User Tag List

Sayfa 27/52 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
977 sonuçtan 495 ile 513 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

Commander696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dr.mechanic F7r In sahibi olduğunu söyleyen mesaj.
    http://www.techturkey.com/forum/vide...ml#post7655903

dr.mechanic
    Misafir
    Konuyu bole sacmaliklarla gecistirmeye calisiosaniz gerekyok ucuzlasmaya hersey ortada adam magdur bunu burdaki en salak adam bilr gayet anlar bukdr konusmadan dokumandan sonra selametle

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Commander696 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen m3 f7r konusundada aynı arkadaş f7r In sahibi benim diyordu?
    Bu mesajdan önce size sorduğum sorunun cevabını verirseniz sevinirim.
    az önce yazdığım uzun mesajda cevabı var son paragrafta.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dr.mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    F7r ibrahim abide oda yazilan yazilarda yanimizda cvp verdi benim nickten kendisinin uyeligiyok ayrica f7r istanbula satilali cok oldu
    Kaçtane kişiliğin var olum senin?Bülent,Okan,İbrahim başka var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silvia17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konu açıklığa kavuşmaz boşu boşuna zaman kaybı.Herkes kendi haklı olduğu yerleri gösterecektir.O der ben gazlamadım o der benim topkapıdan aldığım mallar bisimoto dan daha kaliteli diye ama hepsi palavra bence herkes haklı senin araban duman atıyorsa eğer o arabayı bırak 100-120 yapmayı kapının önüne dahi çıkarmayacaksın kaan abiye gelirsek bisimoto bunca zamanını tahta kale mallarının kalitesine geçilmek için sarf etmemiştir.Forum'da kimse salak değil bunu gelip Hilmi Abide doğrulayabilir.Orada yazmışsınız bisimoto üretim yapmıyor senin ürününü geliştiriyor diye madem öyle birşey var onu müşterine söyleyeceksin.Konunun buralara gelmesi tamamı ile Kaan abinin yurt dısında olmasından dolayı gerçekleşmiş bence.

En başında'da dedim konu hiçbir yere varmaz o ona laf söyler o ona laf söyler diğerleri de yorum yapar boşuna zaman kaybı olarak görüyorum ben.Özcan abinin hayalleri gitmiş parası gitmiş ama sen böyle bir araba toplatıyorsan arabanın başında olacaksın Ben ppr için söylemiyorum ama sanayide işi bilmezsen adamı (spor gazetesinin) arasına koyarlar.
    kaan için söylemiyorsan önemi yok çünkü bende kaan olduğu için ona güvenip teslim ettim başıma bunlar geldi. sanayide arabamı elaleme emanet edip kırklareline dönücek kadar aklımı peynir ekmekle yemedim.

dr.mechanic
    Misafir
    Hala konuyu dondurme cabalari yahu ozcan bunlar birlik olmus sklms gotun davasi olmaz diolar para tatli gelmis en iyisi mahkeme kardesim

Silvia17
    Misafir
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaan için söylemiyorsan önemi yok çünkü bende kaan olduğu için ona güvenip teslim ettim başıma bunlar geldi. sanayide arabamı elaleme emanet edip kırklareline dönücek kadar aklımı peynir ekmekle yemedim.
    Çok ünlü bir atasözümüz var BABANA BİLE GÜVENMEYECEKSİN!

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mevzu cok uzadı herkes yandası oldugu adamı savunur
    kaan bence burda acık acık konusmalı, evet kardesim ben zararını karsılayacagım yada hayır kardesim benimle isin yok git naparsan yap biz hesabımızı kapadık
    laf kalabalıgıyla kimse bir yere varamaz, nerdeyse 3. 4. sahıslar birbirine girecek, bunlara gerek yok
    ona gore de herkes yapacagını bilir yoluna bakar
    bazı arkadaslarıda anlayamadım adam diyorki ben kaanla iş yaptım sıkıntı yasamadım
    yani meali sudur bana dokunmayan yılan bin yaşasın
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

dr.mechanic
    Misafir
    Ben herturlu ozcanin yanindayim mahkeme acsin sahitlikte yapicam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mevzu cok uzadı herkes yandası oldugu adamı savunur
    kaan bence burda acık acık konusmalı, evet kardesim ben zararını karsılayacagım yada hayır kardesim benimle isin yok git naparsan yap biz hesabımızı kapadık
    laf kalabalıgıyla kimse bir yere varamaz, nerdeyse 3. 4. sahıslar birbirine girecek, bunlara gerek yok
    ona gore de herkes yapacagını bilir yoluna bakar
    bazı arkadaslarıda anlayamadım adam diyorki ben kaanla iş yaptım sıkıntı yasamadım
    yani meali sudur bana dokunmayan yılan bin yaşasın
    söylediklerin çok doğru. motor kırıldığından beri geçen bu süreç uzlaşma süreciydi. ben zaten kaanla konuşmayı çok denedim .ben eksik birşey kalmaz ise dedikçe, ben dediklerini aldım fix miyiz diye sordum fixiz dedin daha benden birşey isteme diyip durdu. yoksa kaan gerek yurt dışında olmasından yaşanan kalitesiz işçiliklerden, gerek parçalardan memnun olmayışımdan yana haksız olduğunu biliyor ve farkında...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya kaan allah aşkına milleti aptal yerine koyma. Sen de çok iyi biliyorsun subapların nasıl yapıldığı değil kullanılan hammaddesinin kalitesinin önemli olduğunu. Yoksa al dünyanın en son teknoloji sistemlerini kullansanda hammadde uygun değilse düzgün iş çıkmaz. Türkiye de de o kalitede metal üretilmiyor. Türk yapımı forged piston yapabilen firma olsa şu anda ihya olurdu.

