Çok yapmacık , Kurgu olduğu bu kadar belli olabilir ancak . İkininde en ufak arabadan anladıklarını sanmıyorum ezberciler ... Tamirhane 1. Bölüm HD - YouTube Videoda adam 31 veriyor kendileri yok o kadar kurtarmaz 30.500 olur diyolar![]()
![]()
Çok yapmacık , Kurgu olduğu bu kadar belli olabilir ancak . İkininde en ufak arabadan anladıklarını sanmıyorum ezberciler ... Tamirhane 1. Bölüm HD - YouTube Videoda adam 31 veriyor kendileri yok o kadar kurtarmaz 30.500 olur diyolar![]()
![]()
Tamirhane serisini ben beğendim..
Elbette kurgu olacak, ne bekliyoruz sanayide 3-4 ayrı dükkana gizli kamera konulup canlı yayınlanmasını mı? Discovery'de yayınlanan yurt dışı örneği tamirat & tadilattan çok farklı değil.
2 ortak arasındaki gereksiz dialoglar harici başarılı buluyorum.
Program kurgu olmasa TV'de 30Kya mal edilmiş aracı 45K'ya aldığını gören adam gider vurur normal şartlarda zaten... Dolayısıyla kurgu olmalı zaten.
Millete yüzeysel olarak onarımın nasıl yapılacağı, ustaların davranışları, ticaretin nasıl olup nasıl olmayacağı, dikkat edilmesi gereken durumlar, pazarlık usulleri gayet güzel anlatılıyor.
Konu Evrenoz tarafından (15-10-2017 Saat 14:01 ) değiştirilmiştir.
kurgu murgu ben beğendim lazım böyle programlar
%100 oto ingilize altyazı ekleyip youtubeda paylaşmış , yabancılar baya dalga geçmişler. Dalga geçecekleri bu kadar barizken neden yüklersin ki
Tsmirhane seri ile tek birsey demek istwdim. Hadi anladim bir araba topluyorsunuz kaporta & boya yapiyorsunuz. Bunlari yaparken bari is saglik guvenlik ekipmanlari kullanin. Anladik iscilikleriniz *** gibide bari kimseyi gozunden, akcigerinden etmeyin.
74 model sehpa...
Bütün arabaların logolarını bantla kapatıyorlar reklam olmasın diye, ama video isimlerinde araç markalarına yer veriyorlar![]()
Bu nasıl mantık?
hashjdgsakjhfgsadkjhgjşsldfıjewoğaıfjaweü
Yeniden yayına başladı program
Bunun ve bunun gibi işlevsiz ve kaliteden uzak programların hala devam etmesi bizler gibi bazı markaların distr olup ancak bir araya gelemeyen kişilerden dolayıdır. Şimdi mekanik güzel bir garaj, bir jant markası bir araya gelse ben kaporta kaplama boya olarak destek olurum mesela.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)