User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: Istanbulda eksoz emisyon kontrolü!

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu uygulamanın saçma/gereksiz olduğunu düşünenler nasıl bir kafa yapısındalar çok merak ediyorum.Her şeye bir muhalefet olma çabasında milletimiz.

Gayet yerinde bir uygulama.Geç bile kalındığı düşüncesindeyim.
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uygulama mantıklı olabilir ancak bence atlanan bi iyi niyet göstergesi olmalı diye düşünüyorum. 1. uygulama uyarı gibi sisteme düşmeli madem yapılacak böyle bir uygulama ki ikinci denetim de yazsınlar aynı cezayı. ceza çok ciddi bir rakam ve öyle veya böyle arabasının arızasından vs den haberi olmayan normal bir insan da uygulamaya girdiğinde bunu öğrenip düzeltebilir ceza korkuusundan dolayı durumu. şahsen karbüratörlü araca bniyorum mesela ve bizim karbütör memesi yok cartı curtu olaylarından dolayı ara sıra böyle şeyler yaşanabiliyor. eğer ki uyarı alırsam zaten gider ayarlattırırım. 1. uygulamada o rakamlar cidden güzel gelir kapısı tezini sağlamlaştırıyor.

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uygulama mantıklı olabilir ancak bence atlanan bi iyi niyet göstergesi olmalı diye düşünüyorum. 1. uygulama uyarı gibi sisteme düşmeli madem yapılacak böyle bir uygulama ki ikinci denetim de yazsınlar aynı cezayı. ceza çok ciddi bir rakam ve öyle veya böyle arabasının arızasından vs den haberi olmayan normal bir insan da uygulamaya girdiğinde bunu öğrenip düzeltebilir ceza korkuusundan dolayı durumu. şahsen karbüratörlü araca bniyorum mesela ve bizim karbütör memesi yok cartı curtu olaylarından dolayı ara sıra böyle şeyler yaşanabiliyor. eğer ki uyarı alırsam zaten gider ayarlattırırım. 1. uygulamada o rakamlar cidden güzel gelir kapısı tezini sağlamlaştırıyor.
    zaten süreç bahsettiğiniz şekilde işleyecek diye biliyorum.Kaynak gösteremem ancak öncesinde okuduğum/izlediğim bi haber de sürecin öyle olduğundan bahsediyordu diye hatırlıyorum.
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yerinde uygulama diyenler çipli araçlarınızda buna dahil edilseydi o zaman görürdüm sizi bekara karı boşamak kolaydır..
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu uygulamalar daha önce de yapıldı defalarca, daha yeni yeni haber oluyor... hatta devlet ölçüm 'sonda'larının siparişini verdiğinde de haber olmuştu...

bu cezalarda atlanan bir şey daha var, ölçüm istasyonları da bundan sorumlu olmalı... ölçtüğü araç emisyonu geçemiyorsa katakulli yapıp tamam abi geçtin dememeli, gerçekten karışımının sıkıntılı olduğunu bilmeyen binlerce kişi vardır, istasyon ölçümü geçemeyenleri, sorunu çözmeleri konusunda zorlamalı ki görevini yapmış olsun...

uygulamayı destelekmekle birlikte, ne satılan benzin ve mazotun kaliteli olduğu, ne satılan kömürün gerekli kaloriyi tutturamadığı bir ülkede yaşadığımız unutulmasın, kaçak kömürle ısınan bir ilde neyin egsoz kirliliğinden bahsediyorsunuz?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şahıs araçlarından ziyade ticari araçları kapsayan bir uygulama sanki ama paranın yüzü sıcak ucu bizlere de dokunabilir ilerleyen zamanlarda.
    Fiat's Are Faster Than You Think!

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    standart araçların yani katlı dpf li araçların emisyon değerlerini aşmasına imkan yok zaten.. yani o vakit kaybı olur.. ancak çaçalı façalı yere vermiş yay atmış camları filmli jantlı modifiyeli bir araç görürse belki der kesin bu katı iptal etmişdir gel şöyle bir bakiyim diyebilir..

onun dışında stok orjinal araçlarla uğraşıcaklarını sanmam çünkü öyle 2-3 dakkada sürmüyor vakit kaybı.. bir yere yetişmeye çalışan acelesi olan insanları yollarından işlerinden güçlerinden edip orda alı koyucaklar.. sıkıntı olur..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler