User Tag List

Sayfa 7/22 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
412 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Korsan Taksisin diyerek aracımı Bağladılar !

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi sanirim arkadasin demek istedigi adamin elinde yetki var o takarsa sen ugrasirsin he de gec basin agrimasin. ama her durumda olmazki o kardesim burada bi art niyet var hele ki yanindaki kiza gidiyosa isin ucu durum degisir iyi yapmis arkadas.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lütfen elinizden gelenleri yapınız. İyice azıttı bu polisler . Resmen keyfe keder ceza yazılmış. Allah bin belasını versin o polisin. İnşallah sonuç aleyhinize sonuçlanır da bu poliste açığa alınır . Keşke biz de orada olabilsek ve şahitlik yapabilseydik size. :/

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Havaalanı girişinde sık yaşanan durumlar, yanındakine senin soyadını sorar nereli olduğunu sorar vs. böyle bir yöntem geliştirmişler.

Komşun işe giderken servisini kaçırmış olsa, otobüs durağından hayrına bir teyze alsan, yolda öğrenci gençler otostop çekse alsan direk korsansın.

Saçmasapan birşey, boktan olanı da arabanın markasına senin maddi durumuna göre seni değerlendirmeleri...Punto ve Ceed ile birkaç kez çevirmişlerdi Audi ile arabanın içine bakmıyorlar bile.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

enesbeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olaya bak! Yolda gördüğümüz komşumuzu mahallelimizi de arabaya almıcaz artık demekki
    Ne Mutlu Türküm diyene! K.Atatürk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten araca ne adam alıcan ne başkasına araba vericen nede alıcaksın bu işler çok riskli

yhsre18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi demek istedigim. Polis cama tik tiklayinca somurgan bir yüz yerine güler yüzlü davranilmali, hayir geceler memur bey vs. denmeli tatli bir dille konusulmali her sey saygı cevresinde oldugu zaman bu tip olaylar meydana gelmez. Unutmayin onlarda insan , munetcim değiller korsan taxi olup olmadigini anlamak icin tabiki soru sorarak anliyacaklar. Konu sahibi kesinlikle hakli yapacagi tek sey cezanin iptali icin dava acmak olur .

Insallah davayi kazanirsin abi haksizlik var ortada muhakkak hak yerini bulacaktir gecmis olun. Bu tip olaylar insallah bir daha basina gelmez.
    İstediğin kadar iyi davran yine de yapacağını yapar içinde varsa. Hadi arkadaşın arabasını ters yaptı diye ceza yazdılar ve çektiler. Arkadaki diğer arabaların hepside mi ters yaptı. Ve ya hepside mi korsan taksi. Arkadaşım devletin memuruna yardımcı olmak elbette ki görevimiz. Ama o üniformayı giydi diye hakkın hukukun dışına çıkıp kimseye ahkam kesemek. Olmadığını ispatla ne demektir! Polis toplumu düzenli hale getirmek için vardır. Herkesin huzurunu kaçırmak için değil. Ben üniversitede okuyorum; çoğu arkadaşımın soyadını bile bilmem. Ben arkadaşımı arabama alsam korsan mı olacağım? Saçmalık! Ne geldiyse başımıza ses çıkarmadığımızdan geliyor. Daha neler göreceğiz artık tahmin bile edemiyorum.

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütçe açığı çıkan yıl sonu aylar geldimi yok yay var makasçısın, modifiye var hız tutkunusun, film var arabayı göremiyoruz. gidip dizel normal bir arabaya biniyorsun bu seferde sen korsansın bilmemne. Geçmiş olsun umarım en kısa sürede çözersiniz durumu gereksiz yere insanlara çektirdikleri başka türlü başlarına gelsin...

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun kardesim, bu yeni yetmeler iyice isin ayarini kacirdilar, bende haftada 6/7 kez havaalanina girip cikiyorum esimin isi geregi hic denk gelmedi bu okuduklarimdan sonra insallah da denk gelmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abilerim arkadaşlarım çok yakın bir arkadaşım Polis ve ismini vermeyeceğim ve FB'de yazdığı bir yazı.Amacım kesinlikle konuyu saptırmak değil yanlış anlaşılmasın. Ama dedikleri çok doğru arkadaşımın. Bazı polisler artık kendisini kral sanmaya başladı..

