User Tag List

Sayfa 17/52 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
977 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

ibratice
    Misafir
    inşallah iki taraf arasındaki problemler çözülür .

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    google ppr motosport yazdım forumda başka bi konu çıktı

http://www.techturkey.com/forum/sohb...-hakkinda.html

mevzularınız benzer

dr.mechanic
    Misafir
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim yazdığım her yazıyı tekrar tekrar oku. canın yanmış ama sağa sola saldırma iyi oku. Okumasını bilseydin başına bunlar gelmezdi gerçi.

Olayın başına dön konuşmalara vaadlere gel bi. Dunya da 200hp dserisi var mı bi bak bakalım.

Sana masal anlatmıyorum verilerle konuşuyorum. dunya da 200 hp yok ıken sen nasıl 200hp alıcaksın ? keşke biraz araştırsaydın. Sen ppr deil bisimoto da taksan 200hp alamazsın o bore ve stroke ile. Dielim ki bisi taktın araban kol cıkarmıs kapak bozmamıs. Kol takıcam dedı mı adam hayır krank deısıcem dedı mı hayır. Burda sadece parcadan çalma ve kötü işçilik var.

Ama sorun takılmayan parçalarla alakalı da değil.

He 200 hp alır mısın alırsın. 83 mm bore 44 mm weber karburator rmf header 13.1 sıkıstırma ve sohc vtec kapak ıle alırsın senın elınde kı ne motor ne de kapak o gıclerı almaz.

Kaldı kı araba yaptırıcaksın yenı mallar sıparıs edıosun. Yahu ınsan hıc mı malını merak etmez ellemek ıstemez. En azından fotograf ıstemez mı ? kac kere gıttım geldım dıosun keske parcaları gormeye gelseydın keske takılırken basında olsaydın. Motor kapak toplamak yarım gun guzel kardesım. Kusura bakma bilinçli tuketıcı olman lazım. Google a gırmıorum demezsın sanırım. Araban yapılırken d serısı allmotor vıdeolar da ızlemıssındır muhakkak.

Ben ppr ya da kaganı savunmuyorum. Benım anlatmak ıstedıgım baska bırsey. Bu yasadıgın da sana kotu bır tecrube. Gercekler acıdır ama gercektır.

Ahmet
    adam verilen sözlere inanmış sen nerdeyse onu suçlu çıkaracaksın
    dünyada alınmış yada alınmamış onu bağlamaz ki yada bu işlerden gram anlamak zorundada değil
    vaadler belli ben 200hp yapacam şu parayı gönder demiş olsun yada olmasın ozaman bu vaadi vermicek bu işi yapıosa
    sonuç çöp motor yalan dolan kullanılan parçalar külliyen zarar
    adam 200km ötede oturuyor 2 parça doğrumu takılıo diye her defasında gelip görcek diye 50 defa istanbulamı gidip gelecek
    biraz mantıklı konuşun

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    google ppr motosport yazdım forumda başka bi konu çıktı

mevzularınız benzer
    bu konuyu acan arkadasımızla aralarındakı husumet cozulmustu tekrar gundeme gelmesıne o yuzden gerek yok
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuyu acan arkadasımızla aralarındakı husumet cozulmustu tekrar gundeme gelmesıne o yuzden gerek yok
    gündeme gelsin amacıyla değil yanı keske iş yaptırmadan önce firma ismini bi googleden baksaydın keske demek ıcın yazdım

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim yazdığım her yazıyı tekrar tekrar oku. canın yanmış ama sağa sola saldırma iyi oku. Okumasını bilseydin başına bunlar gelmezdi gerçi.

Olayın başına dön konuşmalara vaadlere gel bi. Dunya da 200hp dserisi var mı bi bak bakalım.

Sana masal anlatmıyorum verilerle konuşuyorum. dunya da 200 hp yok ıken sen nasıl 200hp alıcaksın ? keşke biraz araştırsaydın. Sen ppr deil bisimoto da taksan 200hp alamazsın o bore ve stroke ile. Dielim ki bisi taktın araban kol cıkarmıs kapak bozmamıs. Kol takıcam dedı mı adam hayır krank deısıcem dedı mı hayır. Burda sadece parcadan çalma ve kötü işçilik var.

Ama sorun takılmayan parçalarla alakalı da değil.

He 200 hp alır mısın alırsın. 83 mm bore 44 mm weber karburator rmf header 13.1 sıkıstırma ve sohc vtec kapak ıle alırsın senın elınde kı ne motor ne de kapak o gıclerı almaz.

Kaldı kı araba yaptırıcaksın yenı mallar sıparıs edıosun. Yahu ınsan hıc mı malını merak etmez ellemek ıstemez. En azından fotograf ıstemez mı ? kac kere gıttım geldım dıosun keske parcaları gormeye gelseydın keske takılırken basında olsaydın. Motor kapak toplamak yarım gun guzel kardesım. Kusura bakma bilinçli tuketıcı olman lazım. Google a gırmıorum demezsın sanırım. Araban yapılırken d serısı allmotor vıdeolar da ızlemıssındır muhakkak.

