Herkese Merhaba,
Cumartesi akşamı bir arkadaşımla ( bayan ) taksime gidip kafa dağıtalım dedik.Şişhane'de avizecilerin orada aracımı durdurdular ve rutin uygulama zannederek yanaştım.Ehliyet ruhsatı verdikten sonra memur beni aşşağı inermisiniz diyerek dışarı çıkarttı.Araçtaki bayanın kim olduğunu, adını soyadını, nereli olduğunu, bayanı nereden aldığımı, nereye götürdüğümü ve buna benzer cins cins sorular sormaya başladı bende sanane kardeşim varsa bir durum yaz cezanı gidiyim işimiz var diyerek çıkıştım memur arkadaş efendi ol kafanı gözünü kırarım felan diyerek artistlik yapmaya başladı.O sırada bir diğer memur araçta bulunan bayan arkadaşıma da bazı sorular sormuş ondan da aynı tepkileri alınca sırf i.nelik olsun diye sen korsan taksisin diyerek 2184 TL ceza yazdılar ve aracımı 2 ay bağladılar.2 saat boyunca direndik ama derdimizi dinletemedik.Aracım 2013 model punto ve memur arkadaşın söylediği şu punto, linea, accent tarzı araçların %99u korsan taksi.Aracında ki kişiyle bir akrabalık, veya bir bağlılık yoksa ( nişan evlilik gibi ) sen diyor korsan taksisin.Diyorum ki babacım araçta 5 cm yay var jant var 2013 model araba arkaya zaten 3 kişi binemiyor lastikler sürtüyor nasıl korsan yapayım beni ilgilendirmez diyor.Mahkemeye vericem diyince de biz bu işde uzmanız mahkeme sana mı inanacak bize mi inanacak diyerek gülüyorlar o. çocukları !Araçtaki bayan arkadaşımın ve benim böyle bir şeyin olmadığını eğlenmeye gittiğimizi üzerine basa basa söylememize rağmen bizi ilgilendirmez madem korsan taksi değilsin git mahkemede ispat et aracını kurtar diyerek malesef cezayı kestiler.Üzerine kendi yazdıkları ifadeyi imzalamamı istediler.İfade de ise Bayanı ücret karşılığı taksime götürüyordum bir daha yapmayacağım tarzı şeyler yazıyordu imzalamadım.Böyle bir o.çocukluğuyla ilk defa karşı karşıya kalıyorum.Bugün avukat vasıtasıyla Yenibosna idari mahkemesine itirazda bulundum 4 5 gün içerisinde mahkeme sonuçlanır dediler..Şuanlık beklemedeyiz ama bu amk cocukları bu meslek dalında olduğu sürece polislerden nefret etmeye devam !