User Tag List

Sayfa 41/52 İlkİlk ... 31394041424351 ... SonSon
977 sonuçtan 761 ile 779 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigit06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama;

10.000 ya da 1.000 TL vermek değil mesele. PPR istediği malı istediği fiyattan satar, satın alan kişi doğru araştırma yapmıyorsa, işinin başında durarak kutusunu faturasını gümrüğünü vs vs görerek uğraşmıyorsa; 10 TL'lik parçayı 100 TL'ye sattığı için kimse suçlayamaz.

Fakat 100 TL'lik A marka ürün yerine daha kalitesiz olan B ürünü aynı paraya kandırılmak suretiyle takılıyorsa burada yanlış bir durum var demektir.

Kaldı ki araç sahibi mümkün olduğu kadar aracın başında olmalıdır tekrar söylüyorum ki. Pek çok kişi aracı vakit bulamadığından satmadı mı ??

Diğer konuya gelirsek... x,y,z parçaları gönder sonra helalleşelim demek ve sonra buraya şikayet etmek ne kadar tersse; ben de o yazılanı sildiririm forum arkadaşımın demek de o kadar yersizdir.

İki taraf da zararını karşılamak istemiyor. Bence olan şu;

Araç sahibi: Motorla azcık oynadıydık ama bişiler daha istiyorum. Belki de bişiler yanlıştır. Parayı vereyim yapsınlar 200 hp olsun Kırklareli'nde gazlarım ehe ehe

Garaj sahibi: Parayı gönderdi nasılsa çakarım ürünleri içine, olduğu kadar olmadığı kader. Nasılsa motoru bozuktu gene bozuk olur "motorun bozuktu" derim.

Bence: Arz-Talep dengesi bi kez daha yerini bulmuş. İki denk özel-tüzel kişilik birbirini bulmuş.
    isteyen istediği fiyattan satar bu 'ticarettir' eyvallah, ama ticaret sadece istediği fiyata iş yapmak değildir, önü arkası sağı solu doludur... gider en lüks restoranda da yersin salaş bir balıkçıda da önemli olan memnun olmaktır, geçen range in motoru komple 25bin tl ye toplandı herkes de memnun ayrıldı 3 hafta sürdü... 1 sene sürünüp 4 silindire 10bin para harcayacaksın, ilk dakikadan itibaren sorun olacak çalıştırınca ama suçlu müşteri olacak... bence müşterini tek suçlanabileceği nokta, hem konuyu hem de kişiyi iyi araştırmadan işi verip parayı yollaması olmuş...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    isteyen istediği fiyattan satar bu 'ticarettir' eyvallah, ama ticaret sadece istediği fiyata iş yapmak değildir, önü arkası sağı solu doludur... gider en lüks restoranda da yersin salaş bir balıkçıda da önemli olan memnun olmaktır, geçen range in motoru komple 25bin tl ye toplandı herkes de memnun ayrıldı 3 hafta sürdü... 1 sene sürünüp 4 silindire 10bin para harcayacaksın, ilk dakikadan itibaren sorun olacak çalıştırınca ama suçlu müşteri olacak... bence müşterini tek suçlanabileceği nokta, hem konuyu hem de kişiyi iyi araştırmadan işi verip parayı yollaması olmuş...
    Şimdi çok yanlış düşünce. Birincisi stok motor toplanıyor. İkincisi fabrika verilerinden hoşlanmayıp modifiye edilmiş motor toplanıyor.

Bu şuna benzer. Allah insanı yaratıyor ama insan kendisini beğenmeyip bir sürü estetik ameliyat altına yatıyor. Bu insanların belirli bölümü başarıyla ameliyatı biterken; bazıları başarısız bitiyor hatta bazılarıda ameliyat masasından kalkamıyor.

Mantıklı düşününce arabada da estetik gibi aslında çok risk alınıyor.

Bir insan bu işlere girince bence risk alıyor.Risk alıp almamayı başından düşünmeli.

Motor toplama, modifiye bana başından beri hep risk olarak gelmiştir ve o yönde seçimimi yaparım.

param kısıtlıysa da hiç bu işlere girmem.

10.000 tl lik milli piyango bileti almak gibi bişeydir çünkü bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi çok yanlış düşünce. Birincisi stok motor toplanıyor. İkincisi fabrika verilerinden hoşlanmayıp modifiye edilmiş motor toplanıyor.

Bu şuna benzer. Allah insanı yaratıyor ama insan kendisini beğenmeyip bir sürü estetik ameliyat altına yatıyor. Bu insanların belirli bölümü başarıyla ameliyatı biterken; bazıları başarısız bitiyor hatta bazılarıda ameliyat masasından kalkamıyor.

Mantıklı düşününce arabada da estetik gibi aslında çok risk alınıyor.

Bir insan bu işlere girince bence risk alıyor.Risk alıp almamayı başından düşünmeli.

Motor toplama, modifiye bana başından beri hep risk olarak gelmiştir ve o yönde seçimimi yaparım.

param kısıtlıysa da hiç bu işlere girmem.

10.000 tl lik milli piyango bileti almak gibi bişeydir çünkü bu.
    Olgar Allah aşkına ne kadar süre almalı abicim bu işlemler? 2 tane motordan V motor mu yapılıyor? bana kimse bu iş 1 sene sürer demesin yapmayın, malzemesini yurt dışında imal etttirsen ithalat yapsan gümrüğe takılsa vs eyvallah diyeceğim de tamamı yerli üretim parçalar ve de el işçiliği 1 sene sürmez, sürmemeli... sonrasında suç ondaydı burdaydı bin tane olay olur, fare bile girer o silindirlere beklerken...

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olgar Allah aşkına ne kadar süre almalı abicim bu işlemler? 2 tane motordan V motor mu yapılıyor? bana kimse bu iş 1 sene sürer demesin yapmayın, malzemesini yurt dışında imal etttirsen ithalat yapsan gümrüğe takılsa vs eyvallah diyeceğim de tamamı yerli üretim parçalar ve de el işçiliği 1 sene sürmez, sürmemeli... sonrasında suç ondaydı burdaydı bin tane olay olur, fare bile girer o silindirlere beklerken...
    Süre hakkında yorum yapmıyorum ben. Benim demek istediğim kırılması yada kırılmaması süre tabii ki o kadar süremez.

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ADAMI 1 sene beklet burda olmayıp motoru,işlemleri başkasına yaptır sonra gel parayı veren ve motoru gönderen suçlu olsun yok ya!!
    burda çoğu kişi esnaflığı bilmiyor.
    Esnaflık müşterinin sorumluluklarını yerine getirdikten sonra haklısınız diyebilmek bırakıp şakşakçılığı.
    bana 1 hafta diyip 2 ay sonra mal teslim ettin burda seni savunanları görüp deli olmamak mümkün değil yaşayan bilir bordo klavyeliler değil!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süre hakkında yorum yapmıyorum ben. Benim demek istediğim kırılması yada kırılmaması süre tabii ki o kadar süremez.
    tabii ki modifiye risktir, o konuda arkadaş da eleştirilebilir bence de, hem motorun potansiyeli hem de yapacak kişileri doğru araştırmamış dediğin gibi bilete de ikramiye çıkmamış ama bu yanlış yapılan işlemler için bahane oluşturmamalı...

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaziyorum siliyorum yaziyorum kaydedip eklemeden okuyorum ah diyorum limitteyim az kldi yazmaya kalksak neler var . Hak yiyen hak bulsun yedigi bogazina dizilsin yutkunamasin helallik icin yalvaricak duruma gelsin insallah , iftira atiyorsak atiyorlarsada bin beteri bizim olsun ama bu ne ilk nede son olucak Allah islah etsin

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu icin dogru olansa her iki taraftada hatalar var ama biri agir basiyor ortada bulusulmali

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum ne alakası var o kadar da değil.cebimde 500tl m varsa o arabama chip i yaptırırım hiç de birşey olmaz.o dediklerin senin eskidendi.tekrar keşfedilecek birşey yok bence modifiye işinde.zaten parça hazır alıyosun takıyosun he 200hp olmaz da 165 olur dersin ki mekanik bir hata yaptık.
    para kısıtı da insandan insana değişir yani.ben kıyıp parama milli piyango bileti almıyorum ama kıyıp modifiye yapıyorum yani 10.000-TL lik modifiye yapmak için 100.000 tl olması gerekmez bence o
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac sahibi araba basinda olacaksa o zaman ustalara neden para veriliyor ? bu isi yapacak olan araci adama neden odeme yapiliyor. Herkesin bir isi var. Burda hep kelime oyunlari var. Egzantrik takicam dedim ama marka solemedim vs vs . ya allah askina bu kadar para bayildiktan sonra ismi cismi belli olmayan parca siz olsaniz istermisiniz. Birde surekli firma firma diye yaziliyor buraya , firma nedir ? vergi no varmi. fatura varmi. vergi levha varmi. sunu unutmamak lazim ki musteri herzaman haklidir. Siz ticarette para kazanmak istiyorsaniz , musteriyo velinimet bilip bas ustunde tutucaksin ki , tavsiyeler referanslar uzerine yeni isler gelsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ammada uzadı konu, lastik gibi sündü gitti, ufukta da pek bir çözüm görünmüyor, ben dahil tarafsız olan herkez kimin ne anlattığını gayet iyi anladı. Bende esnafım, defalarca haksız yere, vaad ettiklerimi harfiyen yerine getirdiğim halde, üstelik yazılı, faturalı, sözleşmeli işlerde, sırf müşterimi kaybetmemek adına zarar ettim! Haklıyken haksız oldum ama kimseyi ticaret adına kırıpta firma adıma leke sürdürtmedim, bilmem bir şeyler anlatabildimmi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SERHAT07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ammada uzadı konu, lastik gibi sündü gitti, ufukta da pek bir çözüm görünmüyor, ben dahil tarafsız olan herkez kimin ne anlattığını gayet iyi anladı. Bende esnafım, defalarca haksız yere, vaad ettiklerimi harfiyen yerine getirdiğim halde, üstelik yazılı, faturalı, sözleşmeli işlerde, sırf müşterimi kaybetmemek adına zarar ettim! Haklıyken haksız oldum ama kimseyi ticaret adına kırıpta firma adıma leke sürdürtmedim, bilmem bir şeyler anlatabildimmi?
    Kusura bakmayın ama, sizin ve sizin gibi düşünenler eskide kaldı.

Artık, bana zaten herkes gelmesine dönüştü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arac sahibi araba basinda olacaksa o zaman ustalara neden para veriliyor ? bu isi yapacak olan araci adama neden odeme yapiliyor. Herkesin bir isi var. Burda hep kelime oyunlari var. Egzantrik takicam dedim ama marka solemedim vs vs . ya allah askina bu kadar para bayildiktan sonra ismi cismi belli olmayan parca siz olsaniz istermisiniz. Birde surekli firma firma diye yaziliyor buraya , firma nedir ? vergi no varmi. fatura varmi. vergi levha varmi. sunu unutmamak lazim ki musteri herzaman haklidir. Siz ticarette para kazanmak istiyorsaniz , musteriyo velinimet bilip bas ustunde tutucaksin ki , tavsiyeler referanslar uzerine yeni isler gelsin.

Kısmen katılıyorum fakat şöyle bir durum var bence. Son zamanlarda fabrika garantisiyle sıfırlanan araç motoru sayısında çok fazla artış olduğu gözlenebilir. Haksız mıyım? Sebebi nedir peki sizce? Usta diye tabir ettiğimiz bazı kişilerin artık ustalıktan ziyade "sıfır parçayı sipariş verip montaj yapan" kişi sıfatına bürünmesidir. Ustalık sıfır parçayı sorunlu olanla değiştirmek değil sıkıntılı parçayı düzeltebilecek ve tekrar eskisi gibi çalışabilecek kıvama getirebilmektir bence. Hal böyle olunca yatak sarması, motor yanması vs sorunlarda motor değişimi istemelerinin sebebi budur. Fabrika bence diyor ki "ya ben şimdi parçaları her şeyi göndericem yetkili bayiye, sonra orda onu ayarlayamayacaklar,takamayacaklar ben hiç uğraşmiyim 2-3 kez iş yapsam daha maliyetli olacak. Göndereyim komple motor kafam rahat olsun."

İşte bu sebepten ben anlıyorum ki usta, müşteri-usta ilişkisi yok artık. Kaporta ustası demek kaportayı çekiciyle aletiyle edevatıyla düzeltip eski haline getiren demekken, sıfır ve boyası da hazır çamurluğu takmak ustalık değildir. Montaj bayisine dönmüştür sadece. Herkes de her gördüğü sakallıyı dedesi zannettiğinden oluyor bu işler.

Aracının başında beklemeli mi derken bu araba/motorsporları işi bence hobidir ve hobi insanın boş vaktinde sosyal hayatının bir parçasıdır. Hobi olarak yapılacaksa da vakit ve emek harcamak gereklidir aynen model araba yapmak gibi. Eğer yeteri vaktiniz ve paranız yoksa model araba yapamayacağınız gibi bu işlere de bulaşmamak lazım bence. Günde 3-5 saatini hobisine ayıracak biri değilseniz ya yapılmış araba alın ya da başlamayın. PS4 oynamaya 2-3 saat ayırıyorsanız arabanızla da sadece para verip ustaya güvenerek birşeyler olmasını beklemeyin.

