çıtır hasarlı satılık 0 VW![]()
Türk de mi yok acaba o fabrikadaatmayın kurtarırz bir şekilde dememişler
)
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Komple montajı bitmiş roll-out yapmış araçları da hurdaya çıkarmayın 3.dünya ülkelerine yani bize verin![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
valla bize itelemedıklerine şaşırdım
genede şupheliyim hurdaya ayrıldı deselerde doğuş farketmez gonderin demesin bunlara![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
konu hondaya güzel geldi değişik geldi on numara geldi öyle böyle geldi çok fena geldi ferah ferah geldi.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Zamanında klimasız golfleri 3-5 lira aşşağı fiyata kapışan millete yarı fiyatına yapıştırsalar almak için birbirlerini ezerlerdi,boşu boşuna koltuğundan olmuş müdürler
Sonuçta das auto yani..
şaseyi hurdaya çıkaracaklar zaten, motor, aktarma koltuklar vs hepsi demonte ediliyor, yani direk yürür haliyle pert edilmez...
bu olay bile insana verilen önemin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor gelişmiş ülkelerde... belki yaşı bana yakın olanlar hatırlar, Amerika'da firestone lastikleri vardı... adamlar her kazayı okadar detaylı araştırıyor ki, bazı kazalı SUV ların lastik yüzünden bu hale geldiklerini bulmuşlar, sonrasında lastiklerden yola çıkıp olayın firestone un üretim hattındaki bir kesiklikten kaynaklandığının izini sürmüşlerdi... firma kapattı... ciddiyete bakın, bizde ise her şey 'sürücü hatası' denilerek kapatılıyor konu, hiç umudum yok ama ilerde inşallah gelişmiş medeni bir ülke oluruz...
Robotta suçu atip kurtulmak varken onca adami işten atmislar , çok garip![]()
bizde de o403 ler kazadan sonra yandığı için toplatılma kararı çıktı maliyeti yüksek diye mahkeme kararıyla o403 lerde sıkıntı yok diyerek karar iptal edildi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)