dr.mechanic F7r In sahibi olduğunu söyleyen mesaj.
http://www.techturkey.com/forum/vide...ml#post7655903
Printable View
dr.mechanic F7r In sahibi olduğunu söyleyen mesaj.
http://www.techturkey.com/forum/vide...ml#post7655903
Konuyu bole sacmaliklarla gecistirmeye calisiosaniz gerekyok ucuzlasmaya hersey ortada adam magdur bunu burdaki en salak adam bilr gayet anlar bukdr konusmadan dokumandan sonra selametle
Hala konuyu dondurme cabalari yahu ozcan bunlar birlik olmus sklms gotun davasi olmaz diolar para tatli gelmis en iyisi mahkeme kardesim
mevzu cok uzadı herkes yandası oldugu adamı savunur
kaan bence burda acık acık konusmalı, evet kardesim ben zararını karsılayacagım yada hayır kardesim benimle isin yok git naparsan yap biz hesabımızı kapadık
laf kalabalıgıyla kimse bir yere varamaz, nerdeyse 3. 4. sahıslar birbirine girecek, bunlara gerek yok
ona gore de herkes yapacagını bilir yoluna bakar
bazı arkadaslarıda anlayamadım adam diyorki ben kaanla iş yaptım sıkıntı yasamadım
yani meali sudur bana dokunmayan yılan bin yaşasın
Ben herturlu ozcanin yanindayim mahkeme acsin sahitlikte yapicam
söylediklerin çok doğru. motor kırıldığından beri geçen bu süreç uzlaşma süreciydi. ben zaten kaanla konuşmayı çok denedim .ben eksik birşey kalmaz ise dedikçe, ben dediklerini aldım fix miyiz diye sordum fixiz dedin daha benden birşey isteme diyip durdu. yoksa kaan gerek yurt dışında olmasından yaşanan kalitesiz işçiliklerden, gerek parçalardan memnun olmayışımdan yana haksız olduğunu biliyor ve farkında...
Ya kaan allah aşkına milleti aptal yerine koyma. Sen de çok iyi biliyorsun subapların nasıl yapıldığı değil kullanılan hammaddesinin kalitesinin önemli olduğunu. Yoksa al dünyanın en son teknoloji sistemlerini kullansanda hammadde uygun değilse düzgün iş çıkmaz. Türkiye de de o kalitede metal üretilmiyor. Türk yapımı forged piston yapabilen firma olsa şu anda ihya olurdu.
Krank resimlerini bende inceledim hafifletme zaten yok. Adama hafifletme yapıcaz diip micro polish yaptık diosan o gene senin ayıbın.
Gazlama olayına gelince sen bu adama kardeşim sen gazla bişey olmaz dedin mi yoksa yaa bak gazlıosun ama arabanda beyin yok o nedenle ben senin yerinde olsam gazlamam mı dedin. Projeyi sen üstlenmişsin adama da bunu senin söylemen gerek. Sıkıştırman şu bu ,beyin olmadan yeteri kadar müdahele edemiyoruz o nedenle beyin al ondan sonra ayarını yaptır çık gazla demeliydin bence. Beyin olmadan da özgüne ayara çıkartıyorsan adamı o zaman gene senin ayıbın. O nedenle arabanda beyin yokken gazladın da kırdın suçlu sensin gene diyemezsin.
Egzantirik için hüner de yapılıyor olabilir o ayrı konu ama hünerin kendi kullandığı dereceler ile size geleni karşılaştırın. Eğer aynı ise o zaman o gerçekten hünerin egzantriğidir. Ama farklı ve düzgün değerler çıkıyorsa o zaman PPRdır. Bugun GAP te çoğu malzemesini Türkiyede merdiven altı diyebileceğiniz yerlerde kendi standartlarını karşılayacak şekilde ürettiriyor. O nedenle nerede üretildiği önemli değil.
Bak terbiyemi bozmadım yazmışsında yazmış hem arkamdan sıkıyosun devamlı ne zannediyosun lan sen kendini bilir kişimi ya yeter da yaz ciz yaz ciz böle işmi olur adam gazlamadım diyo ben biliyorum neler yaptığını külliyen yalan diyo burda her türlü karala alttan alttan gecire gecire yaz bu ne iş lan ne terbiyesizlik bu yandaş diyorsun 20 tane adamsınız hepiniz ayrı ayrı yazıyosunuz hadi sabaha kadar karalayın bakalım söle böle o kadar yapılan arabayı iyi işleri nerenize sokacaksınız töbe yarabbi töbe ya.
Ya alper ALLAH ını muhammedini seviyosan yazmak için yazma yukarda yazdık kormusun amk cocukmuyumlan ben burda azarlıyosunuz.
Kelalper sadece supaplarla alakali kalite yazina supsan i hicmi duymadin demek istiyorum...
Ya özcan algı operasyonu yapma uzlaşma süreciymiş ilk para dedin sonra malzeme dedin aldın malı aylar gecti parayı sordun benim yazdıklarımı neden kimse okumuyor bu kadar olmaz
Haklı , haksız eleştirmek burda benim haddime değil ama en çok sizin yazdığınız mesajlar biraz değişik geldi.Misal konu kapanmıcak hak yerini bulmadıkça demişsiniz , karşı taraf esnafsa esnaflığını bilicek demişsiniz ama nedense , kendi müşterinize yanlışlıkla 18 bin yerine 15 bin btuluk klima satmısınız . Devamında müşteri 15 bin btu çıkınca 18 lik istemişdir haklı olarak , sizde vermemişsinizki mahkemelik olmuşsunuz. Hatta "custom egzantırıkde takacak musterı bulamaz olur kı boyle ınsanlar ppr degıl baska ınsanlarda musterı bulamasın." şöyle bi cümle kurmussunuz şimdi bizimde size inşalla 9 bin btuluk klima satacak müşteri bulamasın dememizmi gerek . Biraz daha yapıcı yapsanız ortalık alevlenmese daha iyi olur bence :)