Bence biraz da kendimizi eleştirmeliyiz !
    Size bu sabah yaşadığım bir olaydan kısaca bahsedeceğim.
    Sabah 5:30 da iş yerimde doğru gitmek için evimden tam olarak çıkmıştım ki bir polis kalabalığı gördüm. Fazla aldırış etmeden arkamı döndüm tam gidecektim ki arkamdan bir ses " şşt lan heey sana diyorum baksana buraya nereye gidiyosun sana diyorum" diyerek bana seslendi. Arkamı dönüp efendim dediğim de "sana diyorum nereye gidiyorsun lan sen? Polisim ben !buraya gel diyerek üzerime doğru sivil birisi yürüdü.
    -görmüyomusun lan burda bu kadar polisi neden bakmıyosun buraya? Polis ! Gel !deyince bana kimliğini göstermesini istedim.
    -bu kadar polis var burda hala ne kimliği soruyosun deyince çıkardım bende kimliğimi göstererek iş yerime gittiğimi söyledim. Ben kimlik gösterince adam gibi söylesene lan gerizekalı ne artist artist kimlik gösteriyosun deyip arkasını dönüp gitti. Hayata bakış açısı dar olan bu şahsiyetle daha fazla muhatap olmak istemediğimden dolayı olayı çok büyütmeden döndüm arkamıyürüdüm gittim.
    Anlatmak istediğim konuya gelecek olursak. Vatandaşımızın çoğunun neden polisten nefret ettiğini eskiden az çok bilirdim ama artık iyiden iyiye anlıyorum. Hayattaki tek başarısı polis olmak olan bu insanlar bu teşkilatta var oldukça insanımız polisine saygı değil nefret duymaya devam edecekler. Bu insanlar ne yazık ki polis teşkilatında bir hayli fazla. İnsanlara saygı duymayan, devletin ona verdiği yetkiyi sorumluluk değilde bir üstünlük olarak gören bu insanlar oldukça polis teşkilatı ne yazık ki yerinde sayacaktır.
    Senin yaptığın operasyondan kimse haberdar olmak zorunda değil! Ya da sen eğer sivilsen ve gelip bir vatandaşa kimlik soruyorsan önce kendi kimliğini ibraz etmek zorundasın. Polis olmak demek devletin sana verdiği yetkiyle kendi vatandaşını hor görmek değildir. Ya da sivil olan herkes potansiyel suçlu değildir. Ne zaman ki bu görevli polisler! nezaketi öğrenir, vatandaşa sadece insan olduğu için değer verirse işte o zaman teşkilat olarak saygıyı fazlasıyla hakeder.
    Polis teşkilatında böyle insanların olduğu ne yazık ki bir gerçek. Ama inşallah eğitim seviyemiz arttıkça, okudukça, geliştikçe bu nesli tükenmekte olan insanlar azalarak bitecekler. Bir kaç "hayattaki tek başarısı polis olmak olan insan" yüzünden koskoca bir teşkilatı gömmek ya da polislerin hepsi aynı yeaa demekte yanlış. Çünkü çok kıymetli insanlarda azımsanmayacak kadar fazla.
    Ben bile bu durumdan bu kadar rahatsız oluyorsam eminim vatandaşımız bu konudan bir hayli müzdarip.
    Tek temennim Polis teşkilatının kısa vadede tamamen düzelerek vatandaşına, personeline daha fazla kıymet veren bir hâl alması. Yoksa işler içler acısı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abilerim arkadaşlarım çok yakın bir arkadaşım Polis ve ismini vermeyeceğim ve FB'de yazdığı bir yazı.Amacım kesinlikle konuyu saptırmak değil yanlış anlaşılmasın. Ama dedikleri çok doğru arkadaşımın. Bazı polisler artık kendisini kral sanmaya başladı..

