Yeminle uzun zamandır bu kadar komik birşey izlememiştim. Terörle mücadele veya narkotik sanki masaya dizmişler egzozu poz vermişler, kumanda ile aç-kapa bas falan vallaha komik ya.
Yeminle uzun zamandır bu kadar komik birşey izlememiştim. Terörle mücadele veya narkotik sanki masaya dizmişler egzozu poz vermişler, kumanda ile aç-kapa bas falan vallaha komik ya.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
üzüldüm valla kuşçulara.. seke seke geldi av olduelemanlarda terörist yakalamış gibi seviniyor. hiç mi genç olup kanın kaynamadı
DTi
biyandan sevindim böle apaçilerin yakalanmasına bi yandanda insan üzülüyor liselerin önünde uyuşturucu satanlarmı dersiniz cafelerde bonzai satanlarmı dersiniz her *** var bunlarla neden uğraşmıyor polisler anlamıyorum
Mustafa Kemal Atatürk
Warex deşifre![]()
Egzoz neysede müzik sistemimden sanane arkadaş. Olması demek barzo gibi sokak aralarında son ses gezdiğin anlamına mı geliyor yani. Saçmalık.. Ben tonla para vercem hi end sistem kurcam beyinsiz bi polis gelip sökecek. Olaya bak.
Byte-R
instagram: dogancglr
o değilde o egsozlar neden polsilerdeki saçma değilmi suç aletimi onlar el koyuyolar :S
Han Performance
"egsoz u hoparlör e bağlamışlar" şeklinde habere çıktı bazı kanallarda![]()
Bu ülkde egsoz desibel sınırı diye birşey yok mu ? Yönetmeliklerde ev işyerleri sanayi yerleri falan için var Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanmış bi yönetmelik var desibel ölçümü yapılıp ceza kesiliyormuş miş müş.
Egsoz egsoz diyorlarda kardeşim bunun bi ses şiddet seviyesi yokmudur ?
Devletin otobüsleride bir çoğu hem gürültülü hemde egsoz emisyondan bir haber.
Kamyon Tır ses konusunda. hadi onuda geçelim fabrikasyon supersport araçlar yine sesli lan neye göre bu ses bi Desibel değeri olsunda ona göre değerlendirilsin egsoz var bağla mk diyorlar varda benmi bilmiyorum
egzoza el bombası muamelesi yapmışlar resmenya biraz klasik olacak ama birazda bizim milletimiz kaşınıyor bu sistemi sırf ceza yememek için polis görünce kapatmak için kullanıyoruz bilinçli ve saygılı olsak toplumda kalabalık meydanlarda sokak aralarında kapatılarak kullanılsa dikkat çekmek, karı-kız baktırmak yerine gerçekten zevk için kullanılsa birgün bu ülkede modifiyede özgürlük olur ben inanıyorum
![]()
Polisdeki triplere bak ya sanki cok buyuk birsey yapmis gibi cok guldum ya valla ayrica şu da bir gercek artik varexin hicbir espirisi kalmadi bosuna takmaya gerek yok ozellikle istanbulda butun polisler farkinda..
Fakirsen ceza yersin.
Ama zenginsen süper spor arabanla caddenin en işlek yerinde egzozu bağırta bağırta gezebilirsin.
O zaman bu kahraman polislerde ağzı açık seyrederler.
Burası böyle bir ülke.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)