%100 katliam olmuş :icon_wack
Printable View
%100 katliam olmuş :icon_wack
Jant lastikçi ne ukala bir kişiliktir ya
Bütün herşeyi geçtim o kaliper ve kampanayı boyarken gazete kağıdından vs bir maskeleme yapılsaydı keşke :/
Pininfarina şirketi Trt'ye hakaret davası açacakmış, şu an yönetimden kesin karar bekleniyormuş... Ya Allah için bu nedir???
http://i.hizliresim.com/g4kLG3.jpg
mobilya işinde de saçmalıyo bence.. Şu oturuşa baksanıza ne işe yarar bu kim oturabilir bunda 10dk dan fazla.. Diğerleri de buna benzer hatalarla dolu.. Valla yaptım çok da güzel oldu kafasından kaynaklı bu sonuçlar.. Bi iç mimar alıcaksın ya da ürün tasarımcısı o sana söyliycek "abi şu kadar yaparsak yüksekliği ayak uyuşur, şöyle yaparsak böyle olur" vs..
yazdım yazdım sildim . bir sürü küfür içimde patladı . sinir hastası etti bu program beni . tıklamaz olaydım, izlemez olaydım gece gece..
şu Programı boş vakitlerimde eğleneyim diye izliyorum. En iyisi içlerinde döşeme işi yapan arkadaş(onun da eksiklikleri var ama çocuk işi biliyor sanırım ödenek olmadıgı için öyle yapıyor Tek renk vs.). Egzoz işi yapan'a da lafım yok . Ama diğerleri nedir ya Body Kit'ler bir ölüm,jant-lastik'çinin içine nasıl siniyor bilmiyorum , kaplama işi yapan arkadaş da elinde ne kadar artık renk varsa kullanıyor. Hiçmi orjinal bir şey yapmaya çalışmazlar ya ?
Katliam başlasın
Hangi kanalda acaba
406nin aq dular
Su an var trt de övünerek anlatiyorlar:) döşemeci cok iyi gerisi çöp
406yı sahibi duvara çarpar bence ertesi gün
Air takmışlar...
[QUOTE=EmreYY;7694432]edit:fransızdan italyana cevirdik diyo arkası vette arabanın american degil mi vette
corvette c5 in arkasini giydirip stop lambasinin birini iptal ettiler.
Adamlar katliam konusuna temsili araba yapmış :D
Döşemeciyi ilk başta sevmesemde yaptığı işler iyi
Ben olduğu yerde bırakır giderdim, dokunmazdım bile nasıl iğrenç bir şey olmuş o öyle :confused:
Sonunu izleyebildim. Air i kim taktık yeni biri mi var? Bir de maliyetli bir şey değil mi? Her şeyi ucuza getirmeye çalışıp elde kalanları takarken airi nasıl yaptılar şaşırdım.
Corvettenin arkasını bi güzel yamadılar sonra en az 100 kg macun attılar sonra biz ferro yaptık oldu nasıl oldu bu iş :D 406 nın sahibi kaşındı ama ben ferro istiyorum dedi öyle ustaya böyle ferro işte :D
yahu şu 406'yı merak ettim fotosu filan yokmu? trt sitesine baktım en son golf görünüyor.