#626![]()
karlikci halil tatildeymis fiber bulamamislar
Subi cok iyi olmus![]()
#626![]()
karlikci halil tatildeymis fiber bulamamislar
Subi cok iyi olmus![]()
jantcıyı değiştirdikleri çok iyi olmuş ego patlaması yaşıyordu sürekli benim sayemde oldu ben var ettim diyip duruyordu.yeni jantçı çok daha iyi ve samimi en azından içten konuşuyo.kaplamacı komik dayı da değişmiş sanırım iyi olmuş boyacı dayı gelmiş ama biri o boyacıya söylesin ya astar denen bişey var
.subi ye gelince komple çok begendim kötü yeri yok denecek kadar azdı. bijonların bile değişmesine kaliperlerin boyanırken maskelenmesine çok sevindim.demekki istenirse neler yapılabiliyormuş gördük.döşemeciye laf yok zaten adam king
![]()
CEE 87 CORSA C https://r.resimlink.com/H3JFn.png
CAZ83 http://i.hizliresim.com/Mo5XR2.png
RR183 EG CİVİC https://r.resimlink.com/Zr6xZ.png
Aynen bu bolumu bende begendim yola gelmisler iyi oldu sub. Yazacagim zaten trt ye degisimde iyi olmus kaplamaciyla jantciya ayar oluyordum.
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
Bir arabayı boya atarken alta ki boyanın sökülüp ve astar atılması ne kadar sürüyor 1-2 hafta var mı bence bunlar vakit kaybetmemek için dirak atıyorlar da
eskiden harun jantla çalışılıyordu bu bölümde aydoğanlar jant erol abiyle çalışmışlar, ustaların söyledikleri replikler genelde programcılar tarafından veriliyor kafaya göre fazla konuşma yok
vallahi subari cok guzel olmus, hem disi hem ici.
Ic doseme rengini de aracin dis rengiyle ayni yapmak zorunda olmadiklarini anlamislar![]()
[QUOTE=Maxi;7703501]arkadaşlar
çok çok iyi sonuçlar çıkmıyor tamam
yapılan işler dünya standartlarından düşük tamam
sonuçlar bu foruma yazan bir çok arkadaşın kafasına çoook uzak tamam
fakat bilmiyormusunuz, bu 75 milyonluk ülkemizde otomotivde ne kadar geriyiz?
hala ralli arabalarına taş atılıyor bilmezmisiniz?
modifiye-sport eksoza "abartı eksoz takmışsın" diyen polislerimiz
cut-out eksoz sistemini keşfedince marsa insansız uzay aracı indirdiğini zanneden emniyet müdürlerimiz var.
her sene trafikte yaralanan değil "ölen" 4500-6500 adet insanımız var
ben sizin gibi düşünmüyor ve her ne çeşit, her ne kadar kötü olursa olsun
tüm otomobil programlarını destekliyorum
keşke daha fazla otomobil programı görsek, daha fazla sponsor olsa?
insanlar dahada bilinçlense, daha iyi araba kullanılsa?
aptallar ayıklansa, otomobil kullanmanın oyuncak olmadığı anlaşılsa?
Abi bizde 7 8 senedir Tv de otomobil programı yapıyoruz. Ama bu kadar bilinçsiz bir programı ne yazık ki bende destekleyemiyorum. Zaten bizler bu tarz araçlar yüzünden kro apaçi vs gibi mimlenmiş değil miyiz? Şu programdaki araçların hangisini normal bir kullanıcı bile güzel der ki?
Subaru fena olmamış hatta güzel olmuş yani içlerinden en güzeli 406'ya nazaran
Programın döşemecesi bana mesaj atmış facebook yüzde 100 oto sayfasına yaptığım yorumlardan dolyaı mesaj aynen şöyle= selamın aleyküm bak kardeşim bız emek harcıyoruz benım sıtedemden fotoları alıp atıyosun yorumlara ıstemıyosan izlme yaptıgın iş hiç hoş degil bu son uyarım yoksa hakkında yapılacak işlemleri sen düşün bu programın yasal hakları mevcuttur ve yaptıgın tüm yorumları sil olurmu iyi günler. Ben sanki küfür etmişim şahsına yapılan işler ortada, programın facebookda yorumlar yaptım içine arabaların nasıl ediyolar onları yazdım, hangi yasak haktan bahsediyor anlamadım? sanki resimler internette yokken ben onlardan çaldımda yayınladım sanki
Bu hafta yeni bir şey yokmuydu??