User Tag List

Sayfa 42/52 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon
977 sonuçtan 780 ile 798 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Köle izavra dizisine döndü bu iş. kim haklı kim haksız ortalık karman çorman.nasıl iş bu arkadaş yaw..
    Scorpion TypeR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her 2 tarafta kesti yazmayı........
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm konuyu okudum
    kapağa kaynakla doldurma yapılmış diye birsey okudum bu işlem yapılmış mı ?
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kapagı neden kusurlu verdin abi ?

sıfır toplanan motor neden duman atar ?
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onlarca sorun arasindan hicbir sekilde sorumluluk kabul etmeyen kaan buna bari cevap ver degilmi... Tesekkurler sorularin icin
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her 2 tarafta kesti yazmayı........
    Cevap bekliyorum cunku tskler.

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar araci teslim almamaliydin diyorsunuz ama ozgunun orda ayar yapildi.ama daha once zaten tekrar yapmisti ama duzeltemedi.gene birakiyim ama adamin yeri yokki dukkani tasicak zaten, bir iki hafta bakamam dedi. Nereye birakcamki... Zaten tehlikeli durum olsa uyarilmam lazimken ben kirklareline dondum yattim kalktim kaan aradi denedinmi dedi hayir korkuyorum denemeye yag yakio ya dedim. Olmaz birsey bas bi dene bakalim dedi.teli kapatip direk denedim kol cikti... Kabahat yag yakan arabayi dynoya cikarandami (kaan) yoksa yag yakan arabaya bas gazla diyendemi ( oda kaan).

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PPR engineering Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dyno dynamics diğer dynolara oranla daha düşük ölçüyor bu bariz kanıtlanmış bir şey dünya genelinde standart stock typer 178 180 hp cıkarıyor dyno dynamicste
    tabloya göre 148 dyno dynamics benim görüşüm iyi bir değer
    Bu laf ancak kendini teselli etmek isteyen biri tarafından söylenir. Eğer hedeflenen güç alınmıyorsa o iş olmamış demektir. Bozuk denilen dyno için gidip arabamı ölçtürdüm TAM GÜCÜNDE çıktı. Halbuki herkes bozuk o dyno eksik ölçüyor diyordu.
    Yeni bir arabayı koyun dyno ya fabrika verisi çıkacaktır. Eksik çıkıyorsa arabada arayın sorunu.
    Bu dyno lar hep bozuk hep eksik ölçüyor ne hikmetse fazla ölçeni hiç yok.

Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200 hp alacak dedikleri dynodan 145 hp alıyorlar
    Arabanın standartını bile yakalayamamak bu olsa gerek. 160hp için konuştum

Alıntı Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozgunun dynosunda hp x 1.15 degilmi ? 148 x 1.15 : 170 ediyor
    ben olsam 2 ile çarpardım. Daha etkileyici bir sonuç olurdu. 148 x 2 = 298

Alıntı PPR engineering Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yazılanları sözleri paylaşıyorum kimse dönüp bakmıyor.

Bundan sonra kimseyi alttan almayacağım.İsteyen işini bize yaptırır,istemeyen ise yaptırmaz.Bize iş yaptırmaları için kimsenin boğaZına yapışmıyoruz.Bana inanmak isteyen inanır,özgürdür.İnanmamak isteyen inanmaz oda özgürdür.!Hoşuma gitmeyen ve hakaret nitelikleri içeren her cümle için yasal gereğini uygulatacağım.Bundan Sonrada benimle sorunu olan arkadaşlar yapabiliyorlar ise,hakkımızda hatalı düşündükleri işler için yasal işlem uygulansınlar.!Forum ortamlarında tabiri cahiz ise; vur-kaç taktiği ile laf sokup kaçanları birde öyle görelim.Bugünden sonra bu forma bir kelime dahil bir şey yazmayacağım.Forum provakatörü arkadaşların kılıçları keskin olsun...!
    Ben sizi Antalyada gördüm bir motor ayarı yaparken İNANILMAZ dı....

Alıntı BaybuRtlu69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Google'de PPR Kaan veya PPR motorsport diye bi araştırma yapıyım dedim.

TTde bile geçmişte yazılmış bir çok şikayet konusu mevcut.

Her iki tarafıda tanımam PPR motorsport ile de ticaretim olmadı bu zamana kadar.

Geçmiş olsun konu sahibi arkadaşada, ciddi anlamda maddi zarar var ortada. Üzüldüm
    Yeni Zelanda, Avusturalya, Tanzanya ve ulaşılması güç bir çok yere kapak yaptığı googlede çıkmadımı ??

Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi çok yanlış düşünce. Birincisi stok motor toplanıyor. İkincisi fabrika verilerinden hoşlanmayıp modifiye edilmiş motor toplanıyor.

Bu şuna benzer. Allah insanı yaratıyor ama insan kendisini beğenmeyip bir sürü estetik ameliyat altına yatıyor. Bu insanların belirli bölümü başarıyla ameliyatı biterken; bazıları başarısız bitiyor hatta bazılarıda ameliyat masasından kalkamıyor.

Mantıklı düşününce arabada da estetik gibi aslında çok risk alınıyor.

Bir insan bu işlere girince bence risk alıyor.Risk alıp almamayı başından düşünmeli.

Motor toplama, modifiye bana başından beri hep risk olarak gelmiştir ve o yönde seçimimi yaparım.

param kısıtlıysa da hiç bu işlere girmem.

10.000 tl lik milli piyango bileti almak gibi bişeydir çünkü bu.

Modifiye yi düzgün yaparsan hiç bir şey olmaz. Adam ralli motoru yapıyor bir sezon yarış yapıyor sezon sonunda söküldüğünde hiç bir sorun ile karşılaşılmıyor. Şimdi o zaman piyangocuyu değiştirmeni öneriririm tali bayi yerine dükkanı olandan al.

Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kusura bakmayın ama ben bu işler için haddinden fazla para harcandığını ama karşılıklarının bir türlü alınamadığı fikrindeyim...
    Paraları yanlış yerlere harcadılar hep. Olmayacak işlere olur diyenler aldı paraları. Zamanında Tarık diye biri vardı BBR chip yapardı. Her araba için olmayacak beygirlerden bahsederdi. Olmayınca da ilk dyno bozuk derdi sonrada chip e rodaj yapmak lazım iyi yapamadın mı olmaz der adamlarda 400 - 500 paund alırdı.

Gelelim esas konuya
    Bahsedilen arkadaş Antalya ya geldiğinde şans eser
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şans eseri denk geldik. el yordamı ile egzantriklerin zamanlamasını değiştirmesi İNANILMAZ bir beceri idi. Yada elinde bir rüzgar ölçer ile hava girişini için arabanın önünde bir fan ile dolaşması. Yada kapağa kaynak yapması. Anlatmak ile bitmiyor. Hele ki anlattıklarından hüner ile çalıştığını anlayıp sorduğumda kendisinin eksantrik dizayn etiğini söylemesi sonrada bir tornavida tutarken ki acemiliği. Saymakla bitmez adres vermemesi İstanbulluyum sanayide yerim var sen neredesin dediğimde kaçamak cevaplar vermesi söylediği sokaktakileri hiç tanımaması sonra verdiği adresin bir rektifiyeci çıkması.
    canozcan a gelince inanıyorum ki anlattıklarının fazlası vardır. Ama yapacak bir şey yok. bu işleri yaptırırken en azından bir dükkanı olanı tercih etmek gerekir.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüm konuyu okudum
    kapağa kaynakla doldurma yapılmış diye birsey okudum bu işlem yapılmış mı ?
    evet
    hava akışını değiştiriyormuş...
    bence ise fazla oyduğundan kapağı deliyor. sonrada tamir ediliyor. Ölçü hesap bilmeden yapılan her işte olduğu gibi.
    daha çok detay var.

