Herkes sorunlarından sertliginden vesaire bahsetmiş ama unutulan bir nokta var, araba İtalyan.. Sorunu olmayan İtalyan arabası mı olur?
Kaldı ki bu tarz arabalar, senede 15-20k kullanılılan arabalar degil; alırsınız hafta sonu stress atarsınız.. Olayı bu..
Araba işi aşk işi.. Otoparka giderken seni heyecanlandırıyorsa olay bitmiştir..
Herşeyi de bi tarafa bıraktım sesi ve dizaynı yeter.. Asaletine hiç girmiyorum
Tango-1 never dies.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun, yanlış anlama Porsche'de çok severim önceki arabanda çok güzeldi ama nihayetinde super sporların içerisinde Ferrari'nin olayı bence çok başka.. Çünkü Ferrari sadece Ferrari'dir![]()
Koleksiyon temizliginde bir tane bulursun, zaten gördügüm kadarıyla çok fazla pist vesaire kasan bir insan degil, tadını alır sonrada zarar etmeden tekrar satarsın benim bakış açım bu.
Tango-1 never dies.
Aynen porsche cok basarılı turbosuyla,ancak panamera ve cayenne cıktı cıkalı ben porscheye aynı gözle bakamıyorum malesef..tamam bu araclar daha ıyı spor araclar yapabılmek adına porsche markasına fınans acısından kolaylık getırsede,kullanıcılarını üzdü bence..carrera serısı adına konusuyorum..sadece böle düşünen bir ben olmadığım için burda gönül rahatlığı ile yazabiliyorum..bir gercek varki ama hiçbir ss arac benim gözümde bir turbodan daha kıymetlı değil..ultra spor araclar harıç tabi)
Kesinlikle..ben öle pist vs kasan biri değilşm..süreye oynamıyorum,yada yolda it gibi kullanmıyorum,bana haz vermesi görevını yerıne getırmesi bende en faZla 1 sene durması bıda 2.500 km maxımum demek,zarar etmeden cok fazla satılması beklentılerimi karşılar,benide ziyadesiyle mutlu eder![]()
Bi Capristolu video yaparsın artıkŞimdiden hayırlı olsun.
bir defa bindim bayada bi gazladık f430 un çokta aman aman dedirtecek bi gidişi yok şahsi görüşüm turbo dan aldığın zevki sana yaşatacağını düşünmüyorum modlayamazsında porsche taki iç mekan kalitesinide bulamazsın ama bi defa da ferrariye bineyim diyosan seviyosan al dizaynı dış görünüşü çok güzel bütün gözler üzerinde oluyor bakkalı çakkalı kızları herkes dönüp bi daha bakıyor acayip şeklin olurama ben olsam gözüm kapalı gidip bir nissan gtr alırım
evox
430 SS bır arac,tabı nazlı olucak.
458 sorunsuz mu? Kac kısı sahıp olup bu kanıya vadır... Inanın 2010-2011 lerde ınanılmaz sorunlar cıktı....
2012 may sonrasını almak ıstemem. Benımkı 2013 subat uretımıydı....
Burada suna karar vermek gerek;Ne beklıyoruz?
hayırlısı olsun şimdiden![]()
Ferrarinin en sevdiğim aracı 355 dir. Her zamanda favorimdir. Ama bir 430 bu kadar mı eleştirilir.. Ferrayiye neler yazıldı.
Her zaman tercih meselesidir ama bir 430 yerine Nissan GTR tercihim olurdu.
Ama her zaman aracın eksilerinden ziyade iyi tarafını görmeye çalışırım. En önemlisi otoparkta gördüğünüzde bindiğinizde sizde heyecan yaratacaksa gerisi önemli değildir.
Şimdiden hayırlı olsun.
Hocam yanlış anlamayın ama F430'un aman aman bir gidişi yok derken ne ile kıyaslayarak söylediniz?
Bahsettigimiz araba, benim bildigim kadarıyla atmosferik ve devir dönen bi makina.. Yani turbo beslemesi olan arabanın önü illa ki daha açık olacaktır, ama bu kadar da küçümsemek bana biraz garip geldi.
Dedigim gibi tartışma olsun diye demiyorum![]()
Tango-1 never dies.
okuduğumuz yorumlardan sonra vardığımız kanıyı forumca tekrar etmekde tabiki fayda var..
bir vtec değil...![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Abi nasılsın,ben sana açık konuşıyım bende seninle benzer arabalara sahip oldum.
997 turbo da zevk mevk yok yani dümdüz kara tren.
Ferrari alcıaksan(360-430-458) farketmez bence çünki heryere gitmiceksin,km saatine bakıcaksın,haftasonu aksam yemegi veya piste gidersin.
Ferrari olayı bence tamamen atmosferik sesi,görünüşü ve verdiği sürüş hissinin kombinasyonu.
458 için konusuyorum suan
1-Sürüş konforu 997tt den rahat 2-3 kat rahat
2-Hızlanma inanılmaz,9bin devir de cabası.
3-Ses desen novitec egzozdan sonra bildiğin f1.
4-Benim 2010 model sorun falan yasamadım sadece gaz pedalı arızası o da garantiden yapıldı fermasta.
1-Alırken kesinlikle bastan asagı bir ekspertiz yapmak lazım fermasta.
2-Bu arabalarda km en önemli şey.
3-25km de scu alınır ama 170-180 maksimum.
5-458>scu>430
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)