Sabah 5:30 da iş yerimde doğru gitmek için evimden tam olarak çıkmıştım ki bir polis kalabalığı gördüm. Fazla aldırış etmeden arkamı döndüm tam gidecektim ki arkamdan bir ses " şşt lan heey sana diyorum baksana buraya nereye gidiyosun sana diyorum" diyerek bana seslendi. Arkamı dönüp efendim dediğim de "sana diyorum nereye gidiyorsun lan sen? Polisim ben !buraya gel diyerek üzerime doğru sivil birisi yürüdü.
    -görmüyomusun lan burda bu kadar polisi neden bakmıyosun buraya? Polis ! Gel !deyince bana kimliğini göstermesini istedim.
    -bu kadar polis var burda hala ne kimliği soruyosun deyince çıkardım bende kimliğimi göstererek iş yerime gittiğimi söyledim. Ben kimlik gösterince adam gibi söylesene lan gerizekalı ne artist artist kimlik gösteriyosun deyip arkasını dönüp gitti. Hayata bakış açısı dar olan bu şahsiyetle daha fazla muhatap olmak istemediğimden dolayı olayı çok büyütmeden döndüm arkamıyürüdüm gittim.
    Anlatmak istediğim konuya gelecek olursak. Vatandaşımızın çoğunun neden polisten nefret ettiğini eskiden az çok bilirdim ama artık iyiden iyiye anlıyorum. Hayattaki tek başarısı polis olmak olan bu insanlar bu teşkilatta var oldukça insanımız polisine saygı değil nefret duymaya devam edecekler. Bu insanlar ne yazık ki polis teşkilatında bir hayli fazla. İnsanlara saygı duymayan, devletin ona verdiği yetkiyi sorumluluk değilde bir üstünlük olarak gören bu insanlar oldukça polis teşkilatı ne yazık ki yerinde sayacaktır.
    Senin yaptığın operasyondan kimse haberdar olmak zorunda değil! Ya da sen eğer sivilsen ve gelip bir vatandaşa kimlik soruyorsan önce kendi kimliğini ibraz etmek zorundasın. Polis olmak demek devletin sana verdiği yetkiyle kendi vatandaşını hor görmek değildir. Ya da sivil olan herkes potansiyel suçlu değildir. Ne zaman ki bu görevli polisler! nezaketi öğrenir, vatandaşa sadece insan olduğu için değer verirse işte o zaman teşkilat olarak saygıyı fazlasıyla hakeder.
    Polis teşkilatında böyle insanların olduğu ne yazık ki bir gerçek. Ama inşallah eğitim seviyemiz arttıkça, okudukça, geliştikçe bu nesli tükenmekte olan insanlar azalarak bitecekler. Bir kaç "hayattaki tek başarısı polis olmak olan insan" yüzünden koskoca bir teşkilatı gömmek ya da polislerin hepsi aynı yeaa demekte yanlış. Çünkü çok kıymetli insanlarda azımsanmayacak kadar fazla.
    Ben bile bu durumdan bu kadar rahatsız oluyorsam eminim vatandaşımız bu konudan bir hayli müzdarip.
    Tek temennim Polis teşkilatının kısa vadede tamamen düzelerek vatandaşına, personeline daha fazla kıymet veren bir hâl alması. Yoksa işler içler acısı..
    Bunun önüne de her önüne geleni polis yapmiyarak önüne geçilir çocuk p*çin teki torpil yaptırıyor direk polis oluyor nolucak sonra bu tip olaylar kaçınılmaz oluyor. Belki de ahlaki yönden de sınava alınmaları lazım. Ne güzel çocuklar torpili olmadığı için polis olamıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunun bizzat örneğini 2010 yılında ben yaşadım. Sadece burnumda nokta kadar ''BEN'' var diye mülakatta elendim. Ama aynı yıl mülakatı geçen arkadaşlarımı bir görseniz tipini seveyim dersiniz çocuklara. Dediğiniz gibi zamanında ne torpiller döndü.. Şuanki sistem nedir ne değildir bilmiyorum ama...

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ağır kansızmış ağır ağır !!!!!! Armayı omzuna takan adam oldum zannediyor
    .

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ağzım açık okudum geçmiş olsun.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İbretlik olmuş, harbiden çok beğendim.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunun bizzat örneğini 2010 yılında ben yaşadım. Sadece burnumda nokta kadar ''BEN'' var diye mülakatta elendim. Ama aynı yıl mülakatı geçen arkadaşlarımı bir görseniz tipini seveyim dersiniz çocuklara. Dediğiniz gibi zamanında ne torpiller döndü.. Şuanki sistem nedir ne değildir bilmiyorum ama...
    Bu sene biraz daha azaldı şu Fetoyla zıtlaştıkları için. Cemaatenmisin istersen Ben'in üstünde burun olsun yine alıyorlardı

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belli ki talimat almışlar, ne yaparsanız yapın kesin seklinde. Size denk gelmis, gecmis olsun. Sonuna kadar hakkinizi arayın, bugun size yarın bize.
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

yoshimura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıskanç herifler başka birşey değil. maksat kaypaklık olsun ayrıca memura kestiği ceza kadar prim verirsen ortaya nasıl bir tablo çıkmasını bekleyebilirsinki??
    DTi

made ın JAPAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynısı geçen perşembe başıma geldi halısahadan dönerken çevirdiler sorular sordular aracı baglıcam dedi biz tabi leş gibiyiz anlatıyoruz derdimizi yok baglıcam dedi kavga gürültü karakola gittik orda derdimizi anlattık çok şükür saldılar çok geçmiş olsun inş düzelir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yoshimura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kıskanç herifler başka birşey değil. maksat kaypaklık olsun ayrıca memura kestiği ceza kadar prim verirsen ortaya nasıl bir tablo çıkmasını bekleyebilirsinki??
    Cezalardan prim aldıkları falan yok bu söylemler tamamen çocukça

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)