Ben ppr ya da kaganı savunmuyorum. Benım anlatmak ıstedıgım baska bırsey. Bu yasadıgın da sana kotu bır tecrube. Gercekler acıdır ama gercektır.

Ahmet
    hakaretlerine cevap verimiyorum.
    hangi sohc vtec kağağı takıcaksın d16a9 a ? ve d16a9 motora 83 mm piston matematik geometri veya fiziksel olarak mümkün değil. ayrıca d16a9 enjeksiyonlu

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun, banka havale dekontları, yazılı beyanlar ve bilirkişi incelemesi vs ile çözülür umarım. İşinin ehli olmayan, esnaf olma vasıflarına ve sorumluluğuna sahip olmayan, işin gerektirdiği sürenin cılkını çıkartan esnaflar ayıklanır umarım her sektörden. İsteyince işini iyi yapıp istemediğinde müşteriyi sallamak esnaflık değil bence. Ben daha genel tüm sektörden esnaflar için bir temennide bulunacağım; işini layıkıyla yapmayıp üzerine pişkinlik yapan tüm sektör çalışanlarının cebine giren paralar haram zıkkım olsun, kimin boğazından geçtiyse bidaha iflah olmasın. Armudun dibine düştüğünü de yakın zamanda arkadaşımın babasının avukatlık konusunda fahiş fiyat almasıyla görmüş oldum. Çocuğunun boğazına giriyorsa o da dahil temennime.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Slipshod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun öncelikle. umarım mesele sizin lehinize sonuçlanır zararınız giderilir. herkes teknik bilgilere hakim olmak durumunda değildir kimisi verir parasını yaptırır gazlar. teknik bilgisi olmayan bir insan o motordan 200bgde isteyebilir 300bg de isteyebilir. burda yapılması gereken ustanın bu motordan en fazla alınacak güç budur diyerek bilgilendirmesi gerekmektedir diye düşünüyorum. kaldı ki sipariş edilen parçaların yerlerinde neler var neler. arkadaşın sipariş listesi gerçekleştirilerek bu sorunlar olsa risk dersin ama bu konuda arkadaşın haklı olduğunu düşünüyorum
    Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu İşler Vicdan meselesidir.Herkes kendi vicdanının sesini iyi bilir.Karşılıklı kim haklı kim haksızsa;iki tarafta dışa söylemediği fakat içinde yaşadığı bir vicdanı vardır.Dilerim Gerçekten kim nasıl ne sebeple haksızsa diğerinin içini sızlatmadan bu işi çözer...
    Scorpion TypeR

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakaretlerine cevap verimiyorum.
    hangi sohc vtec kağağı takıcaksın d16a9 a ? ve d16a9 motora 83 mm piston matematik geometri veya fiziksel olarak mümkün değil. ayrıca d16a9 enjeksiyonlu
    Sen hakıkaten okumayı bılmıosun. D serısı sohc vtecten alınır demısım. D16a9 motordan zaten alamazsın dedım. Bana D serısı sohc vtec lerde enjeksıyonludur. Weber karburator allmotor guc almak ıcın takılır itb den daha verimli oldugu için. Bana honda bilgisi de ver tam olsun

Ahmet
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

cagalazade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya hala mağdur arkadaşı olumsuz eleştirenler var aramızda, hayretler içinde okuyorum yorumları.. bir defa ortada yalan var, olay burda paylaşılmasın diye efelik var sildiririm konuyu falan filan, en sonunda da yüzsüzlük var git bilir kişiye o zaman vs demeler...

hanginiz istersiniz aynı olay başınıza gelsin ve burda "bilgilendirmek için" konu açtığınız ortamdaki insanlar sizi mağdur olduğunuz halde olumsuz eleştirsin? gerçekçi olalım, ateş düştüğü yeri yakar derler, yapmasaydın etmeseydin demek kolay, haklıyı haksızı ayırt etmek zor artık bu devirde arkadaşlar, HAKKANİYETLİ olmak nasip olur inşallah cümlemize bir gün...
    her zafer acı ister...!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dr.mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam verilen sözlere inanmış sen nerdeyse onu suçlu çıkaracaksın
    dünyada alınmış yada alınmamış onu bağlamaz ki yada bu işlerden gram anlamak zorundada değil
    vaadler belli ben 200hp yapacam şu parayı gönder demiş olsun yada olmasın ozaman bu vaadi vermicek bu işi yapıosa
    sonuç çöp motor yalan dolan kullanılan parçalar külliyen zarar
    adam 200km ötede oturuyor 2 parça doğrumu takılıo diye her defasında gelip görcek diye 50 defa istanbulamı gidip gelecek
    biraz mantıklı konuşun
    Magdurıyetı ıle ılgılı yorumlarımı daha once yaptım sende okumayı ogren. 50 tane aaba yaptım hala daha yenı gelem malı kucaklıyorum ellıyorum ıcımde bır heyecan var ruh var. Bu heyecan ruh olmazsa aldıgın malı gorup ellemezsen takılırken bakmazsan suprızlerle yasarsın. Adam 200hp alsaydı motor kırılsaydı emın ol boyle bır konu acılmazdı

Ahmet
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Absyrtos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahmet bey ben sizi anladım. Siz burada başınıza böyle bir şey gelmemesi için gereken şeyleri yazıyorsunuz ama sizi yanlış anlıyorlar oysa ki yazdığınız şeyler gayet mantıklı.
    Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.

dr.mechanic
    Misafir
    Magdurıyetı ıle ılgılı yorumlarımı daha once yaptım sende okumayı ogren. 50 tane aaba yaptım hala daha yenı gelem malı kucaklıyorum ellıyorum ıcımde bır heyecan var ruh var. Bu heyecan ruh olmazsa aldıgın malı gorup ellemezsen takılırken bakmazsan suprızlerle yasarsın. Adam 200hp alsaydı motor kırılsaydı emın ol boyle bır konu acılmazdı

Ahmet
    yahu sen neyi kimi savunuyosun arkadaş hayret bişi sokim 200hp sine d motoruna adam 10 bin vermiş 2 bin lik mal çıkmış motordan belki okadar bile yok üstüne bide elinde kalmış sen hala hp derdindesin açık açık yaz bari kaanı suçlamayın bu olay tüketici suçudur bilinçsiz tüketici suçludur de tam olsun hayret birşey ya

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ahmet
    Ahmet,arkadaş zaten dediklerini yapsaydı da motor o zaman kırılsaydı ağzımı açmazdım diye yazdı.Verdiğin bilgiler iyi eyw. ama burada ki mevzu o güç çıkar mı çıkmaz mı deği.l

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hesapsız yapılan işler sonucu aracın yanma ısısı aşırı yükselmiş ve yüksek egt sonucu segmanlar yapışmış ve bu yüzden duman atmalar oluşmuş. kapaktaki yağ yakma nedeni ise yay şapkaları subap lastiklerine çarpmasından subap lastiklerini parçalamış. kırılma sebebi ise krank söküldükten sonra aynı yataklarla muhtemelen yataklar yine çıktığı yerlere değil karışık takılmış ve 3. silindir kol yatağı sarıp kolu kitlemiş. kitlenen kolda eğilmeye maruz kalıp kırılmış. kırılan kol ise önüne gelen her yeri dağıtmış. bilir kişilerin incelemesi sonucu budur.

Ayrıca krankta da işlem yok. Gene google knife edge d series crankshaft yazarsan gorebılırsın. Bılgılenmek adına. Dedıgım gıbı bılmemek ayıp deıl ogrenmemek ayıp.
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hos ben aracimi sattim ama eskilerden kalma bir konu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dr.mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu sen neyi kimi savunuyosun arkadaş hayret bişi sokim 200hp sine d motoruna adam 10 bin vermiş 2 bin lik mal çıkmış motordan belki okadar bile yok üstüne bide elinde kalmış sen hala hp derdindesin açık açık yaz bari kaanı suçlamayın bu olay tüketici suçudur bilinçsiz tüketici suçludur de tam olsun hayret birşey ya
    bak kardeşim adamın çalınan parçası yapılmayan işçiliğine ben de karşı çıktım daha once kı postlarımı ıyı oku. Burda bır konu war bu konuyu okuya. Herkes yazdıklarımı uzerıne alsın burda kaanı ya da ppr yı savunan yok. Sen anlamak ıstedıgın gıbı anlıyorsun. Ben de daha fazla sana yazmıcam. Cunku cahılle sohbet edersen gunaha gırersın demıs peygamber efendımız. Sana hayırlı geceler

Ahmet
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkerist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmet,arkadaş zaten dediklerini yapsaydı da motor o zaman kırılsaydı ağzımı açmazdım diye yazdı.Verdiğin bilgiler iyi eyw. ama burada ki mevzu o güç çıkar mı çıkmaz mı deği.l
    İlker ben diyeceklerimi dedim. Benim yazdıklarım herkese. Bu dan sonra araba yapacaklara. Google bedava. Ppr ya da x fırma da parayla. Once arastırmanı yap sonra kıme emanet edıosan et.
    Yoksa o bısı istemıs ıcınden aksaray cıkmıs tabı kı hakkını arıcak yapan babamın oglu olsa suclu.
    Parası Alınan ve takılmayan aftermarket parcalarının para ıadesı yapılmalı.
    Ama bana motor al demek dpgru degıl. D16a9 zaten problemlı motor. Durmadan yatak saran hareret yapan makına. Yanı yag yakıo dıe motor kırıldıgını hıc gormedım ben. Rodajda Dyno da yatak vurmamıs dynamıcs de yolda yatak sarmıs sımdı bunun tuketıcı hatası olmadıgı ne ***** ? Alsana soru işareti.

Magdurıyeti taktım dedıgı ama takmadıgı ne kadar parca warsa yaptım dedıgı yapmadıgı ne kadar ıscılık var ıse bunlar ıcın aldıgı ucretı Can kardesımıze ıadesıyle gerceklestırılmesı lazım. Can hesaplasın kac paraysa krank volant ıscılıgı yay sapka subap parası onu talep etmekte ozgur. Ama gerısı ıcın objektıf bakan taraf olarak bırsey konusmak yanlıs olur.
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler