User Tag List

Sayfa 46/52 İlkİlk ... 364445464748 ... SonSon
977 sonuçtan 856 ile 874 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatalı montaj yada özensiz montaj denilebilir mi ???
    Abi dediğim gibi sadece bir nedeni yok. Hatalı montaj da olabilir ama Honda servisinin motoru yanlış toplayabileceği bana gerçekçi gelmiyor pek.
    IN BOOST WE TRUST

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi dediğim gibi sadece bir nedeni yok. Hatalı montaj da olabilir ama Honda servisinin motoru yanlış toplayabileceği bana gerçekçi gelmiyor pek.
    ben motoru da kendi topluyor zannettim. arkadaşın konuşmalarından her işi kendi yaptığı kanaatine varmıştım. kendi rektifiye atölyesi var falan diye anladığımdan motoruda kendi topladı zannettim. çıkan parçaları inceleyip ne olduğu söylenebilir aslında. boşluklar falan yanlış ise toplayan adam ne yapsın. biraz konuşunca bu işi ne kadar yapabileceği anlaşılıyor ama yapacak bir şey yok.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serviste toplanırken gören bir arkadaşın yorumları vardı eski sayfalarda...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her güncelde bi umut inşallah sonuçlanmıştır diye bekliyorum ama mağduriyet hala giderilmemiş 46 sayfa olmuş...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buda işin başka kısmı yapılanları techturkey e dökecem deyince tehdit ediliyoruz site arkadaşımın konu açsanda sildiririm diye
    zaten konu muhabetinden sonra sana şu bu parçaları vereyim ödeşelim denmeye başlıyor 10 bin para vermişim 5 istemişim bu mu esnaflık. o konuşmalarıda mı gönderiyim

Su Tabloyu Gorupte Yonetim Birsey Yapmiyorsa Kimse Bu Siteden Esitlik Ve Adalet Beklemesin
    Ayni Zamanda Arac Sahibi Sonuna Kadar Hakli..

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herhangi bir sonuc yok konu acmis olmak bir ise yaramadi. Honda servisi yanlis toplamis olmaz dendi ama blokta taslama sonrasi kalan ufak bir kisimi gormemisler kapak blok yuzeyine tam oturmamisti bunu dahi gormemisken kalan isciligi dusunmek...

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada honda servisi ozel ikiler honda. Orda toplamasi vs. Benim secimim degil benim tek muattabim kaandir.

92Sİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o ha be kardeşim, konuyu takipteydim bende ppr a bi kaç işlem yaptıracaktım ama şu yazışmalardan sonra kasaba polish yaptırmak daha mantıklı. adam resmen SUÇLU olduğu gibi bide tehdit etmiş. site yönetimi ne alemde acaba bu yazışmalardan sonra ?
    34 EVH 16 CİVİC Sİ (94) 26 KZ 693 CİVİC Sİ (92)
    34 RBM 72 CİVİC Sİ (93)
    52 AZ 885 CİVİC Sİ (92)
    34 JA 3602 CİVİC Sİ (92)
    39 TC 045 CİVİC Sİ (94)

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Stealth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su Tabloyu Gorupte Yonetim Birsey Yapmiyorsa Kimse Bu Siteden Esitlik Ve Adalet Beklemesin
    Konudan soyut olarak yazıcam , yani ppr ve mağdur konumdaki arkadaşı bir yana bırakıp ,şu resmin neticesinde ben hakikaten site yönetimini merak ediyorum kesinlikle ? sırf bu sildiririm yazısı için bile ppr ın üyeliğine son verirdim ben (şahsi fikrim) site yönetiminin kural ve yönetim politikaları hakkında bile insanları endişeye iten bir söylem çünki o "istersen aç , sahibi arkadaşım , sildiririm" cümlesi , yönetimin bu konu hakkında bence ppr üyeliğiyle ilgili yaptırıma yönelik aksiyon almalı. yoksa üyeler bu sitenin yönetim yapısını sorgulayacak sürekli ,şeffaf ve tarafsız bir platform olma konusunda özellikle.

jnrjames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 92Sİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o ha be kardeşim, konuyu takipteydim bende ppr a bi kaç işlem yaptıracaktım ama şu yazışmalardan sonra kasaba polish yaptırmak daha mantıklı. adam resmen SUÇLU olduğu gibi bide tehdit etmiş. site yönetimi ne alemde acaba bu yazışmalardan sonra ?
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konudan soyut olarak yazıcam , yani ppr ve mağdur konumdaki arkadaşı bir yana bırakıp ,şu resmin neticesinde ben hakikaten site yönetimini merak ediyorum kesinlikle ? sırf bu sildiririm yazısı için bile ppr ın üyeliğine son verirdim ben (şahsi fikrim) site yönetiminin kural ve yönetim politikaları hakkında bile insanları endişeye iten bir söylem çünki o "istersen aç , sahibi arkadaşım , sildiririm" cümlesi , yönetimin bu konu hakkında bence ppr üyeliğiyle ilgili yaptırıma yönelik aksiyon almalı. yoksa üyeler bu sitenin yönetim yapısını sorgulayacak sürekli ,şeffaf ve tarafsız bir platform olma konusunda özellikle.
    Yönetim bu konu ile ilgili önceden yorumda bulundu. Üyelik iptali de konu sahibi için dezavantaj oluşturmazmı sizce? Belki PPR Kaan bey konuya girip birşeyler yazar vs. Yönetim konunun sabit duracağı durumunda bulundu zaten. Konunun arkasında olduklarını tarafsız olduklarınıda belirttiler. Her güncellemede bu tarz konudan sapmalar oluyor sayın abilerim arkadaşlarım. Konu üzerinde durulması daha mantıklı olur mağdur kişi için bence.
    dinamomotorsport.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben motoru da kendi topluyor zannettim. arkadaşın konuşmalarından her işi kendi yaptığı kanaatine varmıştım. kendi rektifiye atölyesi var falan diye anladığımdan motoruda kendi topladı zannettim. çıkan parçaları inceleyip ne olduğu söylenebilir aslında. boşluklar falan yanlış ise toplayan adam ne yapsın. biraz konuşunca bu işi ne kadar yapabileceği anlaşılıyor ama yapacak bir şey yok.
    Kaan toplayamaz abi öyle bir bilgisi yok kaanın. O nedenle çalıştığı garajlara toplatır.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yargıç mısın hakim misin kardeşim. İki tarafında hataları var. Arkadaşta ayarı olmayan araba ile gazlamış. Keseri istediğiniz tarafa vurmayın hep.
    IN BOOST WE TRUST

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada honda servisi ozel ikiler honda. Orda toplamasi vs. Benim secimim degil benim tek muattabim kaandir.
    İkiler honda'da aracımın bakımlarını yaptırıyorum esnaflıklarından v.s çok memnunum. Bu yaz aracımın subap ayarını yaptırmak için ikilere bıraktım, tamam abi gidebilirsin dediler. Arabadan çıt çıt ses geliyor diye sağa çektim, kaputu bir açtım her yer yağ... hemen ikileri aradım abi hemen geri getir dediler gittik götürdük arabayı, conta tam oturmamış dediler Allahtan fark etmişsin yoksa sıkıntı olurdu falan dediler. Benim duyduğum ses lpgnin geçerken yaptığı çıt sesiymiş meğersem. Yani Allah tarafından arabanın kaputu açtım, orada genç bi çocuk var ayarı o yapmıştı ikilerin kalite ve tecrübesini böyle çırakların elinde kaybolup gitmesi yakındır. Geçmiş olsun
    men dakka dukka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yargıç mısın hakim misin kardeşim. İki tarafında hataları var. Arkadaşta ayarı olmayan araba ile gazlamış. Keseri istediğiniz tarafa vurmayın hep.
    Is Alican Isi tasoren Mantigi Ile Baskasina Yaptirican Araba Ayardayken Kofteci Gibi Duman Aticak Onu Taktim Bunu Taktim Dicen Dunya Para Alican Ama Alakasiz Malzeme Cikicak Guldurme Beni Baltayida Keseride Vuran Vurmus Zaten Ben Isin Ilk Kismi Ile Ilgilenirim Bastan Bir Is Yanlis Ise Ne Kafar Telafi Etmeye Calisirsan Calis Bostur Adam Yil Olmus Arabasiz Cebinden Giden Parada Cabasi.
    Ne Yargicim Ne Hakim O Konuyla Ilgili Elestirimde Yonetimedir.
    Iki Tarafida Tanimam Etmem Gordugum Okudugum Kadari Ile Yorum Yapip Elestirimi Yaptim Buda Buraya Acilan Ve Siteye Uye Olan Herkesin Dogal Hakkidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaan toplayamaz abi öyle bir bilgisi yok kaanın. O nedenle çalıştığı garajlara toplatır.

Kimin Kimle Calistigi Tuketiciyi Ilgilendirmez Tuketici Magdursa Muhattabi Ikiler Honda Degildir Isi Alan Kisidir.Bir Isi Yapiyorsan Yaptigin Isin Arkasinda Durucan Yada Duran Bir Yer Ile Calisican Kenara Cekilip Topu Baska Yerlere Atmak Dogru Degildir.

Birde Neden Bu Kadar Cok Savunma Yapiyorsunuz Siz Bana Dediniz Yargicmisin Hakimmisin Diye..
    Asil Siz Avukatmisiniz Her Yazilana Karsi Cevap Veriyorsunuz Tek Suclu Tuketiciymis Gibi

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence asalim Kaani. Ya da yok yok kursuna dizelim. Aslinda yakip kullerini denize de atabiliriz.

Taksimde sallandirmak da fena fikir degil hani

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cani sikilan konuya mesaj yaziyo...

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Canı sıkılan değil de ortada bir mağdur olduğunu düşünüp bununla ilgili bir telafi bekleyen insanlar yazıyor daha çok..
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komu acilali 1 ay olacak daha gelisme yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler