Site TechBody oldu harbiden :D
Printable View
Site TechBody oldu harbiden :D
arabasını geliştiren kendinide geliştiriyordur mutlaka alın işte örnekler çok :)
techbody club :D
metabolizmayı hızlandırmak icin öğün sayısını arttırmak şart..
gece için meyve de olabilir ama yagsız süt ürünleri daha iyi olur..
gece yemek icin son trend lor peyniri.. diğer adıyla çökelek :D
Şuan burda kilo almaya çalışanların hepsine dalmak istiyorum.:Deli: :D
boyum 181 kilom 60 ya var ya yok bende kilo almak istiyorummm :D
bu arada kahvaltı yapmıyorsanız o metobolizmayi asla hızlandıramazsınız, kalkar kalkmaz sağlam bi kahvaltı şart.. çok büyük önemi var kahvaltının.
daha profosyonel kütleyi oturtmuş kişiler için daha uygun bir çalışma şekli piramit yeni başlayan biri için anlamsız bi çalışma kendini yormaktan başka bişey değil faydasından ziyade zararı olur adelede küçülmeye sebebiyet verir..spora başladığımda 62 kiloydum şuan 78 ne çok fit ne çok yağ orta şekerde bulk dolaşıyorum zaman zaman kendimi sınamak adına 3 aylık kürlere girip çıkıyorum spor zahmetli iş ne kadar dışardan bakıp kolay görünsede antremana gir hammal gibi çalış çık tencereler dolusu yemek ye kas yaparsın böyle bişi yok hocam orhan yılmaz kendisi wabba dünya 6. oldu 2007 şuan yine dünya şamp. hazırlanıyor dayımın oğlu murat karagülle 6-7 yıldır hiç bir kimyasal kullanmadan bu durumlara gelmiş bir arkadaş bilinçli beslenme bilinçli antreman bilinçli supplement...
misal bir öğünde 400 gr. tavuk yiyebiliyorsunuz bu yediğiniz 400 gr içinden vucuda gerekli olan 100gr alınıp geri kalan 300 gr dışarı atılıyor bir öğünde 400 gr yemek yerine öğünleri daha sık ve az yemek olarak orantılı bi şekilde ayarlandığı takdirde mükemmel sonuçlar ortaya çıkar unutmamak gerekli şeker beyaz bir zehirdir kas küçülmesinde adele yıkımında en büyük rolü şeker oynar ve un kimsenin hayatta vazgecemeyeceği bişeydir çünkü hemen hemen tüm besinlerin yiyeceklerin içinde bulunur ve kas yapılanmasını engellemekte üstüne yoktur şahsen ben ekmeğin tadını bilmem şekerdi tatlıydı onlarlada işim olmaz öyle hayatmı olur diyenede hatırlatırım bu spor çok zahmetli meşakatli bir spordur çok faydası vardır ama bir okadarda nankördür 5 sene yaparsın bomba gibi olursun 3 ay bırakırsın göbekten şeyini göremezsin suplement olarak önereceğim markalar bunlar şamp. sporcular tarafından tavsiye ediliyor universal nutrition,optimum nutrition (bu firmanın toz bcaa sı 336gr. dünya üzerinde bunun gibisi yoktur),weider,ve ekonomi yapmak isteyenlere hardline öneriyoruz hardline progainer kilo almak için güzel bir ürün 2500gr ile 4kilo aldım 1 ayda üstelik yağsız ;)
unutulmaması gereken en büyük ayrıntı en çok özen göstermeniz gereken antreman bacak antremanıdır bacaklar vücutta en zor gelişen adeleye sahiptir vucutta bacak nekadar iyi olursa üst taraf o kadar simetrik ve güzel olur..
Orhan Yılmaz Wabba Dünya 6. (soldaki)
http://img140.imageshack.us/img140/4692/dsc03763ct5.jpg
murat karagülle ortada ve alttaki resimde masanın önünde duran :D
http://img229.imageshack.us/img229/5869/dsc05804ns6.jpg
http://img229.imageshack.us/img229/1...han20y2zj8.jpg
evet yavuzun soyledikleri tamamen dogru..
kahvaltı'da olmadan hızlanmıyor metabolizma..
bacak antremanlarını atlatırsanız üst bolgeniz belli bir yere kadar gelişir..
utku ayusu sizde kı yemek neydı
idman beslenme dinlenme
bunları yapın gerisi zamanla oluşuyor ;)
tayfunum abi ben daha zayıftım şimdi iice geliştim, ben kola ağırlık verdim kollar bayaa büyüdü 7 cm büyüdü bu kış sonunda hedefim 40cm yapmak bakalım elbet antreman die boşuna demiyoruz :D
neyse ben salona gidiyoru şimdi :) sizide beklerim :D
50 günde 15 kilo verdim...çok istemli bir durum olmadı ama perhizsiz,diyetsiz ve kontrolsüz verdim kilolarımı...sadece bol bol çalışarak ve terleyerek :) ...gerçi çok da iyi oldu 3 haneye 1 kilo kalmıştı :D ...yakında da yeniden spora başladım mı tamamdır ;) ...
