User Tag List

Sayfa 23/52 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
977 sonuçtan 419 ile 437 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Miniks fotoğrafa bakarak bu krankta işlem yapılmadığını söyleyebilirim diyor. fotoğraftan anlaşılamamasının nedeni micro işlem yapılmış olması mıdır ?

Burda bence hiçbir sıkıntı yok çünkü custom egz yaptıracağım demişsiniz, doğal olarak kime yaptıracağınız sadece sizi ilgilendirir. müşteri bu konuda hak iddia edemez.

Topkapı üretimi daha kaliteli, daha sağlam, daha mükemmel olabilir ama müşteriye bu konuda bilgi verdiniz mi yoksa müşteri istediği marka takılacak diye beklerken siz kendi aldığınız bir karar ile mi topkapıya döndünüz ?

buraya eklediğiniz dyno'ya 145,8 "WHP" yazmılmış fakat bu teker değil, krank gücü. neden whp yazıldı acaba ya da kim yazdı ?

miniks müşteriye diyor ki kardeşim biraz araştırma yapmadın mı ? bu motordan dünya üzerinde bu gücü çıkaran olmadı, sen nasıl inandın diye. siz bu gücün çıkaracağınız mı iddia etmiştiniz ?
    Bakın anlatıyorum ben sunu koyacağım bunu koyacağım demedim zaten sübaplar vs biliniyor ayrıca ben fiyat verdiğimde komple fiyat verdim parça listesi vermedim.

Whp olayını açıklayım bu dyno diğer dynoların teker gücüne eşdeğer ölçüyor bu şekilde.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi öncelikle kaanın belirttiği seyler var gerçekten stock ecu ile okadar gazlandımı bu araba ?
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi öncelikle kaanın belirttiği seyler var gerçekten stock ecu ile okadar gazlandımı bu araba ?
    Bana tel konuşmamızda ve yüz yüze iken ne söylediyse aynen buraya yazdım alzaymer hastalığına yakalanmamış bir insan unutması mümkün değil ben dini tarafa cekmek istemiyorum ama 100 kerede olsa yazıcam böyle değilse ALLAH o parası benden cıkarsın.

Daha pek birşey yamaya gerek yok.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim merak ettiğim o kadar para ödenmiş parça vs değişmiş ecu niye stock bırakıldı, bu parçaları takarsan ecu yada mudahale edilcek denmedi mi 10 bin lira harcanmış o paradan beyin için birşey konuşulmamışmı ? . si ların beyne yazılım oluyor diye biliyorum ( yanlış ta biliyor olabilirim) yapılan modifiyeye uygun ayar yapılamazmıydı araç sahibi mi sonra değiştiririz dedi.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk öncelikle gerçekten üzüldüm. Hayalleriniz maddiyatınız gitti en önemlisi psikolojı tabi.

ben Sİ lerle ugraşıyorum az cok benı tanıyanlar bilir.

Sizin motorunuz ikilerde toplanırken ordaydım. Mutluhandan gelen gürcan abi (yalnış olmasın ismini öyle hatırlıyorum) o ilgilendi motorunuzla.

Hem murat ustaya hm gürcan abiye dedım kapagı protları emme ve kelebegi gördügümde ilk dedigim sey abi bunu böyle toplamayın bu motor yürümez çalışsa bile motor kırılacak dedim.

Murat abi dedi PPr yaptı motor biz toplayıp adamlara vericez adam işini biliyor dedi bende söyle dedim motor 1 defa gazlanacak sonra gene kırılacak oda ben orasını bilmem bana motoru topla dediler topluyoruz.

motordaki hatalar:

1. üst kapak yanma odaları artı şekillinde araları kaynakla doldurulmuş sıkıştırma artışı için. ben hiç tavsiye etmem kesinlikle yanma odasına kaynak olmasını. he araştırdım normal kapak ile jdm kapaklar arasındaki farkı kapatmak için yapılmış bir uygulama imiş yanma odasını kaynakla doldurmak. fakat sizinki düzensiz ve ortası doldurulmuştu.

2. egzantirikleri işlendiğini görünce merak ettim custom uygulamaları sahibindende görüyordum 10 hp ye kadar ilanlar diye onlar yaptı herhalde, gene kaynak ve torna işlemleri egzantrige yapılmış ve usta sibob ayarını yaparken baktım vidalar en sonda ayar yapıldı.

3. port polish işlemi yapılırken sibob gayıtlarınız kesilmiş oda sibobunuzun sağlıklı çalışmamasına yol açmış.