Commander696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şans eseri denk geldik. el yordamı ile egzantriklerin zamanlamasını değiştirmesi İNANILMAZ bir beceri idi. Yada elinde bir rüzgar ölçer ile hava girişini için arabanın önünde bir fan ile dolaşması. Yada kapağa kaynak yapması. Anlatmak ile bitmiyor. Hele ki anlattıklarından hüner ile çalıştığını anlayıp sorduğumda kendisinin eksantrik dizayn etiğini söylemesi sonrada bir tornavida tutarken ki acemiliği. Saymakla bitmez adres vermemesi İstanbulluyum sanayide yerim var sen neredesin dediğimde kaçamak cevaplar vermesi söylediği sokaktakileri hiç tanımaması sonra verdiği adresin bir rektifiyeci çıkması.
    canozcan a gelince inanıyorum ki anlattıklarının fazlası vardır. Ama yapacak bir şey yok. bu işleri yaptırırken en azından bir dükkanı olanı tercih etmek gerekir.
    Adres vermedikten sonra söylediği adresin rektifiyeci çıkması ilginçmiş gerçekten.
    Siz maslak sanayinin muhtarısınız galiba?Herkesi tanıma zorunluluğu falan mı var?
    Sırf yazmak için yazmayın bu saydıklarınızın konuyla ilgili ne alakası var?Burda insanlar iki taraf içinde orta yol bumaya çalışırken sizin konuya girip saçmalamanız pek olmamış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Commander696 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adres vermedikten sonra söylediği adresin rektifiyeci çıkması ilginçmiş gerçekten.
    Siz maslak sanayinin muhtarısınız galiba?Herkesi tanıma zorunluluğu falan mı var?
    Sırf yazmak için yazmayın bu saydıklarınızın konuyla ilgili ne alakası var?Burda insanlar iki taraf içinde orta yol bumaya çalışırken sizin konuya girip saçmalamanız pek olmamış.
    Ne demek bahsedilenlerin bu konuyla ne ilgisi var? Adam izlenimlerini paylaşmış, görün istemiş ne kadar pro bir firmayla çalıştığınızı, ne yapmış hakaretmi etmiş küfürmü?
    Ben şahsım adına konuşuyorum, kimseyi bağlamaz! Yukarıda ki arkadaşlaşın şahit olduğu izlenimlerin tümüne bende şahit oldum, yazdıklarının tümünün altına imzamıda atarım! Gerçi nick inden kim olduğunu çıkartamadım ama aynı anda aynı mekanda olduğumuz kesin.
    (PPR) geçmişte elbette kimi modifiyelerde başarılı işlere imza atmış olabilir zaten aksi olsa şu an ne onu savunan nede tarafında olan bulunurdu!
    Ancak bir gerçek var ki, şu an meydana gelen olayda büyük bir sorumluluk sahibi, bu gerçeğide ne hakkında ki pozitif yaklaşımlar nede negatif söylemler değiştirir.

Evet ciddi ve yurt dışına iş yapan bir firma! nın adres vermekte isteksiz davranması daha sonrada başka bir firmada yerleşmiş olmasının öğrenilmesi ilginçtir!
    Orta yol bulunacak bir durum yok ortada, verilen vaadler her türlü yerine getirilmek durumunda çünkü parası eksiksiz nakit veya havale/eft yolu ile tahsil edilmiş! Bunun lamı cimi olmaz, orta yolu olmaz, yada ben esnaflıktan hiç anlamıyorum!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen doğduğun sene 205 GTİ arabamın egzantrik milini değiştirerek modifiye yapıyordum. O senelerde o sanayi yeni kurulmuştu. O zamanlar kus uçmaz kervan Geçmez durumunda idi. Gelelim senin adama öyle inciler dökülduki ağızından anlatırken bile acaba dedirtiyor. Sanayide dükkanın olacak komşunu tanımayacaksın. Kime anlatırsan sende bir Arızalı durum olduğunu düşünür. Ayrıca verdigi adreste baskası var. Kendi dükkanı değil. Yada o dükkanda takılıyor. Daha doğrusu sokak la pek alakalı değil. Eğer isteyen olursa incilerden bir Demet anlatırım. GTR için emme manifoldu dizayn ettiğini söyledi. Devamını kendisine sor istersen.

Commander696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen doğduğun sene 205 GTİ arabamın egzantrik milini değiştirerek modifiye yapıyordum. O senelerde o sanayi yeni kurulmuştu. O zamanlar kus uçmaz kervan Geçmez durumunda idi. Gelelim senin adama öyle inciler dökülduki ağızından anlatırken bile acaba dedirtiyor. Sanayide dükkanın olacak komşunu tanımayacaksın. Kime anlatırsan sende bir Arızalı durum olduğunu düşünür. Ayrıca verdigi adreste baskası var. Kendi dükkanı değil. Yada o dükkanda takılıyor. Daha doğrusu sokak la pek alakalı değil. Eğer isteyen olursa incilerden bir Demet anlatırım. GTR için emme manifoldu dizayn ettiğini söyledi. Devamını kendisine sor istersen.
    Size hayat hikayenizi sorduğumu hatırlamıyorum.Karşı tarafın ne söyleyip ne söylemediği veya ne yapıp ne yapmadığıda umrumda değil.Konuda bu değil zaten.yaptığı işlere inanmıyorsanız tornavida tutuşunu beğenmediyseniz başka konu açın.Burda mikserlik yapmaya gerek yok.

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Size hayat hikayenizi sorduğumu hatırlamıyorum.Karşı tarafın ne söyleyip ne söylemediği veya ne yapıp ne yapmadığıda umrumda değil.Konuda bu değil zaten.yaptığı işlere inanmıyorsanız tornavida tutuşunu beğenmediyseniz başka konu açın.Burda mikserlik yapmaya gerek yok.
    Adam gordugunu,dusuncelerini sikayet konusu altinda kendisi de belirtmis.Baska konu acin yazmissin da senin yetkin dahilinde mi izin alicak kim ne yazicak yazmicak ?Gereksizse adminler,modlar siler.

Her konuda olaysin,Trollemekte ustune yok.

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşın yerine sizmi bakıyorsunuz bizde sizin savunmaları sormadık ozaman ?

s2kfreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam Bir Trollcusun 2 dakka susta motorun sogusun
    [LIST]

Euro Charged E55 AMG 500WHP

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

seni o mikserle miker mkerimabi dikkat et.(adamın yaşına bak doğru konuş)
    kimse sana da gel savunma yap demedi şu konuya yeterince yazdın bas git...

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu konudaki tüm yorumları tek tek okudum ama yaşım yetmez, tecrübesizim diye cevap verme bile gereksimi duymadım yaşça büyük kişiler tartışmada olduğu için ama şu postuna dayanamadım. Yaşına bak saygısızlık yaptığın adamın yaşına bak. Diş biletme kendine.
    RESPECT YOUR ELDERS

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Commander696 lafım sana
    Bu konuda yazarken cins cins yazan biri vardı uçtu gitti, tanımıyorum ama Okan dediğiniz eleman varya böyle ortalığı karıştırıp hep taraf olarak yazıyordu boş boş savunuyordu, sen ondan daha betersin Kaan yazmıyor ama maşallah sen hiç boş durmuyorsun bir laf ebeliğindesin, hadi onu geçtik burası bir forum ve aile ortamı sayılır senden 23 yaş büyük birine cevap yazarken kelimelerini biraz seçerek yaz küçüklüğünü bil.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırdır es kaza senin kurduğun bir ortama falan mı geldik? senin sorularına göre mi insanlar cevap yazacak? 1,5 ayda yeterince meşhur oldun mu forum içinde?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler