Entresan bi program oldukça amatör sırf arabayla ilgili bişey yapmış olmak için yapılmış bi program gibi.
Entresan bi program oldukça amatör sırf arabayla ilgili bişey yapmış olmak için yapılmış bi program gibi.
Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür.Mustafa Kemâl ATATÜRK
Hort
bu bölümdekı 206 cc ; onceden konusu olan bır 206 CC yi tek banamı çağrıştırdı ?![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
ilk bölümdeki kadının hoşnutsuzluğu fenaydı...
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Farklı bölümlere bakarken Peugeot 406 Coupe yi gördüm. Orada programı sonlandırmalıydılar.
Bu arabasını yaptıranlar satamaz anlaşması mı koyuyorlar ?
Modifikasyon adı altında arabaların ırzına geçip bırakıyorlar. Üstüne bide adamlar çok iyi iş çıkarmışsın helal olsun gibi yorumlar yapıyorlar![]()
DİRİLİŞ OTOMOTİV
Nekadar aracı sahte Plasti Dip ile kapladılarsa hergün birileri aryayıp biz bu ürünü sökemiyoruz bize destek verin diyor. Hatta utanmadan "sizi dava edeceğim" diyenler bile var. Umarım program biterde bari zarar olduğu yerde kalır
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bitti sanıyordum ama zulüm devam ediyormuş. Şu programda harcanan malzemeye yazık valla. Milli servet çöpe gidiyor.
* Araç sahipleri sonuçtan memnun olmadığı halde ayıp olmasın diye beğenmiş gibi yapıyor ya. Tek sevdiğim yanı o programın![]()
Bitmemiş miydi ya bu araba katliamı programı? Ne orijinal arabaları mundar ettiler içim yanıyor içim![]()
-Honda Civic 1.4is
-Renault Clio RS 172
-Audi A3 1.6FSI
-Bmw 5.28i
Bana göre sadece iç döşemeci kaliteli iş yapıyor onun haricine çöp desem çöpe hakaret olur
Çok yapmacık , Kurgu olduğu bu kadar belli olabilir ancak . İkininde en ufak arabadan anladıklarını sanmıyorum ezberciler ... Tamirhane 1. Bölüm HD - YouTube Videoda adam 31 veriyor kendileri yok o kadar kurtarmaz 30.500 olur diyolar![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)