Bari arabadan anlayan bir sunucu koysalardı direksiyonun orjinal olduğuna teretüt etti orjinalde yoktu dimi diyo kesin ünal turanı feyz alıp yaptılar programı
Printable View
Bari arabadan anlayan bir sunucu koysalardı direksiyonun orjinal olduğuna teretüt etti orjinalde yoktu dimi diyo kesin ünal turanı feyz alıp yaptılar programı
en iyi ustalar derken harlıkçı kalil en iyi usta mıymış? ayrıca nasıl bir tezatlık anlamadım gitti devlet modifiye yasak diyor ona buna ceza kesiyor devletin kanalı arabayı modifikliyor :D
arabanın ilk halini alıp ön far, jant kapağı alıp bi de detailing yapsalardı kadıncağız daha mutlu olurdu.gerçi o da kurgu da. :)
başarısız bir program umarım yayından kalkar :) bende kaliteyi yükselteceklerini kesinlikle düşünmüyorum.
dakika düşünmem uçurumdan aşşağı yuvarlarım :D. o değilde klima paneli sağlam 2 tuş da yerindeydi :D :D
cam tuşlarını taktılar dikkat etmedin sanırım.pahalı bir parça değil en azından klima paneline göre pahalı değil.
şimdi çok da yüklenmeyin HAVANNAAA döşeme güzel olmuş :D
Devlet kanalında illegal modifiye yapıyorlar cık cık cık :D
Satmak istese satamaz da :)
pederin ford için başvurucam :D
şuanki halinden kötü durumda olmayacağına eminim :D
onlar yapsın yapcağını ben sonra düzeltceklerimi düzeltirim :D
Ü.Turan ile bi bağlantıları var mı acaba ?
sıkıntılı bir sunny b13 var onun için başvursam acaba ne hale getirirler :D
Düşünce güzel, uygulamalar daha profosyonelce olsa bence daha iyi olurmuş. Arabanın tampon ayarları konyaya doğru bakıyor resmen, estetik yapılıyorsa biraz daha dikkatli yapılmalı bence.
Bu tarz programaları yapıcı eleştiriler ile eleştirmeliyiz bence :) Bir de araba ve araç sahibi gerçekçi olsa daha iyi olurmuş sanki bana cast gibi geldi :)
Chip Foose görse intihar eder...
Devlet kanalında böyle bir program olması utanç verici bence, modifiyeyi böyle tanıtacaklarsa hiç tanıtmasınlar.
Yav program içinde kendi kendilerini eleştiriyorlar , aracı kaplayan adam bir sürü saydırdı fiberciye :D