ilk mesajım herkese merhabalar, royaldeki bahsettiğiniz araca bende çok iştahlanmıştım ancak ne yakın çevremde ferrari sahibi var ne de deneme fırsatım oldu korktum altına giremedim makinanın. Konuda bilgisi olan üstadlar aracın likiditesi nedir ve bakımları ne sıklıkta ve maaliyetleri hangi boyuttadır ? Alman araçlarından sonra konfor bulamayacağımı biliyorum ama başka ne gibi şeyler bekler bizi?
OKanka ben 458 den tıksındım scuderıa koyan eden yokondada bı coraplı poz cekerız fenamı hahahaha
Bu ceme uyma kardeşim bana oynuyo pis herif
Önce bi bugra abıyle müzakere yapalım kayacım,daha sonra ben butcemı söliycem,bakalım olacak gıbıyse teklıfımizi sunarız,yok az gelırse başka bı araca yönelirim artık..
abi instagrama iyi bir dönüş bekliyoruz ***** x5le olmuyor bu işler azaldığını sende söylüyorsun![]()
Lidya'da 458 spider var haberin olsun![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Hako dayım 430u satıyor kesin görmüşsündür zaten senle aynı garajı kullanıyor biliyorsun.
araba kırmızı içi siyah ve full karbon paket kırmızı dikişli koltuklar falan özel sipariş bir araba ve baya temiz kazası boyasıda yok bi görüşün derim istersen vereyim numarasını özelden. Araç 2008 model 20 bin de falandı yanlış hatırlamıyorsam.
Bakımlarını da yeni yaptırdı hatta baskı değiştirdi yeni 3500 euroya mı ne![]()
vay arkadaş kimlerle çiköfte yiyoruz biz![]()
hayırlısı olsun kanka şimdiden.
yanlız bu nedir ya, ferrari diyorsun sorun yumağı anasını satayım
430 da fiat esintileri var abiarabanin ici kutuk gibi binilmez demiyorum ama sana gelmez yani scuderia icin yorum yapamiycam binmedim surmedim ama 430 no
ferrarin mi var derdin var bu ne arkadas yaaaa
alsan 20.000 km ortalama arac temizi yok.
fiyati 120-240 euro arasi.
bakimi ile yerli oto alinir.
kendisi zaten normal ev fiyati.
heryere park edemezsin yokusta titreme yapiyor deniyor.
dur kalk trafikte sanziman sorunlari
on takim arka duzen sorunu.
genel olarak degilde sadece 430 icin konusursak uretimi aceleye gelmis anlasilan...
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
abi SS de 575M Maranello var f430 yerine düşünelebilir mi
Çoğu supercar böyle, eskilere gittikçe daha anormal arızalar var. Günümüzde yeni çıkan modeller bile kusursuz değil.
Arkadaşlar kullandıkları ve gördüklerine dayanarak tecrübelerini paylaşmış bende perdenin arkasından üretim kusuru açığa çıkarayım, 430 da chasis çapraz kaçıklığı 2 cmye varabiliyor. bu da demek olabiliyorki neredeyse hiçbir f430 birbiri ile aynı değil. (gerçi günümüz araçlarında da böyle üretim kusurları var, örnek C serisinin tavan parçasının yapıştıran robotun torkunun yanlış ayarlanması ile tavan parçasının birkaç mm yukarıda durması gibi, gerçi daha sonra fabrika geri çağırdı ve düzeltti)
Büyük kısmı elle yapılmasa f430un ayarlamalar ile düzeltilmese bu hatalar, büyük sıkıntı olurdu yolda. falan filan paylaşayım dedim hazır konu açılmışken.![]()
Abi ferrari bu ne kadar kötü olabilir ki (fakirlikten bu kadar yaza bildim)
bir ferrarim bile yok anlıyor musun?
F430 benim en sevdiğim ferrarilerdendir bu kadar yazılandan sonra hâlada imkanım fırsatım olsa alırım diyorm sanrım ciddi düşünüyorum F430la
hako umarım bulur alırsın bitane![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)