Krank resimlerini bende inceledim hafifletme zaten yok. Adama hafifletme yapıcaz diip micro polish yaptık diosan o gene senin ayıbın.
    Gazlama olayına gelince sen bu adama kardeşim sen gazla bişey olmaz dedin mi yoksa yaa bak gazlıosun ama arabanda beyin yok o nedenle ben senin yerinde olsam gazlamam mı dedin. Projeyi sen üstlenmişsin adama da bunu senin söylemen gerek. Sıkıştırman şu bu ,beyin olmadan yeteri kadar müdahele edemiyoruz o nedenle beyin al ondan sonra ayarını yaptır çık gazla demeliydin bence. Beyin olmadan da özgüne ayara çıkartıyorsan adamı o zaman gene senin ayıbın. O nedenle arabanda beyin yokken gazladın da kırdın suçlu sensin gene diyemezsin.

Egzantirik için hüner de yapılıyor olabilir o ayrı konu ama hünerin kendi kullandığı dereceler ile size geleni karşılaştırın. Eğer aynı ise o zaman o gerçekten hünerin egzantriğidir. Ama farklı ve düzgün değerler çıkıyorsa o zaman PPRdır. Bugun GAP te çoğu malzemesini Türkiyede merdiven altı diyebileceğiniz yerlerde kendi standartlarını karşılayacak şekilde ürettiriyor. O nedenle nerede üretildiği önemli değil.
    IN BOOST WE TRUST

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak terbiyemi bozmadım yazmışsında yazmış hem arkamdan sıkıyosun devamlı ne zannediyosun lan sen kendini bilir kişimi ya yeter da yaz ciz yaz ciz böle işmi olur adam gazlamadım diyo ben biliyorum neler yaptığını külliyen yalan diyo burda her türlü karala alttan alttan gecire gecire yaz bu ne iş lan ne terbiyesizlik bu yandaş diyorsun 20 tane adamsınız hepiniz ayrı ayrı yazıyosunuz hadi sabaha kadar karalayın bakalım söle böle o kadar yapılan arabayı iyi işleri nerenize sokacaksınız töbe yarabbi töbe ya.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya alper ALLAH ını muhammedini seviyosan yazmak için yazma yukarda yazdık kormusun amk cocukmuyumlan ben burda azarlıyosunuz.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dr.mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben herturlu ozcanin yanindayim mahkeme acsin sahitlikte yapicam
    Senin şahitliğin mahkemede kabul olmaz kardeş 1234 tane kişiliğin olduğu için akıl hastası diye saymazlar senin şahitten daha kim olduğunu bilmiyosun .Okan mı ibrahim mi bülent mi hatice mi ne olduğun belli değil.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kelalper sadece supaplarla alakali kalite yazina supsan i hicmi duymadin demek istiyorum...

dr.mechanic
    Misafir
    Alıntı Commander696 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaçtane kişiliğin var olum senin?Bülent,Okan,İbrahim başka var mı?
    26 yasinda cocuk kalkmis 34 yasindaki adamla olum diye konusuyo sonra kotu bisey yazinca terbiyeye davet ediliyoruz once buyuklerine karsi saygili olmayi ogren cocuk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya özcan algı operasyonu yapma uzlaşma süreciymiş ilk para dedin sonra malzeme dedin aldın malı aylar gecti parayı sordun benim yazdıklarımı neden kimse okumuyor bu kadar olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PPR engineering Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya alper ALLAH ını muhammedini seviyosan yazmak için yazma yukarda yazdık kormusun amk cocukmuyumlan ben burda azarlıyosunuz.
    kaan vereceğin 3000tl yeter amma uzattın. hataların olduğunu da biliyorsun. vermiyeceksen vermiyorum de.

Okan.A.A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Miniks herhalde anlamayan yolunur demek istememistir.ama bilse daha iyi olurdu tabi.mesela bnde btu hesabindan anlamadigimdan adam 18 bin btu dedi klimaya sonra baktik 15bin btu cikti mahkemelegiz.buda karsi tarafin ... Anladiniz siz bisi yazamiyorum karsi tarafin avukati takip ediyor beni alehime kullaniyor sevimli kadin
    Haklı , haksız eleştirmek burda benim haddime değil ama en çok sizin yazdığınız mesajlar biraz değişik geldi.Misal konu kapanmıcak hak yerini bulmadıkça demişsiniz , karşı taraf esnafsa esnaflığını bilicek demişsiniz ama nedense , kendi müşterinize yanlışlıkla 18 bin yerine 15 bin btuluk klima satmısınız . Devamında müşteri 15 bin btu çıkınca 18 lik istemişdir haklı olarak , sizde vermemişsinizki mahkemelik olmuşsunuz. Hatta "custom egzantırıkde takacak musterı bulamaz olur kı boyle ınsanlar ppr degıl baska ınsanlarda musterı bulamasın." şöyle bi cümle kurmussunuz şimdi bizimde size inşalla 9 bin btuluk klima satacak müşteri bulamasın dememizmi gerek . Biraz daha yapıcı yapsanız ortalık alevlenmese daha iyi olur bence

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler