User Tag List

Sayfa 18/52 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
977 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok meraklıyım ama motordan modifikasyondan çok fazlada anlamam, çok fazla nette araştırma yapmam, yabancı dilimde yok zaten kaynaklarda genelde ingilizce! Sağdan solda duyuyorum, bizden biri, bir Türk vatandaşı, genç bir arkadaşımız, kişisel müdahaleleri ile motorda yaptığı yükseltmeler ile büyük güçler kazanıyormuş, vay be diyorum, tam bana göre, hemde yurdum insanı, para yabancıya gitmesin.
    Tanışıyor anlaşıyoruz, vaadler hayal gibi, 200hp bile alabileceğimden bahsediyor, adeta büyüleniyorum. Başka bir boyuttayım adeta. Anlaşmamız gayet basit, ben motorumu emanet edeceğim, ve elbette bir bedel ödeyeceğim. ödememi yapıyorum ve büyük bekleyişim başlıyor.
    Büyük gün geliyor, aracımı alıyorum, duygularımı kelimelere dökmek imkansız ... Ama o da ne??? ölçüm sonuçları, ... 140hp, sadece bu mu? olamaz bana ödediğim rakam karşılığı vaad edilen çok daha yüksek, çok daha ulaşılmaz idi?
    Hayallerim, büyük beklentilerim adeta kabusa dönüyor, daha da kötüye gidiyor... artık yürüyen bir aracım yok!
    Aman allahım, ben ne yaptım? nasıl inandım?

Empati yapma gayretinde yazdım yukarıdaki satırları.

Arkadaşımız belki gerekli araştırmayı yapmadı, belki yeterince bilgi sahibi değildi. belki modlanma sürecini bire bir yerinde takip edecek vakte ve bilgiye sahip değildi. Bilemiyorum, Her ne olursa olsun, bence zaten bunların hiç birinede mecbur değil!!
    Burada ki en önemli husuta bu zaten. Herkez işini yapacak.
    Ne vaadedilmiş? Ne verilmiş, sonuç nedir?

200hp vaad edilmiş, karşılığında bir rakam istenmiş ve tahsil edilmiş.
    Yapılması gereken nedir? o yada bu şekilde 200hp gücü kazandıracaksın arkadaş! parayı aldınmı? aldın! Bunun lamı cimi yok!
    Söz vermek başka şeye benzemez!

Başa gelen çekilir, bu arkadaşın her türlü mağduriyetini karşılayacaksın hemde fazlasıyla. Sonrada çıkıp delikanlı gibi, ben bir hata yaptım, ama cezasını ödedim adam gibi adamım dersin, bizde seni alkışlarız.

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca krankta da işlem yok. Gene google knife edge d series crankshaft yazarsan gorebılırsın. Bılgılenmek adına. Dedıgım gıbı bılmemek ayıp deıl ogrenmemek ayıp.
    Tamam da ne siddet bu celal. Konuyu okusan o islem yok dedigin kranga knife edge icin bin tl verdim. Kendinde diyorsun islem yok bende bu ve bun gibi seylerin derdindeyim. Degil 200 150 hp de ciksa dedigimgibi yapsa burda hirsizlilla kimse suclanmazdi

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam da ne siddet bu celal. Konuyu okusan o islem yok dedigin kranga knife edge icin bin tl verdim. Kendinde diyorsun islem yok bende bu ve bun gibi seylerin derdindeyim. Degil 200 150 hp de ciksa dedigimgibi yapsa burda hirsizlilla kimse suclanmazdi
    Yok krankin da hafifletme var diye biliyorsun ya ben sana olmadigini burdan gorebildigim icin sogluyorum o hafifletme islsmi icin verdigin parayida talep edebilirsin yani.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide bu adam işin basında saglam bir motorla yola cıkmıs
    motoru sokturen kişi alıp baskasına toplatan kişi parcaları alan kişi egzantrigi yapan kişi ve bunlar için parayı alan kişi aynı
    sorumlulukta o kişinin haliyle
    simdi deniyorki d16 sıkıntılı motor iyide bu motorlar 500km lik motorlamı
    kapak reklifiyesi nasıl yapılır krankta yatak boslugu yuzde kac verilir burda oturup anlatmıyacagım
    bu işin içinde buyuk ihmaller oldugu goruluyor zaten
    kapakta sadece bir kosenin kullanılan alet geregi fazla kalmasının imkanı yok
    ellemi zımparaladılar bu kapagı, yaylar subap contalarını parcalamıs neyin yayı bu
    krank sarmıs yataklar nedir bosluk yuzde kac, ne usta umursamıs ne işi ustlenen kişi
    mantık su nasılsa parasını aldık 50 km sonra yansada banane
    sunu unutmayın bir tane yanlıs parcadan tüm motor çöp olabilir tutupta diyemessinizki biz diger yerlerden sorumlu degiliz sadece o parcanın bedelini oderiz
    e guzel kardesim o motor o ufacık yatak yuzunden dagıldı nasıl sorumlu degilsin demezlermi adama
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

ibratice
    Misafir
    kırılan motorla ilgili başka resim varmı yani kaanın yaptığı işlerlemi alakalı yoksa sadece kolmu kesmiş birde kaanın kastım egz yapıcağını baştan biliyordunuz galiba bunları iki tane firma yapıyor, birtanesi B.CROWER,a yapıyor zaten yerli olması kötü olduğu anlamına gelmez yurt dışı siparişlerdede kastım olarak sizin istediğiniz ölçülerde sipariş ederseniz 350$ fark veriyorsunuz yani ordada aynı bence kaanın makineyi toplattığı yerde sıkıntı var birde senin iyi araştırma yapmaman kaanada şaşırıyorum geçmişteki buna benzer olaylardan kendine ders çıkarmaması .

dr.mechanic
    Misafir
    miniks çok yanlış düşünüosun
    bu motor çalışan sorunsuz bir motorken sökülüyor zaten
    herşeyi geç 100 tl lik parça istedin adam 50 tl lik dandik bi parça taktı
    bu parçadan dolayı bütün motor çöp oldu
    sen diosunki o 100 tl yi iade etsin çöp olan motordan sorumlu değildir tüketici motoru kendi cebimden yaptırsın

vay be güzel mantıkmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu açan arkadaşa çok geçmiş olsun.. umarim bir şekilde mağduriyetin giderilir.

konuya gelince takildigim konu ppr in konuya yazdigi sanirim son mesaj..

kimsenin girtlagina yapismiyoruz zorla is yaptirmiyoruz isteyen yaptirir vs...

bu nasil bi yaklasimdir arkadaş? adamın girtlağina yapışmışsın diyen yokki.

kisaca ben böyleyim bana iş yaptıracak olanlar bundan sonra bunu göze alsınlar demektor bu..

bu yaklaşımdan sonra da ppr la iş yapacak olan bunları göze alsın..

iyi usta çok önemli ama dahada önemlisi ustanın insan olması.. 106 mı satmadan sekman yaptık arabaya ustam rodajında yanımdaydı. ilk deneme geceside adamın üstüne zorla attım anahtarı git sen dene diye araba o denemede piston eritti. bir kelime ettirmeden arabayı çekti garaja yapti eskisinden daha iyi halde verdi bana.. sadece yağ parası ödetti...

valla konuyu okuyunca kendimi şanslı hissettim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibratice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kırılan motorla ilgili başka resim varmı yani kaanın yaptığı işlerlemi alakalı yoksa sadece kolmu kesmiş birde kaanın kastım egz yapıcağını baştan biliyordunuz galiba bunları iki tane firma yapıyor, birtanesi B.CROWER,a yapıyor zaten yerli olması kötü olduğu anlamına gelmez yurt dışı siparişlerdede kastım olarak sizin istediğiniz ölçülerde sipariş ederseniz 350$ fark veriyorsunuz yani ordada aynı bence kaanın makineyi toplattığı yerde sıkıntı var birde senin iyi araştırma yapmaman kaanada şaşırıyorum geçmişteki buna benzer olaylardan kendine ders çıkarmaması .
    Hafifletme yapmadigi ve bin tl aldigi krank icin (zimparalamis pardon) takarken yataklari sifirlamamis.Kol yatagini sarip kolu kesmis abi. İkisinin resmi mevcut daha hangi resmi koyayim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlker ben diyeceklerimi dedim. Benim yazdıklarım herkese. Bu dan sonra araba yapacaklara. Google bedava. Ppr ya da x fırma da parayla. Once arastırmanı yap sonra kıme emanet edıosan et.
    Yoksa o bısı istemıs ıcınden aksaray cıkmıs tabı kı hakkını arıcak yapan babamın oglu olsa suclu.
    Parası Alınan ve takılmayan aftermarket parcalarının para ıadesı yapılmalı.
    Ama bana motor al demek dpgru degıl. D16a9 zaten problemlı motor. Durmadan yatak saran hareret yapan makına. Yanı yag yakıo dıe motor kırıldıgını hıc gormedım ben. Rodajda Dyno da yatak vurmamıs dynamıcs de yolda yatak sarmıs sımdı bunun tuketıcı hatası olmadıgı ne ***** ? Alsana soru işareti.

Magdurıyeti taktım dedıgı ama takmadıgı ne kadar parca warsa yaptım dedıgı yapmadıgı ne kadar ıscılık var ıse bunlar ıcın aldıgı ucretı Can kardesımıze ıadesıyle gerceklestırılmesı lazım. Can hesaplasın kac paraysa krank volant ıscılıgı yay sapka subap parası onu talep etmekte ozgur. Ama gerısı ıcın objektıf bakan taraf olarak bırsey konusmak yanlıs olur.
    D16a9 motor talep ettigim paradan daha ucuzki.
    Krank hafifletme1000tl
    Egz. 2000tl
    Yaylar subaplar 1400tl
    S2000 gaz kelebegi yok kac para bilmem
    Emme manifoldu 1000 tl
    Kapak yanma odalari kaynak yapilmis karsiliginda yeni kapak
    Devami var mi hatirlamiyorum simdilik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ses kaydı aldığı için kanunsuzlukla
    Foruma yazarım dediğinde ise sildirme tehdidiyle Olaya yaklaşan firma teknik ve ticari olarak yaptığı eksikleri alttan Alıp kapatacağına daha kötü hale getirmiş doğru yönetememiştir
    sildiririm bak dediği foruma bi daha buraya yazanın .. Diyerek çıkması da ironiktir
    Isim ne olursa olsun Kapakçı Şevket veya X-Engineering Inc. Esnaflık müşteriyi hoş tutmaktır
    Adapazarı'nda çarşı içinde bir esnaf lokantasına girmiştim bi kaç sene önce,sahibi 87 Yaşında ve içeri giren 40 yaşındaki Müşterilerine bile abi Hoşgeldin diye hitap ediyordu..

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökten bir yıldız daha kaydı.

Çok yakın bir dostumun typerınıda kırmıştı hemde test ederken şahsen kendisi becermisti...

Allah beterinden korusun.
    Bunlar pahalı bedeli yüksek dersler oluyor malesef...
    Herkez benim gibi dostlar Sağolsun demiyor...
    PowerTune

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    D16a9 motor talep ettigim paradan daha ucuzki.
    Krank hafifletme1000tl
    Egz. 2000tl
    Yaylar subaplar 1400tl
    S2000 gaz kelebegi yok kac para bilmem
    Emme manifoldu 1000 tl
    Kapak yanma odalari kaynak yapilmis karsiliginda yeni kapak
    Devami var mi hatirlamiyorum simdilik
    Kardeşim istersen bostancı sanayi has oto orda yeni araba geldi aradıgın motor var 4000 tl ya vercekler bilgin olsun sanırsam ondada piston falan var header falan var
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tatil için denize 100 metre mesafede manzaralı otel ayarlıyorsunuz bir gidiyorsunuz ki otel 5 km içeride... oteli pazarlayan tabii ki en büyük suçlu fakat o bölgeyi bilmiyorsanız eğer, google girip de yerini kontrol etmek çok zor değil... miniks-Ahmet'in kastettiği de bu, her şeyi bilemeyiz elbette ama araştırma yapmak da bazı kazıkları önler...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuyu acan arkadasımızla aralarındakı husumet cozulmustu tekrar gundeme gelmesıne o yuzden gerek yok
    Neden gündeme gelmesin? Daha önce yaşanmış, şimdi yaşanmış, ileride de yaşanması olası bir durum bu...........
    Okumadan imzalamam.....

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden gündeme gelmesin? Daha önce yaşanmış, şimdi yaşanmış, ileride de yaşanması olası bir durum bu...........
    Okumadan imzalamam yaziyor ama anlamadan cevap yaziyorsun !
    Sorun cozuldu yazmisim yani o konu kapandı.