Profilime girince eski resmim görünüyor (Honda'nın olan) mesaj yazınca sahildeki bankta oturan biri görünüyor ne alaka anlamadım
Bir polis günde ortalama 16 saat civarı çalışır. Ek mesai ücreti ALMAZ. Tüm lig maçlari, secim gezileri ,bakan ziyaretleri ,toplantilar , koopaeatif secimleri, u14-15..19 maclari , vb. Satranç turnuvalari dahil olmak üzere adliye hastane gibi bilimum yerlerde çalıştırılır. Kumanyasi genelde ekmek arası kaşar ve su olur. Haftada 6 gün çalışır ve pazara gelen izinler yanar. Bot'un içine giyilen gri çoraptan ceza yer , dış görevlerde otobüste günlerce uyur yer dinlenir. Aynı zamanda yüzlerce arabayi durdurup kimlik kontrolu yapar.
Kontrol saati 21:00 -23:00 olur. 07:00 da alınan görevden çıkış saatine kadar bir kere bile oturmamis ayakta durmustur. Amir müdür baskisi , yorulmuş ayaklar ,açıkmış bi mide, saatlerdir konuşulmams bir sevgili sonucu sinirler gerilir. Elinden geldiğince kibar olursun. Biri gelir atar yapar polis alttan alir. 2 -3-4 alırsın. Sonra biri derki sen kim oluyosun da bana kimlik soruyosun.
Güzel kardeşim ben; vatana hizmet etmek adına 2 üniversite okuduktan sonra severek ve isteyerek 640 gün her sabah güneş doğmadan sakal traşi olup eğitim yaparak polis olan biriyim. Robot değilim. Benim de hislerim duygularim var. Sen batıda starbucks da vaytmoka nı içerken ben -30 larda Van/özalp da her an roket gelebilir kaygısı ile gözümü kirpmadan nöbet tutuyorum. Sen vatanin için retweet yaparken ben vatanim için canımı veriyorum. Ben kim miyim ? Polisim kardeşim. Gözünüzde zerre değeri olmayan polis..
SWAT
forumda ki askerlerde yazsin
forumda ki doktorlar da yazsin
forumda ki ogretmenler de yazsin ...
Duzgun bir polis oldugunu dusunuyorsan zaten genellemelerden kendine pay cikartmazsin . Bosa alinganlik yapma , bu forumda ki ilk yada tek polis sen degilsin , senin ustun rutbelilerin bile mevcut fakat kimse senin gibi yazilar yazmiyor .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
kesinlikle polis veya sivil diye kimseyi ayırmam özel hayatında yada çevirmeye girdiğimde bunu belirtmek isterim
vatana millete hizmet etmek için polis olmuşsun helal olsun sana
ama şunu bil arkadaşım kimse seni zorla polis yapmadı o şanlı üniformayı üzerinde taşıyorsan senin hislerin o üniforma içindeyken herkeze eşit olmak zorunda
eğer milletin içtiği kahve attığı tweet sana batıyorsa sen evet vatana hizmet ettiğini düşünürken milletini ezmiş oluyorsun bunu unutma
ben -30 da vs siz sıcak yatağınızda psikolojisi poliste olmaz istersen bırakırsın işi 2 diplomanla başka bi iş yapar yine vatanına milletine hizmet edersin
ha belki daha az maaş alırsın ama rahatsız olduğun -30 derece ve roket olmaz ama olucak olanı söyliyeyim sana
kız arkadaşında eğlenceye giderken altında son model ekip otosu bir polis çevirir senin bin bir zorlukla aldığın arabayı hiç yoktan bi sebeple bağlamaya kalkar yada yanında kız arkadaşın varken aynı senin gibi düşünüp duyguları ön plandayken ters bi şekilde karşısındakini aşalarcasına sorular sorar sonra adamın 2 ayda kazandığı parayı 1 seferde ceza yazar bide üstüne adamı 50 000 çeşit azarlar sonra ekip otosunda yanındaki arkadaşıyla kahkaha atar ...
yaptığınız işe saygım sonsuz ama o üniforma altında hemde maaşlarınız gayet iyiyken rica ederim benim duygularım var demeyin en başta üzerinizdeki üniformaya ayıp duygularınıza hakim olamama gibi bi zayıflığı ne türk polisi nede askeri kabul edebilir
bu gün sizin yaşınızdaki bir elekronik mühendisinin neler çektiğinide yazayım
yıllarca okul okur diplomasını alır aylarca iş bulamaz bulduğu iştede 900 lira maaş verirler ne hafta sonu vardır ne gecesi ne gündüzü sizden pek farklı değil ama maaş farkettiyseniz sizden biraz az evet iş yeri soğuk değildir roket atılması riskide yoktur ama patron baskısı işçiyle uğraşmak vs bunlarda yaşadıklarınıza benziyor
bu yüzden bu adamın içtiği kahve attığı tweet size batmasın rica ederim
bunlar sizin gözünüze batmadığı zaman içinizi yemediği zaman siz bu haklın gözünde ne kadar yükselebileceğinizi çok iyi biliyorsunuzo yüzden gözümüzde zerre kadar değeriniz yok diye kendinizi aşalamayı bırakın rica ederim
çünkü siz bizim yaptıklarımızı siz rahatsınız biz rahat değiliz diye kıyasladığınız sürece bizden daha da uzaklaşıyorsunuz
sizin işiniz herkeze eşit ve aynı şekilde davranmak o yüzden kusura bakmayın benimde duygularım var o üniforma içinde geçerli değil
kusura bakmayın biraz uzun oldu
suk3b3 kardeşim sanada allah sabır versin görevinde başarılar dilerim ama rica ederim batı rahat doğu değil diye ayırma hizmet ettiğin devletin başındakiler bu hale getirdi bu ülkeyi![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Öncelikle güzel gidiyordu yazın dedim ne güzel yazmış ama bazı yanlışlar var düzelteyim dedim
1-elektronik mühendisi 900 tl mi alıyor şirkette çaycı 1250 tl Maaş alıyorken ki elektronik mühendisi 900 tl lik iş bulabildiyse o onun rahata alışkın olmasındandır.
2.pkk ile işidi zaten devlet kurdu polis arkadasın dimi ondan Hükümet'in suçu oldu
Saygılar...
Tikkat Laz
pkk ve işidden söz etmedim bu 1(bu konu çok uzun hükümetlerin payı varmıdır yokmudur tartışılır ama 91 senelik ülkeyiz kağat üzerinde en güçlü ordulardan biri bizimken hala roket yeme riskimizin olması politik hatadır )
akp hükümetinden hiç söz etmedim bu 2
devletin başındakiler dedim gelmiş geçmiş kim varsa
+ daha yeni işe girmiş elektronik mühendisi arkadaşım kağat üzerinde 1200 lira alırken eline geçen para 1000 lira civarındadaha yüksek mağaşla iş vericek olan varsa yönlendirebilirim arkadaşımı
![]()
Diyorsun polis arkadaşa burda böyle yazı yazma bende diyorum ki sana herkez yazı yazarken o neden yazmasın...ikinci olarak konunun önceki sayfalarına bakarsan suk3b3 arkadaşımız ban Alınca herkez çocuğa yardırdı.o zaman diğer arkadaşları uyarmak için neredeydin diyorum.
Tikkat Laz
[QUOTE=Emir_b16a;7652221]pkk ve işidden söz etmedim bu 1(bu konu çok uzun hükümetlerin payı varmıdır yokmudur tartışılır ama 91 senelik ülkeyiz kağat üzerinde en güçlü ordulardan biri bizimken hala roket yeme riskimizin olması politik hatadır )
akp hükümetinden hiç söz etmedim bu 2
devletin başındakiler dedim gelmiş geçmiş kim varsa
+ daha yeni işe girmiş elektronik mühendisi arkadaşım kağat üzerinde 1200 lira alırken eline geçen para 1000 lira civarındadaha yüksek mağaşla iş vericek olan varsa yönlendirebilirim arkadaşımı
[/QUOTE
Akp hükemeti dediğim yok![]()
Şuan görevi tehlikede görev başındaysa polis veya asker bunun sorumlusu doğal olarak Ülkemizi tehdit eden terörist gruplar başka birileri varsa bilmiyorum
Ayrıca yardımcı olurum 1000 liraya mühendis çalışıyorsa...
Tikkat Laz
[QUOTE=bilalasmali;7652227]
malesef o fiyatta çalışıyorlar arkadaşım işe yeni girdikleri zamandanoc mühendisi diye işe alıp 1100 lira maaş teklif ediyorlar
konuyu uzatmıcam amadayanamıyorum terörist gruplarla baş edemicek kadar güçsüz bi askeri birliğimiz yok
1 kaşık suda boğarız
politika sıkıntılı ısrarla sölerim bunu
![]()
guzelim ben yazmadan zaten bunlari dusunup yazip okuyan bir insanim , ne ima ettigim gayet acik sen anlamadiysan sozum zaten sana degil bosa avukatlik cabalarina girme olur mu ?
Hizir gibi de yetisirim , yeri gelir gormezden de gelirim , Omer abi fotograf boyutuyla ilgili pm atmis o sayede baktim konuya , ha ilgilenmedigim konudan da ornek vereyim " bi bitmediniz " konusundaki ergen makasci da pm atmis hakaret ediyorlar konuyu silin diye , ilgilenmiyorum neden cunku adminiz dedigin gibi![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)