onu bunu geçin, adam resmen elinde patlamıs folyoyu giydirdi :D hemde iç mekan folyosu :D :D
Printable View
onu bunu geçin, adam resmen elinde patlamıs folyoyu giydirdi :D hemde iç mekan folyosu :D :D
Döşemeci havana kaplamacı çikolata dediler ama bu bildiğimiz "penis brown"
Şu araba tüve gitse geçer mi acaba ?
Herşeyi geçtim araba 2 yıldır yatıyo deniyo bi motor şanzıman fren bakımı yapılır sanki fiber tamponla s1k kahverengisi kaplama kurtarcak...
En üzücü yanıda bu programı hayran hayran izleyip kendi araçlarınıda yaptırmaya çalışacak insanların olması...
O değilde bu yaptıkları civic in sinyali yok ? :agbe::soru:
heralde once programi cekip sonra modifiyeden arabayi cekiyorlar :)
söyleselerdi yedek parça gönderirdim :D:D:D:D
ulan kahverengi nedir yaaa
arabanın içi dışından daha berbat (olmuş) diyecek sandım durumdaydı dedi
uhauahuah
Adamlar ünal turan nı sollayıp araya viyalet sokmuşlar :)
okadamı kötü yapmışlar yahuu link varmı izleyebileceğimiz
kakamela rengine bayılırım şohk güzelmiş :D
Arkadaşlar bence kanala ulaşıp görüşlerimiz bildirelim. B u böyle giderse biz yanlış anlaşılmaya devam edeceğiz işi hiç bilmeyenler yüzünden
en göze çarpanda tamponların ayarsızlığı oldu. lan hadi zevksızsınız ekip olarak onu anladık. vay arkadas bı adamda demedimi bu tamponların marşpıyelın cizgileri niye böyle usta diye ? içi tam rezalet deri-alcantra kırmızı dikişli siyah döşeme yapılsaydı bence kendını toplucaktı. bukadar saçma şeyler yapıldığına göre limit yok para konusunda. git en iyileriyle çalış dimi
O degilde abi kadın sürecek bunu ya :D herşeyi geçtim kadın bu ne lan böyle der gibi gönülsüz evet güzel olmuş falan diyo :D
Merhabalar,
Kanalınızı sürekli takip eden ve programlarınızı beğenerek seyreden biriyim.Gün geçtikce gelişmenizden farklı sunumlarınızdanda memnunum.
Yaşamımın büyük bir kısmını oto üzerine oto modifiye üzerine hatta bunu bir markada teknik koordinatör olarak yürüten biri olarak yayınlamakta olduğunuz % yüz oto programınız ile bir kaç bir şey yazmak istiyorum.
Dünyada belirli standartlar altında oldukça ilerlemiş ve güzel bir hobi olarak yapılan modifiye işlemi malesef ülkemizde bazı bu işi yanlış yapan yanlış anlatan at gözlüğü ile bakan insanlardan dolayı oldukça geriden gitmektedir.Bizler bunca kısıtlama altında belirli imkanlar ile bu işi yapmakta ve sevdirmeye çalışmaktayız.Bu işe gönül vermiş bir adam için yaşam tarzıdır kısaca dolayısı ile sizinde yayınlamış olduğunu program niyet itibarı ile bu yolda iyi bir destek sayılabilir . Seyrettiğim bir bölümde yapılmış olan aracın içler acısı hali yanlış yapılan uygulama gerçekten insanı ve bu işe gönül vermiş bizleri üzüyor.Modifiye araca çizgisi bile iyi ayarlanmamış tampon takmak berbat bir iç kaplama yapmak elinde kalmış folyo ile aracı kaplamak sunumu becerememek hesaplama yapılmadan işlem yapmak değildir.Eğer bu dalı bir spor,bir ilgi alanı haline getireceksek daha kapsamlı daha düzgün daha profesyonel işler yapmalı bunları yayınlamalıyız diye düşünüyrum.Benimde üye olduğum ve bu işlerin en iyi konuşulduğu forumumuzda 404 Not Found sitesindede yayınınızla ilgili konumuz bulunmaktadır. Sizden bir seyirci olarak daha kapsamlı ve daha çok araştırma yaparak maddi açıdan bakan değil gönül veren insanların aracını incelemenizi bu yoldaki hayat hikayelerini yayınlamanız. daha profesyonelce işlemler yapmak bu işi ileri götürecek ve doğru yapan ile sadece görüntü olsun sokak aralarında magandalık olsun diyenlerden ayıracaktır. modifiye sadece karoseriye yapılan işlem değildir. Mekanik olarakta kıymeti büyüktür. Eğer bir katkımız olacaksa ne mutlu bize iyi çalışmalar diliyorum
Saygılarımla,
Ekrem YILMAZ
COTECH
Biraz önce bu maili trthd ye gönderdim umarım faydası olur
Kadin memnun gibi :D
O araç yani Civic, o kadının değil,
Kurgu yapmışlar inceden..Arabanın asil sahibi şaşmazda esnaf olan Döşemeci Cihan kardeşimizdir.. Program yapımcıları tüm masrafları üstlendiği için ,kendi arabasını kendi yaparak böyle bir şey çıkartmışlar ortaya..Ha güzelmi olmuş ,hiç olmamış :)
Taşlamayında; Ben beğendim.
Detaylı izlemedim, ama güzel be :D
Geçen sene gibi o egzozcuya headers taktırmıştım. 5 saplamanın 2 sini takmamıştı rollde 1 boy atıyım diye :)
Olayin perde arkasi varmis
Teknik bi yorum yapıcam açılın..*** gibi olmuş !