çok şey kaçırırsın![]()
Ağır Bmw fanı ve ağır vagcıydım hala daha bir bmw birde seat tdi sahibiyim ama açık konuşayım Vtec açması değişik bir hissiyat, imprezayı bilmiyorum ama egsozlu 911deki boxerın spool sesi bile yeter.
Alman ekolünün masifliği sanki biraz sanal olmaya başladı artık. Eski kara düzen E30lar E36lar hala bambaşka ama f30 ne bileyim yeni passatlar falan "Araba" değil. 4 tekerli kara taşıtı. Mersoyuda E ve S serisi olarak görüyorum. Dsg rocco bile hayal kırıklığı oldu benim için. Pırt pırt pırt 240 ne anladım o işten. Devrimci bi teknoloji mi evet sonuna kadar. Hem tsi hem dsg. Ama açıkcası sanal geliyor bana. Kimseye sempatik görünçe çabam yok, gözlerini kapatıp vtec vtec diyen adamları hala sevmiyorum ama Honda Vtec teknolojisini onlar için değil, bu karaktere sahip insanlar için üretti. Kişilikle alakalı.
Karakterin birden patlamaya hazırsa ya vtec senliktir yada turbocharge.
Gözlerini açtığın andan itibaren zıpkın gibi bir adamsan sıralı 6.
Farklı bir tarzın varsa Wankel.
Bi işe tutunmak ve çizginden ayrılmamaksa AWD demek ..vs gibi.
bilmiyorum en azından benim için böyle.
Bu yazıyı Turbo 332i Bmw Proje konumun altından alıyorum ve toyluk etmişim diyorum;
Tabi sizin görüşlerinize saygım sonsuz tercih meselesidir![]()
cristiano ronaldo gibi marka; insanlığın bir yarısı deli gibi seviyor, diğer yarısı ondan nefret ediyor.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Kaynak noktası şaside değilse sorun değil aslında da şaside ise alayı mqb değil mi bunların o zaman golf jetta a3 a4 passat alayı sıkıntılı.
Bu olaydan sonra kalite kontrol departmanındakileri de sağlam çoğaltmışlardır.![]()
Zehr GUT..
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
vw türkiye de fabrika kurmayarak büyük hata yapıyor. burada fabrikaları olsaydı sanayiden 3-5 usta götürür 2 güne yapardık. şimdi yılbaşına kadar mesai var.
Ara kontrol yok mu yahu yazık olmuş üretim müdürü de genel müdürü de hepsi fazla rahatmış maşallah.
Türk olsaymış fabrikada dur aga beya hallederiz bunlarıderdi ve hallederdi
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)