4. PPR bu işlerden anlayan biri kişi olarak race port işlemi yapıp emme portpolihs yapılıp neden oem kelebek bırakılmış en az 60-65 mm kelebek lazımdı bence o araca.

aracın altı ben gelmeden önce toplandığı için incelemedim.

gelelim Araç sahibi olarak sizin hatanıza.

1. PPr ile anlaştınız iyi güzelde arkadaşım D16A9 tr de Kaç hp yapılmış neler yapılmış belli idi sen daha fazlasını istedin denenmemişi denemek NA da en hızlı araba yapmak istedin başka modifiye eden adamlara bir danışmak fikir almadın mı? yada başkalarından fiyat almadın mı?

2. arabanın başında olmadan uzaktan yapılan her iş böyledir. Yapılan ticaret anlayışı ne yazıkki böyledir çünkü herkes kendınce birseyler yapar. küçük bir örnek bir iş yaptıracam 500 tl istediler beni bekleyın kesinlikle yapmayın gelicem bana anlatacaksınız öyle yapıcam dedim, anlattılar ben 50 tl ye sorunu cözdüm.

3. Motorunuz ikilerde toplandı orada aldınız kendınız taktınız en büyük hatanız orada ikilerde motor takılıp tüm herseyı kontrol edilip yola cıkacaktınız yalnış birsey varsada orada bırakıcaktınız aracınızı.

tabi yazdım bukadar affınıza sıgınarak bence iki tarafınca burada hatası var PPR TR de yapılmamışı deneyıp kendı tecrübelerinle NA dan en yüksek gücü almak için proje yapmış arkadaşımızda sansı yaver gitmemiş bu konudaki her gazlayan herzaman motor modifiyesi yapan kişiler çok çok iyi bilirler MODİFİYE EDİLEN GAZLANAN HER ARABA BİR GÜN KIRILACAKTIR bu senın için degil sadece benım veya bir başkası içinde gecerlidir. bu işin kendısı büyük bir RİSK tir. Kimse diyemez sana motoru modifiye ettim 50 -100 bın km garanti gidersin.

bazı anlaşmazlıklar olmuş sıkıntılar yaşanmış inşallah aranızda çözümlenmesi dilegiyle ama bu forumdan nasıl çözülür bilemem fakat bu tarz işlerde bir şözleşme yapılması iki tarafın magduriyetının azalması bakımından çok iyi olucak çünkü söz ucar yazı kalır misali arkadaş ben böyle dedım PPR ben böyle dedım diye bir yere varılması zor.

Hakkınızda en hayırlısını dilerim inşallah en kısa zamanda magduriyetınız hallolur aracınıza keyifle binersiniz.
    ilk 4 madde

ayrıca parca listesi verilmedi madem 200hp yapcam etcem dendi. ozaman beyin arkadasın gördügü kelebek ıvır zıvır vs. niye yok
    1881 - 193

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_si Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim merak ettiğim o kadar para ödenmiş parça vs değişmiş ecu niye stock bırakıldı, bu parçaları takarsan ecu yada mudahale edilcek denmedi mi 10 bin lira harcanmış o paradan beyin için birşey konuşulmamışmı ? . si ların beyne yazılım oluyor diye biliyorum ( yanlış ta biliyor olabilirim) yapılan modifiyeye uygun ayar yapılamazmıydı araç sahibi mi sonra değiştiririz dedi.
    Benim bildiğim (işin üstadları yanlışları düzeltsin)

İş sadece ayarda değil. Belki oem beyin ayarlanabilir kısım ve limitleri yeterlidir ama birde işletim hızı var. Sensörlerden gelen datayı daha hızlı işletebilmek içinde ecu değişebilir. Belki si oem ecu yeterlidir ama yavaş kaldığından değişmesi gerekiyordur. Belki hızı iyidir ama parametre olarak yeterizdir.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi bu 6 aylik bir mevzumu ?

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ppr olmuş pırpır kaan. konu guncel kalacaktır hak yerıne gelmedıkçe.
    Kadir sen kimsin ya hayirdir? İstersen aksam kaani getiriyim yuzyuze bi konus bakalim o soyledigin benzetmeyi senin bi olayin bi ticaretinmi var bos konusma

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaptığın iş kadar arkasında durabilmekte gerçek esnaflığı gösterir . Günümüz ticaret koşullarında o kadar basit insanlarla karşılaşıyoruz dost dostu arkadan vuruyor . Kimseye güvenmeyeceksin ve bu işten anlamıyorsan ve buna rağmen çok seviyorsan çok dikkatli olacaksın , eskidendi dost , arkadaş , kardeş , selamunaleyküm , aleykümselam .

