User Tag List

Sayfa 11/52 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
977 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Batman konusunun silinmeside drahte nin kaan'a küfürleri saydırmasıydı. Millet ne yazacak acaba diye sürekli konuda güncel kalamazdık arkadaşlar.

Çünkü ne dolandırılan taraf biziz ne de dolandırıcı olan tarafız. Sizin sorunlarınız bir noktadan sonra bizi bağlamaya başlıyorsa ve küfürler havada uçuşuyorsa biz en kolay olan silme olayına gidiyoruz.

İnşallah anlamışsınızdır.

Herkes adabıyla tartışırsa problem olmaz. Biz de sizin ameleniz değiliz sonuçta ve her yazılanı tek tek kontrol etmek durumunda kalamayız.

dr.mechanic
    Misafir
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buda işin başka kısmı yapılanları techturkey e dökecem deyince tehdit ediliyoruz site arkadaşımın konu açsanda sildiririm diye
    zaten konu muhabetinden sonra sana şu bu parçaları vereyim ödeşelim denmeye başlıyor 10 bin para vermişim 5 istemişim bu mu esnaflık. o konuşmalarıda mı gönderiyim

Techturkey icin ozeldende olsa baskasina bu sekilde konusulmasi bence bannlanma sebebidir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dr.mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Techturkey icin ozeldende olsa baskasina bu sekilde konusulmasi bence bannlanma sebebidir..
    Sedat Peker'in yeğenlerini banlamaya kalkarsan türkiyede adam kalmayacağı gibi techturkeyde de özgünün yeğen ve kankalarını banlamaya kakarsak tek yönetim aramızda takılırız sanırsam.

Techturkey harici başka platformlarda olan olaylar için tt de adam banlamıyoruz. Burada birine bu şekilde özel mesaj atsaydı yapardık.

HellRot06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi çok sabırlı ve sakin insanlarsınız valla helal olsun. X marka parça takıyorum deyipte başka parça takan ustayı vuran insanlar tanıyorum ki bahsettiğim parça 750 tl.
    Golf MK3 Sport - SATILDI.
    Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
    Golf MK2 GTD...
    -Ne Mutlu Türküm Diyene...
    K.Atatürk.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamın özeline girmeyin kimse kismenin özeline girmesin batman konusu benim salalığımdır seneleridr forum kullanırım temizliyim derken ucurdum

yarıca burdan kendine rant sağlamaya çalışan yavsak biri varsa götü yiyen yazszsın ahpab cavus el y... ilişkine gireriz ben bu siteden kimsenin konusunu silmem kim ne derse diebilir AMMMA işiniz çözüldükten paranızı aldıktan sonra sil dersiniz 3-4 kişi abi bizim işimiz okey ben özür dilerim diip sitemizi kullandığı için ben bu bu tip olaylara çok ciddi sekilde sinirliyim batman olayında kaaanın ailesiyle alakalı bir sey

bundan rant sağlamaya çalışan süperlere sayarım bastan sölim

konu silindide ondan dolayımı 10 sayfa ooldu? hepiniz yazdınız ? konuda benim adım geçti ? hı? yaw salak salak yerlere çekmeyin begenmiyorsan güvenmiyortsan konu açmassın yazmssssın olur biter ama arkadaş yazmış ona yarıdmcıda olmuşumdur elimden gelenice yapmışımdır gecenin 1 korune kadar kalmışımdır ama bukaan ahmet var die deil insanları ortada bırakmamak için ee ozaman insanlar mahadur ortada kalıcaksa ve ben bunu yapmaya çalışıyorsam neden silmedim konuyu ? boş konuşmayalım lütfen
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    @Caesar hep böyle konularda adam yönetimde bile olsa haklıyı savunuyor. Bir de kalkıp konu silmesi çok saçma olur.
    En yakın örneği Amerika'dan gelen jant meselesinde haklı olanı savundu.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu haklı bu haklı demicem konu bayağı karışmış bir goz gezdirdim sadecede

bu tarz alışverişlerde madem bi ticaret var fatura veya sozleşme olmalı diye düşünüyorum

sonrasında sen bunu dedin bu çıktıyı ortadan kaldırmak açısından

ve ayrıca huner kamsaft firmasına çizin üretsin sonuçta siz üretmiş oluyorsunuz bildiğim kadarıyla o kısımda bir yanlışlık goremedim

