acıkcası bı gelısme olacagınıda dusunmuyorum
Konu özeti;
PPR kaybettiği itibarı ile araç sahibi ise bozuk aracıyla kaldı.
PPR'nin son aktivitesi 10 aralık görünüyor......
Okumadan imzalamam.....
hoca sen ne diyorsun? boş boş yazıp duruyorsun?
görmüyormusun? kör falanmısın? kimin tarafını tutmuş burada kimse?
konu haftalardır açık isteyen yazıyo ya? sıkıntı ne?
ne yapalım? öldürüp taksimde köpeklere yedirelimmi?
ne zannettin sen burayı yetkili nöbetçi mahkememi?
burası forum o kadar.
Burasi Nobetci Mahkeme Degil.Peki Neden Boyle Konular Acilmasina Izin Veriliyor ?
Ve Neden Her Dedigim Bu Kadar Rahatsiz Ediyor Anlamis Degilim Dusunce Ve Fikir Ozgurlugu Yokmu Burada ? Ben Kimseyi Asalim Keselim Demedim Ama Oyle Findik Kabugunu Doldurmicak Nedenlerden Ceza Alip Ihrac Edilen Insanlar Varki Bu Konu Yaninda Devede Kulak Kalir..
Son Birsey Eger Biri Benim Forumumda Veya Yetkili Oldugum Bir Forumda Forum Sahibi Benim Arkadasim Iatedigim An Sildiririm Yaparim Ederim Derse Emin Ol En Yakin Arkadasim Dahi Olsa O Dakikadan Itibaren Foruma Giremez Hocam.
Boyle Birsey Ortaya Cikip Halen Arkadas Foruma Giriyorsu Maalesef Bu Forumun Ne Sartlar Altinda Yonetildigini Gosterir Sanirim Ne Demek Istedigimide Anlamissindir Sanirim.
Eger Bir Insan Kufur Ettigi Forumdan Ihrac Oluyorsa Bir Arkadas Forumda Istedigimi Yaparim Diyorsa Ne Taksime Gerek Var Nede Kopege Yapicak Birsey Yok Sistem Bu Demekki Guclu Olan Kazanir Lafi Ortaya Cikiyor Sanirim.Ve Bu Inan Sitenin Prestijini Sarsar Ama Az Ama Cok Inan Sarsar Emin Ol Bundan Hocam..Bunlar Benim Fikrim Dusuncelerim..
sen konuyu özet geçmişsin okumamışsın o yüzden tepki alıyorsun, konuyu okusan böyle yazmazsın, konu kapansa özcan mağdur olduğu ile kalacak kaan ın üyeliğini silseler yine iş özcana kaçacak konu hem açık kalıyor hem kaan silinmiyor ki konu çözüme kavuşsun diye.
millet baştan iki sondan iki okuyup başlıyor yorum yapmaya
Guzel Kardesim Konuyu Inan Bastan Son Sayfaya Kadar Okudum Fakat Bu Konu Inan Burda Cozulmez Ortada Ciddi Bir Rakam Ve Ciddi Magduriyet Var Her Iki Tarafta Kendini Hakli Buluyor Arac Sahibi Burdan Bir Sonuc Elde Edemez Elindeki Belge Ve Banka Dekontlarinla Mahkeme Yoluna Gidicek Baska Caresi Yok Burada Bir Kisi Bana Bir Ithamda Bulunacak Ve Ben Buraya Girmicem Buraya Girmemek Demek Kabul Etmek Demektir.Belliki Girmicek Arkadas Oyle Gozukuyor En Azindan.
Pardon Yasca Benden Buyukmussunuz Kardesim Dedigim Icin Kusura Bakmayin Hocam Ozur Dilerim.
İşte en tehlikeli kısımda burası konu başlığının okunması altındaki iki yoruma bakılması sonra direk cevap verilmesi, bir çok insan ne yazılmış konu nereye varmış yada başta suçlanan adam gerçekten suçlumuymuş...
TR de genel olarak bu tarz başlıkların kaderini ilk iki sayfa belirliyor... ne yazık okumayı pek sevmiyoruz![]()
Neden şaşırdın ? yoksa onunda tanidikla filan bi yolumu var erken üye olmuş gibi göstermenin yani ?
Eğer yorumumu eleştireceksen saygı çerçevesini asmadan dilediğin gibi eleştirirsin , hatta karşılıklı otur yazisiriz, ama bu tarz sorular aslında fikrin olmadan yazıyorsun gibi algilattiriyor bana , Ben kaanida bu konuyu açan arkadasida tenzih ederek yazdım , ki zaten ikisinide tanımıyorum , buraya , yani ortak platform üzerine konu açıldığına göre tanımak zorundadır değilim öyle degilmi ? Ben deger verdigim bu ortam için ortaya atılan tanıdık muamelesi islemindeki ithamdan burayı kurtarmanın gereketigini bildiriyorum, buraya deger veren bir olarak.. Ya sen ???
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Kaan burada cevap yazmaya çalışınca saldırıya uğradı ve yazmayacağım dedi girmiyor daha doğrusu misafir oyuncu oluyordur muhtemelen, şuan herhalde biraz daha yazarlar daha sonra unutulur gider diye düşünüyor orasını bilemiyorum. Burada yazıldı çizildi araya girildi konu çözülsün diye konunun tarafları anlaşamadı aslında daha fazla yazmaya gerek yok. Bu konu çözülmez ortada taraf kalmadı bu saatten sonra da tanımıyorum ama Kaan ne bir parça verir ne bir para verir kaybedecek bir itibar kalmadı forumda.
Ne demek istediğin açık değil seni anlamıyorum. Belkide konuyu hiç okumadığımdan anlamadım bilmiyorum.
Ben ne yazmışım, dikkatli okuman lazım. Alıntı yaptığım kısım hakkında yazıyorum sadece.
Neymiş o yazı;
Ben sadece bu yazıya takıldım. Sordum 2006 girişlisin değil mi diye ?"yoksa üyeler bu sitenin yönetim yapısını sorgulayacak sürekli ,şeffaf ve tarafsız bir platform olma konusunda özellikle."
2006'dan beri bilmediğin bir şey var..
Yönetim yapısını yıllardır sorguluyorlar, o yuzden hala Türkiye'de 1 numara TechTurkey.
Sen de sorgulamaya başlayabilirsin sıkıntı yok.
Not: Vakit bulunca konuyu okuyacam, ne konuşulduğu hakkında bilgim yok.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
yahu sen bence fikirlerini kendine sakla
-konu açtırmasak bu sefer niye konu açtırmıyorsunuz dersin
-konuyu kitlesek niye kilitlediniz dersin
-adamı ihraç etsek niye banladınız kendini savunamayacakmı dersin
-burada özgürlük yokmu dersin
az çok biliyorum senin gibileri, son 15 senedir baya haşır neşir oldum çünkü
nedense hep senin kafadakiler paketlenir ve gönderilir, farklı sonuç görmedim inan.
önce forum nedir? onu incele araştır bence
Konuyla bağımsız zaten benim söylediğim , İnan okumana gerek yok benim söylediğim şey ile ilgileniyorsan sadece..
Insanlar yönetim yapısını sorgular , daha da sorgulayacaktir hatta dediğin gibi ..hatta evet bir numara,,ve bencede hak ediyor hatta. Fakaaaat bir numara ise bosuna olmadı degilmi ? Yada bir numara ise sorumluluğu daha da fazla degilmi Sence de ?
Dolayısıyla kişi ve kurumları bir kenara bırakacak, kendi yönetimine yada yapısına bir itham, bir pürüz, yada bir iddia ,her ne olarak adlandırırsanız adlandırın , buna karşı biraz katı biraz gerekirse sert bir tavır ,uygulama yada yaptırım gerçekleştirilmemeli , buranın yönetimi o kadar basit sildiririmle kontrol edilemez bunu yanlı yansiz herkes bilmeli ,unutmayalimki her ilden ilçede tayfalardan katılım var , hitap kitlesi çok geniş. Umarım anlaşılmisimdirhayırlı geceler.
%100 Katiliyorum Hocam Dedigine Dogru Soyleyen 9 Koyden Kovulur Cunki![]()
Sadece su bölümü düzeltmem gerek , telefonun klavyesi duzeltmiş çünkü..
uygulama yada yaptırım gerçekleştirilmeli ,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)