Şimdi amaç kiloyu yağ almak mı yoksa kaliteli kas kütlesi ile dolgun bir vücuda sahip olmak mıdır ilk onu belirlemek lazım..
Yapılacak iş..spor salonuna başlanıcak yavaştan ağırlıklar ve weight gainer kullanılacak ama bu weight gainer olarak her markayı tavsiye etmem çünkü genellikle basit şeker koyuyorlar favorim MuscleTech'in Mass-Tech ve Optimum Nutrition Serious Mass gaineridir..Diğer türlü çok yemek değil kaliteli beslenmek önemli bunları yaptıktan sonra hem güzel vücudun olur hem de kas kütlen artar..:icon_tup:
ya bu fotolardakı arkdaşalr profesyonel bunların babası var hasan hoca:)bılındık:) bıze böyle vuctlar lazım deıl beyler kasgurlrımız bell etsın ılla kas deıl akrşıdan bakıldıgında omzun düşük yada yandan bakınca kambur gozukmeyelım yeter........
spora başlicak arkdaşlar için
1ıncı adım guzel havadar aletlerı yerlı yerınde bı salona yazılmak
2ıncı adım hocanız sızın kılonuzu omuz karın ve gogus hzanızdan alcagı ölçülerle sıze aıt bır çalışma programı cıkaıcak ve bu program ılk 1 ayı sadece vucudu toplamak için
duz mekık ,koşu ,oturark mekık ,diz çekme,sopa çevirme,hafıf bench .sguat,yatarak yana dumple press-
genelde ılk 1ay bu çalışma yapılır..
yok abi olmuyo..bence metabolizma olayı bu...ben mc te 4 bigmag menü yiyorum..full bitiyo...3 ögün full öle yiyorum.1paket makarna mesela bitiyo.3-4 saat sonra tekrar acıkıyorum..kurtta yok baktırdım.çok yemekle olucak iş degil bu bence...hala 75kiloyum..roll larda ama hafif oluyorum güzel bi avantaj:D :D
Beyler bencede spora başlayın :) kendimden biliyorum 9 ay yaptım yaz girdi ramzan derken ara verdim ama bayramdan sonra devam edeceğim yine kilo aldırıcı adı altında satılan ürünlere para vermeyim makarna ve prinç pilavı bu eksiği gayet iyi kapatacaktır ama şöyle 3 - 4 ay sonra komplex protein tozu ile suplementlere başlayabilirsiniz mutlaka idmanları düzenli yapıp düzenli uyumalısınız ve en önemlisi sigra içiyorsanız unutun :) daha ayrıntılı bilgi içi www.vucutcu.com
ah şu sigara yok mu :( ...
bende emre gibiydim yer yer bi halta ulaşamazdım. hep sabit kiloydum.
ancak spor ve sporcu gıdaları ile istediğim vücud ölçülerine ulaşmaya yaklaştım.
12 kg arkadaşlar kalıcı şekilde 12 kg aldım. normalde spora ara verince kilo olarak ort.3 kg geri gelrsiniz ve ölçülerdende 3-4 cm gerilersiniz. ama gerisi size kalır :D
spor düzenli antreman düzenli beslenme. ayrıca katabolik olarak vücudu biçimlemek isteyenler için en güzel zamandır kışları çünkü terleme oranı azalacak ve vücud su kaybetmeyecektir ;)
zatdn fıtness bodyı kışın maysa kadar yapcaksın bak ozman termınatormu derler ne derler:P
arkadaş bende ne yemek yesem yarıyor yaw. :)
torksuz araba alın ben sx alandan beri 10kg aldım satıom arabayı:)
1.78/50 rüzgarlı havalarda dikkat diyorum...ben 1.78/85 kiloyum...tabi bu kilo vermiş halim :) ...daha da zayıflarsam kendimi kötü hissederim sanırsam...bu konu harbiden güzel oldu ama...
Ayı gibi olduk, napcaz bilmem :)
6 aydır salona ugramıyorum bile, spor sart :D
yavuz abi seni sadece spor kesmez sanırsam :) ...
protein-karbonhidrat aynı anda götürün 3ayda göbekten 15 cm ilerleme veriyorm garanti :)
abur cubur yiyin.. bıde ne kadar hızlı yersenız o kdr kılo alırsınız.. fast fooda abanın:):)
akşam 8 den sora fılan yemek yıyın falan fılan...
gıda müh. tavsıyesı euheue:)
ya abi delimisiniz ne kilo almasi ya . biz verelim die kasmiyoken siz nie aliosunuz ki :D ben buraya geldigimde 77 kilo idim suan 110 kiloyum hahaha 10 metre kossam kalpkrizi geciririm eminim :D