Özet geç diyenler için:

Usta gibi usta kalmadı, herşey para-çokomel eğrisine dayanıyor. Vakit-nakit harcamayacaksınız hem çöreğim tam kalsın hem karnım doysun mantığı olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Usta gibi usta kalmadı, herşey para-çokomel eğrisine dayanıyor. Vakit-nakit harcamayacaksınız hem çöreğim tam kalsın hem karnım doysun mantığı olmaz.
    kusura bakmayın ama ben bu işler için haddinden fazla para harcandığını ama karşılıklarının bir türlü alınamadığı fikrindeyim...

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısmen katılıyorum fakat şöyle bir durum var bence. Son zamanlarda fabrika garantisiyle sıfırlanan araç motoru sayısında çok fazla artış olduğu gözlenebilir. Haksız mıyım? Sebebi nedir peki sizce? Usta diye tabir ettiğimiz bazı kişilerin artık ustalıktan ziyade "sıfır parçayı sipariş verip montaj yapan" kişi sıfatına bürünmesidir. Ustalık sıfır parçayı sorunlu olanla değiştirmek değil sıkıntılı parçayı düzeltebilecek ve tekrar eskisi gibi çalışabilecek kıvama getirebilmektir bence. Hal böyle olunca yatak sarması, motor yanması vs sorunlarda motor değişimi istemelerinin sebebi budur. Fabrika bence diyor ki "ya ben şimdi parçaları her şeyi göndericem yetkili bayiye, sonra orda onu ayarlayamayacaklar,takamayacaklar ben hiç uğraşmiyim 2-3 kez iş yapsam daha maliyetli olacak. Göndereyim komple motor kafam rahat olsun."

İşte bu sebepten ben anlıyorum ki usta, müşteri-usta ilişkisi yok artık. Kaporta ustası demek kaportayı çekiciyle aletiyle edevatıyla düzeltip eski haline getiren demekken, sıfır ve boyası da hazır çamurluğu takmak ustalık değildir. Montaj bayisine dönmüştür sadece. Herkes de her gördüğü sakallıyı dedesi zannettiğinden oluyor bu işler.

Aracının başında beklemeli mi derken bu araba/motorsporları işi bence hobidir ve hobi insanın boş vaktinde sosyal hayatının bir parçasıdır. Hobi olarak yapılacaksa da vakit ve emek harcamak gereklidir aynen model araba yapmak gibi. Eğer yeteri vaktiniz ve paranız yoksa model araba yapamayacağınız gibi bu işlere de bulaşmamak lazım bence. Günde 3-5 saatini hobisine ayıracak biri değilseniz ya yapılmış araba alın ya da başlamayın. PS4 oynamaya 2-3 saat ayırıyorsanız arabanızla da sadece para verip ustaya güvenerek birşeyler olmasını beklemeyin.

Özet geç diyenler için:

Bazen ne kadar paranda olsa bazı seylerı yaptıramıyorsun dostum. Parca geldı gelecek yok yolda kakam var cısım geldı dıe bahanelerle 1 ayda toplanacak araba 6 ayda toplandı.30 liralık arabanın malıyetı bana 18-19,000 Tl lere geldı toplamdada daha once yazdıgım gıbı 30,000 TL harcadım Ben bu konu ıle ılgılı olarak yazıyorum , cunkı bu vatandaslara bende araba teslım ettım . Hazıranda aracı verdım Aralık sonu tamamlanmamıs sekılde arabayı teslım aldım. Gıden para olsun . Kendı ısım olmasına ragmen aracımın basında 1 bekledım 2 bekledım 3 bekledım.. Yerı geldı ısı gucun arasında ugradım. Ama bunlarda bı yere kadar. Bu kadar cok ugradıktan sonra , eh zaten kendı aracımı kendım yapsaymısım dedım. Kaldıkı oyle oldu.

Bırde bu ıslere bu kadar para yatırıldıktan sonra kalıtelı ,marka parcalar takılır. Arac sahıbının ısteklerı dogrultusunda beklentısı karsılanır. Mılletın parasıyla kendı hayallerındekı arac ıcın deneme yanılma yapılmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazen ne kadar paranda olsa bazı seylerı yaptıramıyorsun dostum. Parca geldı gelecek yok yolda kakam var cısım geldı dıe bahanelerle 1 ayda toplanacak araba 6 ayda toplandı.30 liralık arabanın malıyetı bana 18-19,000 Tl lere geldı toplamdada daha once yazdıgım gıbı 30,000 TL harcadım Ben bu konu ıle ılgılı olarak yazıyorum , cunkı bu vatandaslara bende araba teslım ettım . Hazıranda aracı verdım Aralık sonu tamamlanmamıs sekılde arabayı teslım aldım. Gıden para olsun . Kendı ısım olmasına ragmen aracımın basında 1 bekledım 2 bekledım 3 bekledım.. Yerı geldı ısı gucun arasında ugradım. Ama bunlarda bı yere kadar. Bu kadar cok ugradıktan sonra , eh zaten kendı aracımı kendım yapsaymısım dedım. Kaldıkı oyle oldu.

Bırde bu ıslere bu kadar para yatırıldıktan sonra kalıtelı ,marka parcalar takılır. Arac sahıbının ısteklerı dogrultusunda beklentısı karsılanır. Mılletın parasıyla kendı hayallerındekı arac ıcın deneme yanılma yapılmaz.
    Tabi tabi o kadar para verdikten sonra insan ne istediyse onu istemekte. Doğru kişilerle çalışmak varken biraz daha hesaplı olur dedikçe ucuz etin yahnisi bi halta benzemiyorç Ya paraya kıyıp kaliteli ve güvenli alışveris-hizmet alacaksınız, ya da 3 liraya 5 köfte yarısı komiser beye demiceksiniz

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuc varmı sonuc ??
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abilerim iyi güzel de konu nereden nereye geliyor.

İki tarafın da hataları var deniyor. Evet sağlıklı aracıma bir takım eklemeler yapılmasını isteyerek para veriyorum. Sonra motor açılmasın dediğim halde çok iyi sonuçlar alacağız sen parayı ver bak çok iyi olcak deniyor. Ben de kabul ediyorum. Hatam sağlıklı aracın motoru 200 hp vaadi ile açılıp da dynoda çok daha az çıkıp üstüne duman atıyor vs problemler var. Aracı orada bırakıp böyle anlaşmamıştık bu araca ne oldu böyle demem gerekirdi.

Üst paragraf ayrı bir hikaye fakat şimdi durum öyle bir noktaya geliyor ki ; modifiye yaptırmak için para vermek = piyango bileti almak.

Yani yazılımcıya gidiyorum ; mesela Dr.Ecu

1.6 hdi 110luk araca yazılımla 135 hp yaparız diyor.

Yazılımdan sonra aracım çok duman atmaya başlıyor , 135 hp vaat yerine dynoda 125 hp çıkıyor.

Bir süre sonra motorumda kol çıkartıyor vs vs dağılıyor.

Tüm bu sürecin sonu ; modifiye = piyango eşitliğine bağlanıyor ?

Bu postuma aklı mantığı fikri zihni yeten , kabul edebilen var mı gerçekten ?
    -Fırat

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abilerim iyi güzel de konu nereden nereye geliyor.

İki tarafın da hataları var deniyor. Evet sağlıklı aracıma bir takım eklemeler yapılmasını isteyerek para veriyorum. Sonra motor açılmasın dediğim halde çok iyi sonuçlar alacağız sen parayı ver bak çok iyi olcak deniyor. Ben de kabul ediyorum. Hatam sağlıklı aracın motoru 200 hp vaadi ile açılıp da dynoda çok daha az çıkıp üstüne duman atıyor vs problemler var. Aracı orada bırakıp böyle anlaşmamıştık bu araca ne oldu böyle demem gerekirdi.

Üst paragraf ayrı bir hikaye fakat şimdi durum öyle bir noktaya geliyor ki ; modifiye yaptırmak için para vermek = piyango bileti almak.

Yani yazılımcıya gidiyorum ; mesela Dr.Ecu

1.6 hdi 110luk araca yazılımla 135 hp yaparız diyor.

Yazılımdan sonra aracım çok duman atmaya başlıyor , 135 hp vaat yerine dynoda 125 hp çıkıyor.

Bir süre sonra motorumda kol çıkartıyor vs vs dağılıyor.

Tüm bu sürecin sonu ; modifiye = piyango eşitliğine bağlanıyor ?

Bu postuma aklı mantığı fikri zihni yeten , kabul edebilen var mı gerçekten ?
    Özgün abi seni de örnekte dahil etmiş oldum da fikrinizi soruyorum yani böyle bir durumda ne yapılır. Davranış şekli ve açıklaması piyango kelimesi midir ?
    -Fırat

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler