Köle izavra dizisine döndü bu iş. kim haklı kim haksız ortalık karman çorman.nasıl iş bu arkadaş yaw..
Köle izavra dizisine döndü bu iş. kim haklı kim haksız ortalık karman çorman.nasıl iş bu arkadaş yaw..
Scorpion TypeR
Her 2 tarafta kesti yazmayı........
Okumadan imzalamam.....
tüm konuyu okudum
kapağa kaynakla doldurma yapılmış diye birsey okudum bu işlem yapılmış mı ?
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Arkadaslar araci teslim almamaliydin diyorsunuz ama ozgunun orda ayar yapildi.ama daha once zaten tekrar yapmisti ama duzeltemedi.gene birakiyim ama adamin yeri yokki dukkani tasicak zaten, bir iki hafta bakamam dedi. Nereye birakcamki... Zaten tehlikeli durum olsa uyarilmam lazimken ben kirklareline dondum yattim kalktim kaan aradi denedinmi dedi hayir korkuyorum denemeye yag yakio ya dedim. Olmaz birsey bas bi dene bakalim dedi.teli kapatip direk denedim kol cikti... Kabahat yag yakan arabayi dynoya cikarandami (kaan) yoksa yag yakan arabaya bas gazla diyendemi ( oda kaan).
Bu laf ancak kendini teselli etmek isteyen biri tarafından söylenir. Eğer hedeflenen güç alınmıyorsa o iş olmamış demektir. Bozuk denilen dyno için gidip arabamı ölçtürdüm TAM GÜCÜNDE çıktı. Halbuki herkes bozuk o dyno eksik ölçüyor diyordu.
Yeni bir arabayı koyun dyno ya fabrika verisi çıkacaktır. Eksik çıkıyorsa arabada arayın sorunu.
Bu dyno lar hep bozuk hep eksik ölçüyor ne hikmetse fazla ölçeni hiç yok.
Arabanın standartını bile yakalayamamak bu olsa gerek. 160hp için konuştum
ben olsam 2 ile çarpardım. Daha etkileyici bir sonuç olurdu. 148 x 2 = 298
Ben sizi Antalyada gördüm bir motor ayarı yaparken İNANILMAZ dı....
Yeni Zelanda, Avusturalya, Tanzanya ve ulaşılması güç bir çok yere kapak yaptığı googlede çıkmadımı ??
Modifiye yi düzgün yaparsan hiç bir şey olmaz. Adam ralli motoru yapıyor bir sezon yarış yapıyor sezon sonunda söküldüğünde hiç bir sorun ile karşılaşılmıyor. Şimdi o zaman piyangocuyu değiştirmeni öneriririm tali bayi yerine dükkanı olandan al.
Paraları yanlış yerlere harcadılar hep. Olmayacak işlere olur diyenler aldı paraları. Zamanında Tarık diye biri vardı BBR chip yapardı. Her araba için olmayacak beygirlerden bahsederdi. Olmayınca da ilk dyno bozuk derdi sonrada chip e rodaj yapmak lazım iyi yapamadın mı olmaz der adamlarda 400 - 500 paund alırdı.
Gelelim esas konuya
Bahsedilen arkadaş Antalya ya geldiğinde şans eser
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Şans eseri denk geldik. el yordamı ile egzantriklerin zamanlamasını değiştirmesi İNANILMAZ bir beceri idi. Yada elinde bir rüzgar ölçer ile hava girişini için arabanın önünde bir fan ile dolaşması. Yada kapağa kaynak yapması. Anlatmak ile bitmiyor. Hele ki anlattıklarından hüner ile çalıştığını anlayıp sorduğumda kendisinin eksantrik dizayn etiğini söylemesi sonrada bir tornavida tutarken ki acemiliği. Saymakla bitmez adres vermemesi İstanbulluyum sanayide yerim var sen neredesin dediğimde kaçamak cevaplar vermesi söylediği sokaktakileri hiç tanımaması sonra verdiği adresin bir rektifiyeci çıkması.
canozcan a gelince inanıyorum ki anlattıklarının fazlası vardır. Ama yapacak bir şey yok. bu işleri yaptırırken en azından bir dükkanı olanı tercih etmek gerekir.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
Adres vermedikten sonra söylediği adresin rektifiyeci çıkması ilginçmiş gerçekten.
Siz maslak sanayinin muhtarısınız galiba?Herkesi tanıma zorunluluğu falan mı var?
Sırf yazmak için yazmayın bu saydıklarınızın konuyla ilgili ne alakası var?Burda insanlar iki taraf içinde orta yol bumaya çalışırken sizin konuya girip saçmalamanız pek olmamış.
Ne demek bahsedilenlerin bu konuyla ne ilgisi var? Adam izlenimlerini paylaşmış, görün istemiş ne kadar pro bir firmayla çalıştığınızı, ne yapmış hakaretmi etmiş küfürmü?
Ben şahsım adına konuşuyorum, kimseyi bağlamaz! Yukarıda ki arkadaşlaşın şahit olduğu izlenimlerin tümüne bende şahit oldum, yazdıklarının tümünün altına imzamıda atarım! Gerçi nick inden kim olduğunu çıkartamadım ama aynı anda aynı mekanda olduğumuz kesin.
(PPR) geçmişte elbette kimi modifiyelerde başarılı işlere imza atmış olabilir zaten aksi olsa şu an ne onu savunan nede tarafında olan bulunurdu!
Ancak bir gerçek var ki, şu an meydana gelen olayda büyük bir sorumluluk sahibi, bu gerçeğide ne hakkında ki pozitif yaklaşımlar nede negatif söylemler değiştirir.
Evet ciddi ve yurt dışına iş yapan bir firma! nın adres vermekte isteksiz davranması daha sonrada başka bir firmada yerleşmiş olmasının öğrenilmesi ilginçtir!
Orta yol bulunacak bir durum yok ortada, verilen vaadler her türlü yerine getirilmek durumunda çünkü parası eksiksiz nakit veya havale/eft yolu ile tahsil edilmiş! Bunun lamı cimi olmaz, orta yolu olmaz, yada ben esnaflıktan hiç anlamıyorum!
Sen doğduğun sene 205 GTİ arabamın egzantrik milini değiştirerek modifiye yapıyordum. O senelerde o sanayi yeni kurulmuştu. O zamanlar kus uçmaz kervan Geçmez durumunda idi. Gelelim senin adama öyle inciler dökülduki ağızından anlatırken bile acaba dedirtiyor. Sanayide dükkanın olacak komşunu tanımayacaksın. Kime anlatırsan sende bir Arızalı durum olduğunu düşünür. Ayrıca verdigi adreste baskası var. Kendi dükkanı değil. Yada o dükkanda takılıyor. Daha doğrusu sokak la pek alakalı değil. Eğer isteyen olursa incilerden bir Demet anlatırım. GTR için emme manifoldu dizayn ettiğini söyledi. Devamını kendisine sor istersen.
Commander696 lafım sana
Bu konuda yazarken cins cins yazan biri vardı uçtu gitti, tanımıyorum ama Okan dediğiniz eleman varya böyle ortalığı karıştırıp hep taraf olarak yazıyordu boş boş savunuyordu, sen ondan daha betersin Kaan yazmıyor ama maşallah sen hiç boş durmuyorsun bir laf ebeliğindesin, hadi onu geçtik burası bir forum ve aile ortamı sayılır senden 23 yaş büyük birine cevap yazarken kelimelerini biraz seçerek yaz küçüklüğünü bil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)