Bakın anlatıyorum ben sunu koyacağım bunu koyacağım demedim zaten sübaplar vs biliniyor ayrıca ben fiyat verdiğimde komple fiyat verdim parça listesi vermedim.
Whp olayını açıklayım bu dyno diğer dynoların teker gücüne eşdeğer ölçüyor bu şekilde.
Printable View
şimdi öncelikle kaanın belirttiği seyler var gerçekten stock ecu ile okadar gazlandımı bu araba ?
Bana tel konuşmamızda ve yüz yüze iken ne söylediyse aynen buraya yazdım alzaymer hastalığına yakalanmamış bir insan unutması mümkün değil ben dini tarafa cekmek istemiyorum ama 100 kerede olsa yazıcam böyle değilse ALLAH o parası benden cıkarsın.
Daha pek birşey yamaya gerek yok.
benim merak ettiğim o kadar para ödenmiş parça vs değişmiş ecu niye stock bırakıldı, bu parçaları takarsan ecu yada mudahale edilcek denmedi mi 10 bin lira harcanmış o paradan beyin için birşey konuşulmamışmı ? . si ların beyne yazılım oluyor diye biliyorum ( yanlış ta biliyor olabilirim) yapılan modifiyeye uygun ayar yapılamazmıydı araç sahibi mi sonra değiştiririz dedi.
Benim bildiğim (işin üstadları yanlışları düzeltsin)
İş sadece ayarda değil. Belki oem beyin ayarlanabilir kısım ve limitleri yeterlidir ama birde işletim hızı var. Sensörlerden gelen datayı daha hızlı işletebilmek içinde ecu değişebilir. Belki si oem ecu yeterlidir ama yavaş kaldığından değişmesi gerekiyordur. Belki hızı iyidir ama parametre olarak yeterizdir.
Simdi bu 6 aylik bir mevzumu ?
Yaptığın iş kadar arkasında durabilmekte gerçek esnaflığı gösterir . Günümüz ticaret koşullarında o kadar basit insanlarla karşılaşıyoruz dost dostu arkadan vuruyor . Kimseye güvenmeyeceksin ve bu işten anlamıyorsan ve buna rağmen çok seviyorsan çok dikkatli olacaksın , eskidendi dost , arkadaş , kardeş , selamunaleyküm , aleykümselam .
İnşallah aranızdaki problemi bir şekilde halledersiniz ama burda ki bu konu bile size bir çok iş kaybettirecektir "PPR engineering".
Telefondan yazıyorum kelime hatası olursa affola simdi ben bişey hatırladım onunyazmak istiyorum bundan6-7 ay önce White rs ile tyic typeri denemeye gittik o gece ss f7rda geldi ben deneyememiştim bujı patlattım aracımı eskı sahibi kullanıyordu bende clio wardı beyaz si ozcan senmiydin fn2lerş grçtin iki tane arkadan bastın biz oha demiştik hatta hatta arabayı baglatmıstın o gce bende geldim demiştim ki basgit nasıl gidicen geriye beni hatırlarsın belki polisin onune geçmiştim yabancı gibi araclar kaçmıştı kavacık kopruden ters inerek bende rol slcukla donmustum navara ile selcukds ceza yemişti hatta yazma sebebim konu aydınlanmasını istedim parça işcilik para yazmakmhaddime değilmaklımdakını yazdım sadece kimseyide savunmam
son açıklamalardan sonra konu sahibinin yorum yapması gerekiyor,doğru mu değil mi vs...
Kimse babamın oğlu değil haksızıda savunmam kaldıkıaklımdakini yazdım waad edilen yapıldı yapılmadı parça takıldı istenen guc cıkmadı konusuda beni baglamıyor doğru yalnısada karar verecek kişi.değilim sonucu bilemem ama hatrımdakini kelimelere doktum tekrarlalıyorum yol kenarında durdum hatırlayınca
Araç yapıldıktan sonra roll yaptı, boy boy sapladı, üzerine yapana teşekkür edildi kısmı enteresan olmuş.. Değişti konunun seyri birden
bir dönem kaan yokken araca ne işlem yapıldı ?
kim yaptı?
polishleri kaan yapıp mı gitmişti?
sormak istediğim kaan yokken kaanın yapması gereken şeyleri ''ilgilenen 2 kişi'' mi yaptı?
senin gibi şakşakçı olmadığım kesindir.kimseyi tanımam etmem yüzyüzede gelmem gerekte duymam.benim mevzum olsaydı zaten arkadaşın dedikleri doğru ise neyse eğer doğru ise iyi sabır varmı adamda.kaan 'a gelince oda haklıysa haklı olduğunu ispatlarsa bizde özür dileriz üstüne geldik kusura bakma diye.ama hala veremediği cevaplar var ise ateş olmayan yerdende duman çıkmaz. sorunu çözsün burda bir çok kişi haklı olana haksız olarak yüklendiyse özür diler.ama bu olay bukadar büyümeden bukadar mesaj gelmeden cevap verilmeliydi ppr tarafından
kaan hocam senin burda bu olayı en olumlu şekilde kapatmak için bu arkadaşın ilk postta yazdığı gibi 3000 tl öde ve
en azından herkes başının çaresine baksın
birincisi başlangıçta çok hatalar olmuş
bu olay kapağın eksik taşlanmasından itibaren bazı yanlışlarla devam etmiş
belki aynı setup yeniden yapsan sıfır sıkıntı motor çıkarırsın eyvallah ama bu olmamış
dediğin gibi karşı taraftada suç vardır beyinsiz gazlamış vs olmuş olabilir
ama o cezasını çekmiş motoru gitmiş artı parası
sende o miktarı öde oda senin bedelin olsun