App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
sadece polis mi devlet daireleri hep aynı vergi dairesi aynı emniyet aynı hastane aynı devlet memurlarına bakıyosun verilen maaşı begenmeyip halka yokuş yaparak deşarj oluyorlar demek onun için devlet le işin varsa sakin olmak lazım yoksa davul tozu minare gölgesi belgesi aratıp duruyolar
Saçmalığı kes ya .. Farzedelim ki yanımdaki insanı gerçekten tanımıyorum.Bar da içerken tanıştım, gece beraber konaklicaz(uyucaz) .. Eve , otele bağa bahçeye bir yere gidiyorum.Bundan polise ne ? Yok yanındaki kim adı ne kaç yaşında , sanane ..
ceza tutanağına hangi madde.den ceza kesildi. neyazıldı karşılığına. ceza tutanağının fotosunu paylaşma imkanın varmı?
TeamPASAOGLU
polisi haklı bulanlar yarın öbür gün böyle bir olayla yada benzeri saçma bir cezayla karşılaşırsa buraya konu açmasın o zaman. İstanbul Maltepe'de evimin yanında bakkal var. Her akşam 4 5 lavuk geliyor bira alıp yanında otoparkın girişine dükkanların camına oturup bira içiyorlar kafaları bulunca arabalara yaslanıyorlar her yere işeyip sıçıp pisliklerini bırakıp gidiyorlar Aradık polisi anlattık durumu tamam ekipler olay yerine intikal edecek dediler gelen giden yok. Yarım saat arayla 3 kere aradık bir memur bile gelmedi ki üst sokağımda ilçe emniyet müdürlüğü var. Ertesi gün yine aynı senaryo oldu gece 1 de bu sefer ilçe emniyete gittim. Bekçi kulübesinde polis oturuyor elinde telefon candy crush oynuyor. Anlattım durumu yok gelmiştir de bilmemne de başladı gevelemeye bekledik balkonda gelen olmadı dedim. Arkadaşlara ileticem deyip oyun oynamaya devam etti. Eve yürürken yolda ekip aracı gördüm el ettim durdurdum onlarında bahane yok ihbar olcak bilmemne dedim dün 3 kere ihbar ettik gelen olmadı sokağa girsen görceksin. İhbarsız gelemem belki şuan olaya gidiyorum engel oluyosun diyor kibarca ne siren çalışıyor ne bişi sağdan sağdan devriye atıyor halbuki.İyi dedim ilgilenirseniz sevinirim dedim yine gelen yok. Bunlar işini doğru yapan polisler ise kumdan kale bile yapmasınlar. İşlerine geldiği gibi davranmayı bilirler anca
Yuhh ya adamlar artık ne yapacağını şaşırıyor gerçi önüne gelen herkes polis olursa böyle olur sen o.ç denk gelmişsin geçmiş olsun
Tüm yorumları okumadım belki biri benim gibi bir öneride bulunmuştur. Elinizi güçlendirmek adına olay tarihinden önce kız arkadaşınızla çekilmiş fotoğrafınız varsa işe yarayabilir mahkemede delil olarak.
Yuh diyerek okudum , gerekeni yapin boyle sacmalikmi olur
Cidden diyecek tek kelime bulamıyorum , bu kadar saçma bir sebepten nasıl ceza yazıyorlar anlamıyorum. Allah kolaylık versin.
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)