzı araçların %99u korsan taksi.Aracında ki kişiyle bir akrabalık, veya bir bağlılık yoksa ( nişan evlilik gibi ) sen diyor korsan taksisin.Diyorum ki babacım araçta 5 cm yay var jant var 2013 model araba arkaya zaten 3 kişi binemiyor lastikler sürtüyor nasıl korsan yapayım beni ilgilendirmez diyor.Mahkemeye vericem diyince de biz bu işde uzmanız mahkeme sana mı inanacak bize mi inanacak diyerek gülüyorlar o. çocukları !Araçtaki bayan arkadaşımın ve benim böyle bir şeyin olmadığını eğlenmeye gittiğimizi üzerine basa basa söylememize rağmen bizi ilgilendirmez madem korsan taksi değilsin git mahkemede ispat et aracını kurtar diyerek malesef cezayı kestiler.Üzerine kendi yazdıkları ifadeyi imzalamamı istediler.İfade de ise Bayanı ücret karşılığı taksime götürüyordum bir daha yapmayacağım tarzı şeyler yazıyordu imzalamadım.Böyle bir o.çocukluğuyla ilk defa karşı karşıya kalıyorum.Bugün avukat vasıtasıyla Yenibosna idari mahkemesine itirazda bulundum 4 5 gün içerisinde mahkeme sonuçlanır dediler..Şuanlık beklemedeyiz ama bu amk cocukları bu meslek dalında olduğu sürece polislerden nefret etmeye devam !

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ceza makbuzunda ceza yazan polisin adı soyadı sicili yazıyor. Ben yerinizde olsam özellikle cezayı kesen polise dava açardım. Bimere de şikayette bulunun bence

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öh anasının nikahı yok artık. Bu kadar azıttı mı bunlar ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen o kadar azıttılar benimle birlikte aynı anda 4 5 aracı daha bağladılar bağlanan araçların hepsi dizel ve az yakan araçlar bir kaç kişi daha cazgırlık yaptı ama kimseyi dinlemediler herkese yazdılar.Bimere de şikayet edicem bugün

Mythos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabistanda eger bi arabada bir kadin ve bir erkek yanliz, kadin da on koltuktaysa ve herhangi bir evlilik durumu yoksa direk kirbac cezasi yiyiyorsun... Bunlar da adim adim oraya gidiyor heral...
    V8

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyice şaşırmış bunlar artık ayıptır ya Cok geçmiş olsun kardeşim bırakma peşini allahından bulsun böyle şerefsiz köpekler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu olaylarda güçsüz taraf sizsiniz sorular sormaya başladığında 'sanane' demek yerine cevaplasaydınız bunlar başınıza gelmezdi. O sorulan sorular rutindir, hemen hemen herkese sorarlar . Geçmiş olsun bazen olaylara karşı sakin davranmak gerekir. Her polis harika değildir içlerinde malesef böyleleri var ama 1-2 kişi için 10 kişi aynı kefeye koymak akıl karı değildir.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cezaya itiraz et o memurlardan da direk şikayetçi ol. Yanındaki kız arkadaşda sana yardımcı olursa her türlü kazanırsın davayı sıkıntıyada sokarsın o heriflerin.

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı Mythos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabistanda eger bi arabada bir kadin ve bir erkek yanliz, kadin da on koltuktaysa ve herhangi bir evlilik durumu yoksa direk kirbac cezasi yiyiyorsun... Bunlar da adim adim oraya gidiyor heral...
    aynen oraya doğru gidiyoruz ama yavaş yavaş. hisettirmeden. kurbağı soğuk sulu kazanın içine koydular. altını yavaşça ısıtıyorlar ki kurbağa piştğinin farkında olmasın. farkına vardığında iş işten geçmiş olacak.

RickPierOneiL@ dostum sana da geçmiş olsun. rıza zarrabın veya bilalin arkadaşı falan olsaydın kılına dokunamazlardı.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanındaki kişinin ismi vs tutanakta var mı? Geçmiş yakınlık durumunu kanıtlarsan dava direk sonuçlanır, ama aksi taktirde korsan olmadığını nasıl kanıtlarsın soru işareti bunlar fena azdı.

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olaylarda güçsüz taraf sizsiniz sorular sormaya başladığında 'sanane' demek yerine cevaplasaydınız bunlar başınıza gelmezdi. O sorulan sorular rutindir, hemen hemen herkese sorarlar . Geçmiş olsun bazen olaylara karşı sakin davranmak gerekir. Her polis harika değildir içlerinde malesef böyleleri var ama 1-2 kişi için 10 kişi aynı kefeye koymak akıl karı değildir.
    Bana bugüne kadar hiç bir polis yanındaki kim diye sormadı. 10 kişide 1-2 kişi ha çok iyi niyetli bakmışsın olaya

Akın Sarıkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuh onun bunun evlatarı ya. amk benzinini 5 lira yaptılar, az yaksın diye dizel araba aldı millet, şimdi dizel arabaya binmek mi yasak olmuş?

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bildiğim tüm küfürleri oturduğum yerden ettim
    CAN CEYLAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel kardeşim sen kız arkadaşınla çevirmeye gir.Kız arkadaşının adını soyadını yaşını nerden tanıştığından tut nereye gittiğine kadar cins cins sorular sorsunlar sen sakin sakin cevap verirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanındaki kişinin ismi vs tutanakta var mı? Geçmiş yakınlık durumunu kanıtlarsan dava direk sonuçlanır, ama aksi taktirde korsan olmadığını nasıl kanıtlarsın soru işareti bunlar fena azdı.
    Başkan ortada tutanak yok.sadece ceza makbuzu var ve otoparktan verilen bir evrak.Benim bugün verdiğim dilekçe de var bayanın adı soyadı İstenildiği takdirde Tanık olarak mahkemeye geleceği felan herşey yazıyor.Şimdi mahkemeye başvuru yaptık onaylanırsa direk tanık olarak gelecek.

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olaya gel. film yapsan imdb 1.0 puanlar. çok saçma. geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda olumlu sonuclanır .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz baktiniz dava ile sonuçlanmaz. Cezayi ödemek zorunda kalirsaniz. O ismi alın.
    Coğrafya kaderdir

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Acaba plakanızı falanmı kopyaladılar daha ilk başta korsan muhamelesi yapmaya başlamışlar geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu bir durum
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polis yanlısı değilim, polis memurlarının uslubunu da hiç sevmem ama soru sorma yetkisine sahip bir merci ibneliğine de sorsa cevap vermen gerekir.

Vermen gerekir çünkü vermediğin de sonucuyla yine sen uğraşıyorsun.

Kusura bakma ama ters cevapların yüzünden birazda sonuca kendin yönlendirmişsin polisleri.
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)