Katliyam yapmıslar... Hepsini geçtim reziller tamponu dahi takamamıslar
Katliyam yapmıslar... Hepsini geçtim reziller tamponu dahi takamamıslar
Hadi madem herkes bu işi çok iyi biliyor ben sponsorluğa varım. Hadi diğer erkekleri görelim....
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Araçların yapım aşamalrınıda görmüş biri olarak , programı hiç izlemedimgolf 3, volvo s60 , astra gsi fln da olması lazım .
Arçların çoğunun standart hali , bitmiş halinden çok daha diri duruyodu . Otosport fiberlere boğunca arabaları , diğer arkadaşların yapacak bişeyi kalmıyor . Yaptığı bodykitler simetrik bile değil
Form > Function
bimer'e şikayet edilebilir mi acaba?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
en iyiside kaplamayı yapan ustanın hiç gitmeyen ürünle kaplaması ahah. bari bi işe yarasın demiş![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
burdan bırını ekıp bası yapsalar bundan 10 gömlek iyi iş çıkar. arabanın tipi çarpıldı. tuvalette ekmek yemiş sanki hammına
7 8 senedir motosiklet ve otomobil programı yapıyoruz, belirli bir dönem trt 1 de Yolver adında programımızda vardı. Bir demo çekelim de o zaman programı ellerinden alalım kaliteli birşeyler çıkartalım![]()
http://www.trt.net.tr/AnaSayfa/vod.a...a-3254233e820a
aracı 90ların sonuna geri götürmüşler, abartılı tampon vesaire, gerçekten çok ama çok kötü, madem böyle bir program olacak bari günümüze uygun işlemler yapılsa da değse, civic için üzüldüm.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)