User Tag List

Sayfa 16/52 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
977 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

HKND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şurda 15 sayfa yazıldı, çizildi kişinin mağduriyetinin giderilmesi adına bir girişim hadi onuda geçtim bu umursamazlık, dünyaları ben yarattım edasında git bilir kişiye götür, forum arkadaşımın demesi filmi koparan son nokta olmuş. Para yerine gelir ama itibar kaybedilirse daha sittin sene yerine gelmez ve şuan eğer böyle benzer bir konuda usta arıyor olsam bırak kapısından geçmeyi 2 sokak yanından geçmem, adı çıkmış bir kere. Neyse mağduriyet giderilmeyecek gibi duruyor, adli makamlara başvurmanızı şiddetle öneriyorum.

dr.mechanic
    Misafir
    Hala d16a9 motor ve 10.000 TL iade edilmedimi ?
    itibarımı güvenimi kaybedeğimize dükkanı kapatır giderim bukadar olay ortaya çıktıktan sonra bunlar iade edilmiyorsa

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1881 - 193

ErenDurmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle konular iyice arttı , insan iş yaptırmaya korkar oldu

EMRair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yazdigimi unutmayin bu adamin ne maduriyeti giderilcek nede parasi verilcek

Bu konu boyle gun gectikce reiting kaybedecek unutulcak olay boyle kapanicak
    İnş cnm yaa !!!

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peygamber sabrı varmış sizde. Sinirden çekip vursan al başına bela. Hala sakinliğinizi koruyorsunuz tebrik ederim.

HardCore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi gidişat çözüme ulaşamayacaksınız gibi gözüküyor, allah yardımcınız olsun. Bu iş böyle bitmemeli

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye'de piyasanın kurdu ve ananızın gözü değilseniz neden araba yapılmaz vol. 35739.

İki tarafıda tanımam ama eğer mağduriyete sebep olan kişi beni sor bilen bilir bilmem ne diyorsa olay bitmiştir. Kimden alışveriş yapılmayacağını görmüş olduk.
    Adama sorarlar sen millete yamuk yapmak için mi piyasada isim yaptın diye. Bu yazımda bahsedilen şahsı kastetmiyorum ppr'ı sadece yaptığı işlerden biliyorum. ama gerçekten allah yardımcısı olsun mağdur arkadaşın. ortada bi yanlış anlaşılma varsa tez zamanda çözülsün ama birisi harama göz diktiyse helal malına nazar değer onuda unutmasın.

dr.mechanic
    Misafir
    Bizde bu konunun unutulmamasi icin elimizden geleni yapariz magdur arkadasin arkasindayiz bu is cozulene kadar bu piyasada boylelerini barindirmayalim

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özcan abi daha önceden tanışıyoruz vtc varken sende misafirim olmuştunuz okan la. psikolojini gayet iyi anlıyorum para elbet geri döner bir şekilde allahın izniyle sana. geri dönmeyen sadece zaman ve yaşadığın stres umarım çözüme kavuşur.

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle çok geçmiş olsun.

Bütün kayıtlar var diyorsunuz bence davacı olun bir şekilde imkan yaratılabilirse hem maddi hem manevi affetmeyin (Psikolojimi ruh sağlığımı bozdu gibi).

Öyle 3 bin göndersin yeter falan demeden gidenin çok çok daha fazlasını geri almak için çabalamak en mantıklısı olacaktır.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaanı tanırım yaptığı doğru işlerde vardır ama bu konuda yaptığı yenilir yutulur değil. Çakma subap kullanılması falan ne demektir anlamadım. Rektifiye hatası olabilir ama kontrol etmeden makineyi toplatmak ayrı bir hata. Burada verdiği cevaplar ayrı hata. Sonra da konu açarsan aç arkadaşımın sitesi sildiririm demek fiyasko. İnsan düşünür özgün ne duruma düşer konuyu kapattırırsam diye. Arkadaşın arkadaşına yapmaması gereken bişey. Suça ortak etmeye çalışmak.
    IN BOOST WE TRUST

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Google'de PPR Kaan veya PPR motorsport diye bi araştırma yapıyım dedim.

TTde bile geçmişte yazılmış bir çok şikayet konusu mevcut.

Her iki tarafıda tanımam PPR motorsport ile de ticaretim olmadı bu zamana kadar.

Geçmiş olsun konu sahibi arkadaşada, ciddi anlamda maddi zarar var ortada. Üzüldüm
    Emre Kalkan

MuzafferKirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm, bütün sayfaları okudum.

Kendimi sizin yerinize koydum da, gerçekten çok zor bir durum.

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN, bunlar gibi gözü aç insanlar olduğu sürece ne modifiyeye heves kalıyor, nede araba yürütmeye.
    Slammed Society Corci !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bishimotodan iyiyim demesi inanilmaz komik olmuş yanlız ppr hakkind aynen boyle bi konuyu daha hatırlıyorum. O konu dahada ciddiydi kapak ucup gitmişti falan

ResuscitateR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baştan sona okudum takip ettim.. Araç sahibi arkadaşa geçmiş olsun, umarım hakkı neyse alır.. Karşı taraftaki arkadaşta kul hakkını ödemiş olur..