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bence sen benim mesajın 2. paragrafını okumuşsun abicim.bak ilk paragrafta ne yazıyor
    Ben ikinci paragrafta bilmesi lazim dediginiz seyin aciklamasini yaptim gayet farkindaydim ama dedigim gibi hakkiyla yapilmis bir motor olsa agzimi acmam.

dr.mechanic
    Misafir
    Arkadaslar birakalim siteyi konuyu mesajlari bu arkadasin durumu icin neler yapilabilir onlari konusalim bu sabira tas olsa catlar

SeRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakın şimdi öncelikle size bazı şeyleri açıklayım.

Hiç bir şekilde bu türden bir konu silinmez ortada kanıt varsa gayette bu konuda var.

Ama bu kanıtlarla bu adama iletebileceğiniz sıfat en fazla dolandırıcı olur. Öteye gidemez.

Ama siz bu konuda bu adama küfrederseniz başka konularda başka insanlara oldu. Karısına kızına (varsa) laf ederseniz biz mecburen silmek durumunda kalırız.

Çünkü o noktadan sonra olay tt yi bağlamaya başlar.

Yine diyorum bu konunun silinmeyeceği garantisini size sunuyorum. Kaan' değil özgünün kankası tayyip'in sağ toşağı olsa bu konu silinmeyecek.

Ama olurda işi hakaret boyutuna dönüştürürde götümüze girebilecek durumlara sebebiyet doğurursanız yani kısaca hakaret eder bokunu çıkarırsanız silmek durumunda kalıyoruz.

Geçen böyle bir konu vardı adamın facebook'undan karısına kadar bulunup mesajlar falan atılmıştı. Yani yazdığınız mesajların ve yaptığınız hareketlerin sınırını bilin başka bişey istemiyorum.
    Çok Haklısınız fakat o tarz bi durumda komple konu yerine aile hakaret vs olan mesajlar silinse daha doğru olmazmıydı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Normalde PPR kendini savunur, uzun yazılar yazardı ama bu sefer kestirip attı. Ya suçlu daha fazla ayyuka çıkmak istemiyor yada haklı savunucak birşeyim yok diyor.

Burak Demirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ppr yi böyle bir şekilde göreceğim aklıma gelmezdi başdan sona okudum herşeyi haklı haksız demek düşmez banada en azından zararın ve verilen sözün yerine getirilmesi zararın ödemesi veya motoru dendiği gibi yapıp vermek lazım diye düşünüyoum
    Mahşein üç atlısı
    dmrc garaj
    35 cvk 31 s2000
    35 eu 122 vti
    35 ke 9481 egk20

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok Haklısınız fakat o tarz bi durumda komple konu yerine aile hakaret vs olan mesajlar silinse daha doğru olmazmıydı?
    24 saat konunun içinde duramayız kim ne yazdı ne yazacak hakaret edecek mi diye. Kısaca konunun kalıcı olup olmamasını sağlayan yine konuya yazan şahıslardır.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence ortak bir yön bulunabilir bende halan kredin var canözcan ayarın bitmemişti bitir gel demiştim elimden sana gelen güzellik bu olur

belki yardımım dokunur sana
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ney BATMAN typer mı

Sorun yokkk Yaaa silebilirsiniz oz un yönetimin canı sağolsun.

Yeni saniyelerle burdayız bu arada BATMAN typer kapak ve emme manifoldu ppr ve yaptıklarımız ortada.

dr.mechanic
    Misafir
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ney BATMAN typer mı

Yeni saniyelerle burdayız bu arada BATMAN typer kapak ve emme manifoldu ppr ve yaptıklarımız ortada.
    Ee napalim simdi senin araban duzgun calisiyo diye bu adam kirilmasini takilan yalan dolan parcalari kabulmu etsin yani ?

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış görmediysem facebook'daki ''konuyu aç istersen sildiririm muhabbeti'' şubat ayında olmuş . Şunu demek istiyorum adam o tarihten itibaren bir şeyleri bekliyor ve daha bugün böyle bir konu açmış . Gerçekten iyi sabır var sizlerde abi .

Neden bilmiyorum bu sorun genelde istanbul çevresinde oluyor,tabii daha çok nüfus ve bu tarz araçların koşturma bölgesi o çevre olduğu içindir;ancak bizim küçük şehir bile olsa anadoluyu kıyaslıyorum böyle yüksek ''meblağ''larda kazıklanma olacak ve herkes yerli yerinde oturacak . Çok sessiz sakin gayet insancıl davranıyorsunuz , sabrınıza hayran kaldım.
    imzasız..

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu konuya bir açıklık getirelim.

Sizlerinde bildiği gibi TechTurkey üzerinde hiçbir konuyu silmiyoruz.
    Arkadaşlıklarımız Forum ortamında bir etken değildir.
    Bugüne kadar konu kaldırma ceza puanı ban vb durumlar için birçok kez kapımız çalınmıştır ancak forumun kuralları neyi gerektiriyorsa o şekilde hareket edilmektedir.
    Bu nedenle kimi tanırsanız tanıyın kimin arkadaşı olursanız olun , bu tip ticari konular ile ilgili kimseye taraf değiliz , kimsenin yanına , karşısına yada arkasına geçmeyiz.
    Her koyun kendi bacağından asılır biz ancak siz forum üyelerine adil bir ortam sunmak için çaba gösteririz.
    Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için bu açıklamanın yazılması gereği doğmuştur .

İyi forumlar
    Techturkey[/QUOTE]

Alıntı DrageR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende gordum o konuyu kaldirtmisti bunuda kaldirtabilecegini dusunmus demekki o mesajlari yazarken ama bunlari sakla sakla nereye kadar ?
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım burda ahbap çavuş ilişkisi hat safhaya ulaşmış görüntüsü ortaya çıkıyo ki güngeçtikçe bu ihtimali kuvvetlendirici olaylar yaşıyoruz ,burada yönetimin de sessiz kalması bunu kabullendigini mi gösteriyo demek oluyo ,ihtimal vermiyorum ama böle bi gerçek varsa her yükşelişin bi çöküşü gibi büyük bi yükseliş ve büyüme içeinde olan sitenini de bi gün diger çöken siteler gibi sonu hüsran olur gibime geliyo
    Yonetimin ppr yi koruyup gercekleri ortaya yazanlari gorunce konuyu kaldirmasi gerceklerin gizlenmesi olmayan sey deil ekran ciktilarini alsin derim herkes
    Batman 100 200 ilk acilan konusu nerde ?
    Kaldirildiysa sebebi kim
    Neden kaldirildi
    Kim kaldirdi

???
    Size bu forum fazla . Birkac sayfa once ( yukariyada ekledim ) siz daha cin fikirlerinizle zihnisinirlik yapmadan bir yazi yazdim . Ya okumayi bilmiyorsunuz yada okuduklarinizi anlamakta sorunlariniz var. Bu forum TechTurkey ahmet usata ider mehmet usta gider assimie performans gider dessimie performans gelir techturkey dimdik burda durur sacma salak yazacak adaminda anlini karislarim . Burasi babanizin forumu degil edebinizle takilin isinizi cozun ama tutup uok forum yonetimiymis mis mis ... bu yonetim 10 yildir size bu imkani vermese suan bu yazilari yazamazdiniz haddinizi bilin ve o hadde kendinizi ifade edin ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ney BATMAN typer mı

yav muharrem yapma allah askina. arabana masallahta neyi savunuyorsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler