Tayfun.O ailenden biri polis mi?
yaw 18 yaşında bir arkadaş sabahtan beri millete laf yetiştirmeye adadı kendini yorumları falan çocukça buluyor çok enteresan arkadaşın bilgi birikimi tecrübesi falan had safhada demekki..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Kendinden 10 yas buyuk adama yav he he derken ???? 18 yasina kadar zaten sayisi sifir da ehliyetini aldigindan beri kac kere cevirmeye girdin sormasi ayiptir ? Adam ne kotuluk yapmista arabadina el koymuslar 2 bin lira ceza yazmislar ? Iyilik yapana bisi yapmazmis da bilmem neymis de polisleri bilmesek yiycez.
Yazmayayım yazmayayım , diyorum da dayanamadım .
Abisi sen kimsin ? Her *** a bilmiş bilmiş yorum yapıyorsun . Sen ne gördün ne geçirdin , artist artist kendinden kaç yaş büyük insanlar a cevap veriyorsun , akıl veriyorsun . Sidik yarışına girmeye çalışıyorsun . Önce bi sormak lazım senin ehliyetin varmı ? Yaşadığın yerde gördün ne geçirdin ? Hiç bulunduğun mevki dışına çıktınmı ? La post larına bakıyorum saçma saçma yorumlar . Bişey bilmiyorsan öyle kal , öğren , öğrendiğin zaman yorum yap . Kimse sana bilmiyorsun diye laf etmez . Aptal saptal yorumlar yapıp milletin canını sıkma , adam ol !
Sen günde 1 polisin artisligini kaldirabilirsin. Ama polis günde 1000 artisligi kaldiramaz. Adam sana geometri sorusu sormamis. Sormasi gereken onlar. Yanındaki kim nereli adi ne gibi. Yoksa korsan oluo olmadığını nasıl anlayacak ? Sende gider yapınca basmış cezayı.
SWAT
kız arkadaşınla bir olup şikayetçi olursanız kesinlikle kazanırsınız
ayrıca gorevli memurlar hakkında gorevini kotuya kullanmak ile ilgili şikayette bulunun derim
sen gene iyi kız arkadaşınla çevrilmişsin
geçen sene dayım aradı karşı taraftayım yetişemicem bi bayan misafirim atatürk havaalanına iniyor dış hatlardan alırmısın dedi ***** getz ile gittim telefonla aradım buldum aldım ve benide çevirdiler allahtan gelen kişi yabancıydıda 2 kelime bile ettirmeden bastım çıktım ordan
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Su tayfun o mudur nedir yazmasin abi harbi burda ayar oluyorum ya.gelsin polis sana ayni tepkiyi göstersin ondan sonra gel burda konus.ben aracimi almisim, parasini da vermisim, vergisini de, sigortasını da.Arac 4 ya da 5 kişilik bende istediğimi alip gezebilirim.mazotunu da ben koyuyorum kardeşim kime ne ? Ister ayseyi fatmayi alirim ister ahmeti mehmeti.belki gece tanistik belki nisanlim, belki üniversiteden arkadasim.kime ne ? Taksilerin vergilerini vs bosa cikarmamak için, illegalden korumak icin yapilmis bişey olsa da insanlari kanitlayamadigin bisey icin zor duruma sokamazsin.
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.Yaşın gözükmediği için arkadaşım diyorum kusura bakma.Konuya dönücek olursak,her bireyin kendine özgü bir karakteri ve kendini ifade etme şekli vardır,kimisi asık suratlıdır kimisi anlayışlıdır,kimisi neşelidir vs. yani kolluk kuvvetine karşı kimse yapısını değiştirmek zorunda değildir.Kolluk kuvveti de senin karakterine ya da davranışına göre işlem yapma yetkisine sahip değildir kanun neyse onu uygular ve korsan taksi gibi bir ithamda bulunup aracını bağlamak için sağlam delile ihtiyaç duyar.Herhangi bir aksi durumda sen korsan olmadığını ispatlamak durumunda değilsin cezayı yazan ispatlamak durumundadır.Gerek bireysel gerekse avukat aracılığı ile başvuru yaparsan cezayı ve aracın bağlanmasını iptal ettirebilirsin fakat üzülerek söylüyorum ülkemiz şartları gereği ve anayasal haklarımızı bilmememiz yada etkin savunma yapamamızdan dolayı konuya hakim bir avukatla başvuru yapmakta fayda vardır.Cezayı iptal ettirmekle birlikte keyfi uygulama yapan memurun ceza almasını sağlamakta mümkündür.Kısaca üniforma kimsenin egosunu tatmin etme aracı değildir,üniformalı dahi olsa kimse hukuk dışında işlem yapamaz,yapanda etkin savunmayla cezasız kalmaz.Konunun çözümüyle ilgili daha fazlasına ihtiyaç duyarsan ya da başka arkadaşlarda ihtiyaç duyarsa elimden geleni yaparım.Forum düzeni gereği özel mesaj alabiliyormuyum bilmiyorum ama bu başlıktan yazarsanız mutlaka görürüm.
4 kapıya arabaya bınsek korsan taksı damgası yerız 2 kapı arabaya bınsek modıfıyeden ceza yerız allah sonumuzu hayretsin
evde kimle oturduguna karismaya kalkan arabanda kim olduguna da karisir aslinda. cok sasirmamak lazim bugünlere getirenler omuzlarda sirtlarda tasiyanlar utansin.
Kafaya gopro sabitlemek gerek bu istanbul o zaman kimse kimseye keyfi bir sey yapamaz
Bütün küfürler edildi.Her turlu davanin arkasinda dur memurlar icinde dava ac.maddi manevi her türlü tazminat için inşallah adalet verecek bir hakime denk gelir,
gider yapınca ne diye basmış cezayı? haybeye
polise kim artislik yapabiliyor bu memlekette? yapanın kafasına sıkıp elini kolunu sallayarak gezmiyor mu?
polis işini düzgün yapmak zorunda yukarıda bir sürü olay anlattılar hepsi polisin bana dokunamazlar havasından dolayı
daha geçen gün puştun biri otobüste baldızıma artislik yapıyor üstüne yürüyünce de ben polisim zırvaları
niye çünkü polis ya hükümette arkasında ya elini kolunu sallayarak vatandaşa istediğini yapabilir kimsede hesap soramaz o da farkında bizde
boşuna yazmıyor duvarlarda A.C.A.B.
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Ben kimsenin artistiliğini kaldıramam hele köyünde çobanlık yaparken tesadüf eseri veya torpille polis olan veletlerin hiç.Basmış cezayı ama bende cumartesiden beri onun sülalesine hatta bütün emniyete düz gidiyorum.memnunsanız sıkıntı yok.
Sizde kendinizi etiket ettiğinize göre imzanızda sizinde en büyük başarınız polis olmanız hani bişeyler yazıcam yazmıyorum o yüzden boş yapmayın bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)