İnşallah aranızdaki problemi bir şekilde halledersiniz ama burda ki bu konu bile size bir çok iş kaybettirecektir "PPR engineering".

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siteye modifiye ile uğraşan insanlar için açılan şikayet konuları gün geçmiyor artıp gidiyor.
    Bunu gördüm ve bende mağduriyetimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
    Bu şikayetlerle ilgili yeni bir topic açılsa hiçte fena olmaz neyse konuya dönelim.

Aracım civic si d16a9 motor ve projemiz full motor girip atmosferik olarak yüklemek(ti)
    Bunun için burada ozamanlar bir çok yerde övülen reklamları olan ppr motorsports u tercih ettim
    Kaanla ilk görüşmemizde bana vaadedilen işçilikler parça listesi ve bunlara kaanın bana verdiği toplam fiyatları belirtiyorum.

Bisimoto egzantrikler
    Race Port Kapak
    Bisimoyo yay
    Bisimoto Şapka
    Ayarlı Kasnak (kendi önerdiği güzel bir marka)

şuan aklıma gelen ilk parçalar bunlar bunların hepsine 5.000 TL dedi ve bende motoru araçtan söküp komple gönderdim. Tak çalıştır şeklinde geri gelecek diye konuştuk.
    Bu zaman içinde işin içine krank hafifletme girdi. Bloğu hiç açmayın kesinlikle ellemeyin dememe rağmen 200hp olcak deyip bu işlemi yapmamız lazım gibi bahanelerle beni ikna etmeye çalıştı neden böyle bir şey olduğunu bilmiyorum en son bende motor sorun çıkarmasında kırılmasında ona göre işlem yap dedim. Biz profesyoneliz biz yaparsak bir şey olmaz deyip ikna etmeye çalıştı diğer ustalara benzemediğini biz farklıyız deyip bi şekilde ikna etti. Buişlemler içinde eyine aradı emmeye işlem yapcaz 1000 TL de ona istedi ben istemediğime rağmen itb yapacam dememe rağmen yine biz en iyisini yaparız bizden iyisi yok deyip ordanda 1000 TL aldı bunları hep peşin istedi ve gönderdim. Egzantrikleride ben bisimotodan daha iyi yaparım bizim yaptığımız daha iyi güç verir daha agrasif yapacaz PPR imzalı olacak bizi sor herkese bizden iiyisi yok deyip yine kandırıp ikna etti onada tamam dedik. Onada bi 2000 TL yazdı haşırt
    Neyse sözde motor çok kısa zamanda geri dönecekti ama 4-5 ay geçti ne motor var ne ses. Arayıp soruyorum telefonlara çıkmamalar herkesin bildiği ıvır zıvır bahaneler böyle sürüp gitti en son dayanamadım ben geliyom dedim bir tarih verdim her seferinde hazır olcak dediği halde erteleyip sallamaya başladı kalktım istanbula gittim. Motoru başka bir dükkanda hondanın özel bir servisinden teslim aldım. Teslim alırken ne hikmetse fiyat birden 10.000 TL ye çıktı. Neden böyle bir şey olduğunu sorduğumda krankı taşladığını alt taraftada bir çok işlem yaptığını volanıda söküp taşladığını hafiflettiğini söyledi. Ben bloğu açma dediğim halde biz yaptık fiyat bu çıktı yine para yine para derken Bütün işlemler yapıldı dendi o şekilde mecburen alıp geri döndüm.
    Montajı hiç bir şeyini değiştirmeden kulaklardan takıp hallettik marşa bi bastık yağ fışkırmayan yer yok motorda duman desen dükkanın içinde zehirlenecektik o an zaten başımdan aşşağı kaynar sular döküldü. Paramamı yanayım beklediğim harcadığım zamanamı yanayım tekrar uğraşacağımamı yanayım derken kaanı aradım. Dedim ne yap et bu durumu düzelt dedim 1 hafta sonra geldi. Üst kapağı söktük baktık ne görelim !!! Kapak taşlanmış ama köşesinde bir kısmı 1cm2 civarında bir kısım taşlanmamış sözde unutulmuş yada görülmemiş bu şekilde kapak kapatılmış haliyle conta kapak hiç bişi oturmamış gelişi güzel sıkılmış kapatılmış bu işlerlede kendi ustam uğraştı kaan yanımızdayken kapağı resmen eğeleyerek kapattık düzelir umuduyla sonra araç ne rölantide duruyor nede düzgün bir çalışması var patırdıyor emmeden yağ atmalar vs vs bu şekilde oooooo çok iyi oldu çok agresif çalışıyor deyip kalan 2000 tl yi almadan sorunlu halde çekip gitti.
    Biz ustamla kaldık kendi başımıza orda araba bize biz arabaya bakıoz ne rölantisi rölanti nede çalışması çalışma hala hafiften duman atmalar vs vs
    Sonraki telefonlaşmalarımızda kapakta sorun olabileceğini inceleyeceğini söyleyip tekrar göndermemi istedi bende eli mağkum söktüm kapağı mecburen yine gönderdim. Yine 1-2 ay geçti ses soluk yok telefona bakan yok gene aynı hikayeler... Neyse bir şekilde zor bela yine kendim gidip zor bela kapağı aldım. Yaptığım yol bunların cabası zaten onu hiç katmıyorum. Her yaptığımız kapak sökme takma işinede kendi ustama para verip duruyorum. Neyse kapağı taktırdım yine dumanlar yağlar hayattan bezdim resmen. Bu seferde ayardan sonra düzelecek demeler vs vs derken beni özgünün dükkana yönlendirdi. Özgün bekliyor dedi özgünden randevu aldığını söyledi özgünü arıom yok öle bişi diyor ama sağ olsun arada beni okadar yolu dönmeyim diye aldı dynoda ayar yapmaya başladı ama özgünün dükkan oldu sinek ilacı arabasının dumanı gibi birbirimizi göremioz orada ayar yapmaya çalışıoz birbirimizi göremioz dynoda verilen 200hp sözden sonra en son görebildiğimiz rakam sadece 138hp di. Kaan yanımda düzeltecem diyor kasnaklarla oynuyoruz araba dahada düşük çıkıyor özgün gülüyor biz uğraşıyoruz bütün uğraşmaya rağmen 138 den bi tık yukarı çıkaramadık. En son özgün aracın yağ yaktığını sorunlu olduğunu vuruntu odluğunu bu şekilde ayarın olmucanı söyleyince yine sinir olmuş şekilde okadar yolu tepip memlekete geri döndüm.
    Araca ne binesim kaldı nede hevesim nede cebimde param kaldı. Bu kadar olaydan sonra birde telefonda kaan arayıp bişi olmaz o şekilde istediğin gibi gazla diyor. Çıktım daha ilk denememde araba tak dedi yolun ortasında *** gibi kaldım. Artık ağlıcak dereceye geldim sinirden çektik aracı sanayiye motoru açtık araba kol çıkarmış yataklar dağılmış krankın ağzına sıçılmış blok delinmiş yani direk al çöpe at o anki ruh halimi empati yapıp düşünmenizi isterdim.