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle şeylere yorum yapmayı sevmiyorum da bir gün olur da kapağı emmeyi kelebeği söktürüp gönderir miyim bu kadar kıl bir adam iken diye düşünürken artık kendim bi polish yaparım 1 hp alırım derdim tasam olmaz diyorum.

İşçiliği iyidir, sonuçlarını gördük güzel de, kafam deli sorular var.

bisimoto eksantrik için 1000 tl verilmiş, custom için 2000 daha istenmiş.
    bilmem ne marka yay şapka subap neyse artık ona para verilmiş tabiri caizse konya malı ürün takılmış.
    motor toplanırken gören arkadaşımız, abimiz ne kadar bilgili bilmiyorum da buradaki bilinen insanlar az çok neyin ne olduğunu anlıyor diye düşünerekten o motor o halde toplanır mı yarım yamalak iş olmuş diye açık açık belli etmiş ve buna rağmen ne yazık ki toplanmış.

kısacası 10000 liraya 200 hp denmiş en iyi bilinen parçalarla, 10000 lira daha alınmış galiba üstüne, parçaların kalitesi yerle bir olmuş, sonuç olarak 18000 e eğik kol delik blok vs. buyrun diye sunulmuş. en iyi olduğu dynoda 140 hp ile.. mükemmel iş hayretler içerisindeym.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Destek veren arkadaslar Allah razi olsun sizlerden. Adli makamlara basvurunca tabi 3 5 icin basvurmayacagim. Tum maddi hakkimi ve manevi olarakda davami acarim. Ben istedim burdan hizli bir sekilde isimi gorecek kadar hallederim. Ama vatandas orali degil. birkaç post önce, ben parca gonderdim sordum fixmiyiz fixiz demisim orda kalmis.onlarıda 2 ayda göderdi zaten Halbuki malzeme gondermeden defalarca demisim daha senden parca isticem vs uyarip durmusum cunku hissetmisim vatandas krank egz le olayi kapatmaya calistigini. Kendi soyleyip kendi inaniyor ben sadece yazismalari onun gibi kesip değil,kesmeden koyuyorum. Hayret ediyorum benim paramla haketmeden nasil yasayabiliyor...

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasim ben ne anlatiyorum sen ne anlatiyorsun. Parlament aldim icinden maltepe cikti diyorum gozunu seveyim. Ayrica googlede cok arastirdim 76 degil 78 mm olanlarida var ki aftermarket 78mm icin parcalar ebayda kakili. Ki benim motor ona yollamadan once zaten gucluydu. Aldigi guc bir kapak islemeden geldi oda bana 10bin tlye mal oldu. İstedim sekilde yapsaydi 150 hp ciksaydi burda bu sekilde konusuyor olmazdim zaten.
    Benim yazdığım her yazıyı tekrar tekrar oku. canın yanmış ama sağa sola saldırma iyi oku. Okumasını bilseydin başına bunlar gelmezdi gerçi.

Olayın başına dön konuşmalara vaadlere gel bi. Dunya da 200hp dserisi var mı bi bak bakalım.

Sana masal anlatmıyorum verilerle konuşuyorum. dunya da 200 hp yok ıken sen nasıl 200hp alıcaksın ? keşke biraz araştırsaydın. Sen ppr deil bisimoto da taksan 200hp alamazsın o bore ve stroke ile. Dielim ki bisi taktın araban kol cıkarmıs kapak bozmamıs. Kol takıcam dedı mı adam hayır krank deısıcem dedı mı hayır. Burda sadece parcadan çalma ve kötü işçilik var.

Ama sorun takılmayan parçalarla alakalı da değil.

He 200 hp alır mısın alırsın. 83 mm bore 44 mm weber karburator rmf header 13.1 sıkıstırma ve sohc vtec kapak ıle alırsın senın elınde kı ne motor ne de kapak o gıclerı almaz.

Kaldı kı araba yaptırıcaksın yenı mallar sıparıs edıosun. Yahu ınsan hıc mı malını merak etmez ellemek ıstemez. En azından fotograf ıstemez mı ? kac kere gıttım geldım dıosun keske parcaları gormeye gelseydın keske takılırken basında olsaydın. Motor kapak toplamak yarım gun guzel kardesım. Kusura bakma bilinçli tuketıcı olman lazım. Google a gırmıorum demezsın sanırım. Araban yapılırken d serısı allmotor vıdeolar da ızlemıssındır muhakkak.

Ben ppr ya da kaganı savunmuyorum. Benım anlatmak ıstedıgım baska bırsey. Bu yasadıgın da sana kotu bır tecrube. Gercekler acıdır ama gercektır.

Ahmet
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler