User Tag List

Sayfa 8/22 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
412 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Korsan Taksisin diyerek aracımı Bağladılar !

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tayfun.O ailenden biri polis mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw 18 yaşında bir arkadaş sabahtan beri millete laf yetiştirmeye adadı kendini yorumları falan çocukça buluyor çok enteresan arkadaşın bilgi birikimi tecrübesi falan had safhada demekki..
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav he he. Benide onca polis cevir hatta cevirmeyi gormedim fark ettikten sonra geri dondum olayi doğru bir üslupla anlattim ne ceza kestiler ne azarladilar. İyi olana kim ne yapsın
    Kendinden 10 yas buyuk adama yav he he derken ???? 18 yasina kadar zaten sayisi sifir da ehliyetini aldigindan beri kac kere cevirmeye girdin sormasi ayiptir ? Adam ne kotuluk yapmista arabadina el koymuslar 2 bin lira ceza yazmislar ? Iyilik yapana bisi yapmazmis da bilmem neymis de polisleri bilmesek yiycez.

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çocuk mantıklı konuşuyor yaşa ne takıldınız

Purmol35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cezalardan prim aldıkları falan yok bu söylemler tamamen çocukça
    Yazmayayım yazmayayım , diyorum da dayanamadım .

Abisi sen kimsin ? Her *** a bilmiş bilmiş yorum yapıyorsun . Sen ne gördün ne geçirdin , artist artist kendinden kaç yaş büyük insanlar a cevap veriyorsun , akıl veriyorsun . Sidik yarışına girmeye çalışıyorsun . Önce bi sormak lazım senin ehliyetin varmı ? Yaşadığın yerde gördün ne geçirdin ? Hiç bulunduğun mevki dışına çıktınmı ? La post larına bakıyorum saçma saçma yorumlar . Bişey bilmiyorsan öyle kal , öğren , öğrendiğin zaman yorum yap . Kimse sana bilmiyorsun diye laf etmez . Aptal saptal yorumlar yapıp milletin canını sıkma , adam ol !

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu tur olayrin tecrubeyle alakasi yok. Her zaman dimdik durursan bir noktada kirilirsin bazan agirdan almak lazim
    Olur abi, bazan ağırdan alırız..

Ya sabır, düne kadar yanında velisi olmadan bakkaldan sigara alamayacak tipler hayat dersi vermiyor mu...

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen günde 1 polisin artisligini kaldirabilirsin. Ama polis günde 1000 artisligi kaldiramaz. Adam sana geometri sorusu sormamis. Sormasi gereken onlar. Yanındaki kim nereli adi ne gibi. Yoksa korsan oluo olmadığını nasıl anlayacak ? Sende gider yapınca basmış cezayı.
    SWAT

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kız arkadaşınla bir olup şikayetçi olursanız kesinlikle kazanırsınız

ayrıca gorevli memurlar hakkında gorevini kotuya kullanmak ile ilgili şikayette bulunun derim

sen gene iyi kız arkadaşınla çevrilmişsin

geçen sene dayım aradı karşı taraftayım yetişemicem bi bayan misafirim atatürk havaalanına iniyor dış hatlardan alırmısın dedi ***** getz ile gittim telefonla aradım buldum aldım ve benide çevirdiler allahtan gelen kişi yabancıydıda 2 kelime bile ettirmeden bastım çıktım ordan

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su tayfun o mudur nedir yazmasin abi harbi burda ayar oluyorum ya.gelsin polis sana ayni tepkiyi göstersin ondan sonra gel burda konus.ben aracimi almisim, parasini da vermisim, vergisini de, sigortasını da.Arac 4 ya da 5 kişilik bende istediğimi alip gezebilirim.mazotunu da ben koyuyorum kardeşim kime ne ? Ister ayseyi fatmayi alirim ister ahmeti mehmeti.belki gece tanistik belki nisanlim, belki üniversiteden arkadasim.kime ne ? Taksilerin vergilerini vs bosa cikarmamak için, illegalden korumak icin yapilmis bişey olsa da insanlari kanitlayamadigin bisey icin zor duruma sokamazsin.

most_evil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.Yaşın gözükmediği için arkadaşım diyorum kusura bakma.Konuya dönücek olursak,her bireyin kendine özgü bir karakteri ve kendini ifade etme şekli vardır,kimisi asık suratlıdır kimisi anlayışlıdır,kimisi neşelidir vs. yani kolluk kuvvetine karşı kimse yapısını değiştirmek zorunda değildir.Kolluk kuvveti de senin karakterine ya da davranışına göre işlem yapma yetkisine sahip değildir kanun neyse onu uygular ve korsan taksi gibi bir ithamda bulunup aracını bağlamak için sağlam delile ihtiyaç duyar.Herhangi bir aksi durumda sen korsan olmadığını ispatlamak durumunda değilsin cezayı yazan ispatlamak durumundadır.Gerek bireysel gerekse avukat aracılığı ile başvuru yaparsan cezayı ve aracın bağlanmasını iptal ettirebilirsin fakat üzülerek söylüyorum ülkemiz şartları gereği ve anayasal haklarımızı bilmememiz yada etkin savunma yapamamızdan dolayı konuya hakim bir avukatla başvuru yapmakta fayda vardır.Cezayı iptal ettirmekle birlikte keyfi uygulama yapan memurun ceza almasını sağlamakta mümkündür.Kısaca üniforma kimsenin egosunu tatmin etme aracı değildir,üniformalı dahi olsa kimse hukuk dışında işlem yapamaz,yapanda etkin savunmayla cezasız kalmaz.Konunun çözümüyle ilgili daha fazlasına ihtiyaç duyarsan ya da başka arkadaşlarda ihtiyaç duyarsa elimden geleni yaparım.Forum düzeni gereği özel mesaj alabiliyormuyum bilmiyorum ama bu başlıktan yazarsanız mutlaka görürüm.

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    agzım acık okudum resmen cok gecmıs olsun ınsallah olumlu bır sonuc elde edersınız

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 kapıya arabaya bınsek korsan taksı damgası yerız 2 kapı arabaya bınsek modıfıyeden ceza yerız allah sonumuzu hayretsin

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evde kimle oturduguna karismaya kalkan arabanda kim olduguna da karisir aslinda. cok sasirmamak lazim bugünlere getirenler omuzlarda sirtlarda tasiyanlar utansin.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kafaya gopro sabitlemek gerek bu istanbul o zaman kimse kimseye keyfi bir sey yapamaz

Bütün küfürler edildi.Her turlu davanin arkasinda dur memurlar icinde dava ac.maddi manevi her türlü tazminat için inşallah adalet verecek bir hakime denk gelir,

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kafaya gopro sabitlemek gerek bu istanbul o zaman kimse kimseye keyfi bir sey yapamaz

Bütün küfürler edildi.Her turlu davanin arkasinda dur memurlar icinde dava ac.maddi manevi her türlü tazminat için inşallah adalet verecek bir hakime denk gelir,
    Araba'da Gopro olsa her türlü anında zaten kurtarır durumu . Hatta polis görse bile Gopro'yu ceza yazmaktan vazgeçerdi. Ah bu polislerimiz yok mu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen günde 1 polisin artisligini kaldirabilirsin. Ama polis günde 1000 artisligi kaldiramaz. Adam sana geometri sorusu sormamis. Sormasi gereken onlar. Yanındaki kim nereli adi ne gibi. Yoksa korsan oluo olmadığını nasıl anlayacak ? Sende gider yapınca basmış cezayı.
    gider yapınca ne diye basmış cezayı? haybeye
    polise kim artislik yapabiliyor bu memlekette? yapanın kafasına sıkıp elini kolunu sallayarak gezmiyor mu?
    polis işini düzgün yapmak zorunda yukarıda bir sürü olay anlattılar hepsi polisin bana dokunamazlar havasından dolayı
    daha geçen gün puştun biri otobüste baldızıma artislik yapıyor üstüne yürüyünce de ben polisim zırvaları
    niye çünkü polis ya hükümette arkasında ya elini kolunu sallayarak vatandaşa istediğini yapabilir kimsede hesap soramaz o da farkında bizde
    boşuna yazmıyor duvarlarda A.C.A.B.
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav he he. Benide onca polis cevir hatta cevirmeyi gormedim fark ettikten sonra geri dondum olayi doğru bir üslupla anlattim ne ceza kestiler ne azarladilar. İyi olana kim ne yapsın
    sen baya görmüş geçirmiş bi arkadaşa benziyosun.

RickPierOneiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kimsenin artistiliğini kaldıramam hele köyünde çobanlık yaparken tesadüf eseri veya torpille polis olan veletlerin hiç.Basmış cezayı ama bende cumartesiden beri onun sülalesine hatta bütün emniyete düz gidiyorum.memnunsanız sıkıntı yok.
    Sizde kendinizi etiket ettiğinize göre imzanızda sizinde en büyük başarınız polis olmanız hani bişeyler yazıcam yazmıyorum o yüzden boş yapmayın bence.

RickPierOneiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı most_evil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.Yaşın gözükmediği için arkadaşım diyorum kusura bakma.Konuya dönücek olursak,her bireyin kendine özgü bir karakteri ve kendini ifade etme şekli vardır,kimisi asık suratlıdır kimisi anlayışlıdır,kimisi neşelidir vs. yani kolluk kuvvetine karşı kimse yapısını değiştirmek zorunda değildir.Kolluk kuvveti de senin karakterine ya da davranışına göre işlem yapma yetkisine sahip değildir kanun neyse onu uygular ve korsan taksi gibi bir ithamda bulunup aracını bağlamak için sağlam delile ihtiyaç duyar.Herhangi bir aksi durumda sen korsan olmadığını ispatlamak durumunda değilsin cezayı yazan ispatlamak durumundadır.Gerek bireysel gerekse avukat aracılığı ile başvuru yaparsan cezayı ve aracın bağlanmasını iptal ettirebilirsin fakat üzülerek söylüyorum ülkemiz şartları gereği ve anayasal haklarımızı bilmememiz yada etkin savunma yapamamızdan dolayı konuya hakim bir avukatla başvuru yapmakta fayda vardır.Cezayı iptal ettirmekle birlikte keyfi uygulama yapan memurun ceza almasını sağlamakta mümkündür.Kısaca üniforma kimsenin egosunu tatmin etme aracı değildir,üniformalı dahi olsa kimse hukuk dışında işlem yapamaz,yapanda etkin savunmayla cezasız kalmaz.Konunun çözümüyle ilgili daha fazlasına ihtiyaç duyarsan ya da başka arkadaşlarda ihtiyaç duyarsa elimden geleni yaparım.Forum düzeni gereği özel mesaj alabiliyormuyum bilmiyorum ama bu başlıktan yazarsanız mutlaka görürüm.
    Hocam teşekkür ederim.yarın mahkeme ücretini yatırıcam ondan sonra işimiz hakime kalacak.yani varsa bu aşamada yapabileceğiniz birşey memnun olurum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)