Kaanı aradım dedim motor böyle böyle bana verdiği cevap "allah allah nasıl olur yahu" oldu.
    Sonraki muhabetleri az çok tahmin edersiniz zaten

Bunlar bir kenara sonrasında işler tek tek ortaya çıkmaya başladı.
    Aldım motoru Kaandan umudu kesip taa ankaraya civic d motorlardan anladığı için Erkut ustaya götürdüm.
    Tek tek inceledik. Birde ne görelim.

PPR özel yapım denilen eksantrik üstünde HKSM diye bir yazı bu nedir diye Google a yazdık direk Google ın cevabı HÜNER CAMSHAFT geçmiş olsun oldu.
    Ordan aşşağı indik bisimotomu supertechmi neyse artık subaplar yaylar şapkalara bakalım çok para verdik dedik anaaa bi baktık bildiğin Aksaray üretim türk subaplar
    Zaten yediğimiz kazığı yemişiz derken kranka baktık ondada bi halt olduğu yok
    Volan desen ondada bi halt yok ellenmemiş yani bildiğiniz berbat bir sanayi ustasının yaptığı yalan dolanlarla iş yapılmış

Bu olaylardan sonra kaanı aramak farz oldu arayıp bu olanların hepsini söyledim harcadığım 10.000 TL yi ve elimden yok olan sağlam motor karşılığında ondan sadece 5.000 TL sini geri istedim onlada kendime stock motor alıp takarım dedim zaten battım batacağım kadar verdiği cevaplar "şuan veremem 2014 eylülde verecem" dedi. bende senet istedim senette yollamadı. baktım para falan geleceği yok bana motoru toplıcağım şekilde oem parçalar yolla dedim. bana yolladığı tek şey krank eksantrik ve yatak oldu bunlarla hiç bir motoru düzeltemeyiz dediğim halde bana benim sana başka borcum yok deyip kesip attı. Kalan malzemeleride cebimden aldım aracımı stock halde çıkma parçalarla toplayıp yürütmeye çalışıyorum cebimde 5 kuruş param yok.

Ha bu anlatılanlara yalan dolan diyen birisi çıkabilirse ki sanmıyorum hepsinin telefon kaydı mesaj kaydı parça fotoğrafları var kaanında bunlardan haberi var hayattan arabadan herşeyden soğudum resmen psikolojik bunalıma soktu araç beni.

Herşeyi eksiksiz yalansız anlattım araç çöp halde kapıda yatıyor motorsuz şekilde tek isteğim aracımın stockta olsa toplanıp yürümesi yaptıracak ne param nede gücüm var tek isteğim toplanacak kadar 3.000 tl para göndersin yada motor göndersin takayım geri arabasızım tek arabamda bu zaten

Şimdi sorarım tüm techturkey e siz olsanız ne yaparsınız ?
    kimse kusura bakmasın, dışarıdan maydanoz olmak hiç huyum değildir ama yazık günah!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefondan yazıyorum kelime hatası olursa affola simdi ben bişey hatırladım onunyazmak istiyorum bundan6-7 ay önce White rs ile tyic typeri denemeye gittik o gece ss f7rda geldi ben deneyememiştim bujı patlattım aracımı eskı sahibi kullanıyordu bende clio wardı beyaz si ozcan senmiydin fn2lerş grçtin iki tane arkadan bastın biz oha demiştik hatta hatta arabayı baglatmıstın o gce bende geldim demiştim ki basgit nasıl gidicen geriye beni hatırlarsın belki polisin onune geçmiştim yabancı gibi araclar kaçmıştı kavacık kopruden ters inerek bende rol slcukla donmustum navara ile selcukds ceza yemişti hatta yazma sebebim konu aydınlanmasını istedim parça işcilik para yazmakmhaddime değilmaklımdakını yazdım sadece kimseyide savunmam
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son açıklamalardan sonra konu sahibinin yorum yapması gerekiyor,doğru mu değil mi vs...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse babamın oğlu değil haksızıda savunmam kaldıkıaklımdakini yazdım waad edilen yapıldı yapılmadı parça takıldı istenen guc cıkmadı konusuda beni baglamıyor doğru yalnısada karar verecek kişi.değilim sonucu bilemem ama hatrımdakini kelimelere doktum tekrarlalıyorum yol kenarında durdum hatırlayınca
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Araç yapıldıktan sonra roll yaptı, boy boy sapladı, üzerine yapana teşekkür edildi kısmı enteresan olmuş.. Değişti konunun seyri birden

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir dönem kaan yokken araca ne işlem yapıldı ?
    kim yaptı?
    polishleri kaan yapıp mı gitmişti?

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sormak istediğim kaan yokken kaanın yapması gereken şeyleri ''ilgilenen 2 kişi'' mi yaptı?

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Selcuk_RoL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadir sen kimsin ya hayirdir? İstersen aksam kaani getiriyim yuzyuze bi konus bakalim o soyledigin benzetmeyi senin bi olayin bi ticaretinmi var bos konusma
    senin gibi şakşakçı olmadığım kesindir.kimseyi tanımam etmem yüzyüzede gelmem gerekte duymam.benim mevzum olsaydı zaten arkadaşın dedikleri doğru ise neyse eğer doğru ise iyi sabır varmı adamda.kaan 'a gelince oda haklıysa haklı olduğunu ispatlarsa bizde özür dileriz üstüne geldik kusura bakma diye.ama hala veremediği cevaplar var ise ateş olmayan yerdende duman çıkmaz. sorunu çözsün burda bir çok kişi haklı olana haksız olarak yüklendiyse özür diler.ama bu olay bukadar büyümeden bukadar mesaj gelmeden cevap verilmeliydi ppr tarafından

pcvirus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaan hocam senin burda bu olayı en olumlu şekilde kapatmak için bu arkadaşın ilk postta yazdığı gibi 3000 tl öde ve
    en azından herkes başının çaresine baksın
    birincisi başlangıçta çok hatalar olmuş
    bu olay kapağın eksik taşlanmasından itibaren bazı yanlışlarla devam etmiş
    belki aynı setup yeniden yapsan sıfır sıkıntı motor çıkarırsın eyvallah ama bu olmamış
    dediğin gibi karşı taraftada suç vardır beyinsiz gazlamış vs olmuş olabilir
    ama o cezasını çekmiş motoru gitmiş artı parası
    sende o miktarı öde oda senin bedelin olsun

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç yapıldıktan sonra roll yaptı, boy boy sapladı, üzerine yapana teşekkür edildi kısmı enteresan olmuş.. Değişti konunun seyri birden
    denilen doğru ise konu sahibi bizi galeyana getirmiş olur valla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler