User Tag List

Sayfa 49/52 İlkİlk ... 394748495051 ... SonSon
977 sonuçtan 913 ile 931 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

gp74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle bi demişsiniz ki sanki silinmesi gereken konular için site içi referanduma felan gidiliyor. Halbuki çok uzağa gitmeye gerek yok, yakın geçmişte ki şu cümleler size tanıdık geliyor mu?:

"Burası özel mülkiyetimiz, adil davranmak zorunda değiliz. Buna en fazla "etik değil" diyebilirsin, o da umrumda değil."

"Eşime dostuma kıyak da geçerim, ceza da vermem. Seni ilgilendirmez. Bu tamamen onunla aramda ki arkadaşlık ilişkisine bağlı. OZ'dan başkasına da hesap vermek zorunda değilim."

"İsteyen kalır, istemeyen gider"

Siz bunları geçmişte haklı veya haksız açılan tüm banlanma ve konu silinme konularına yazın, sizi tanıyan insanlara bu güveni verip temel hazırlayın, sonra birisi çıkıp "orası benim arkadaşımın sitesi, konu açsanda sildiririm" diyince "böş könöşöyörlör, yönötöm köfösönö görö könö sölmöyör" deyin.

Uydu mu, uymadı.

Bugün bu konunun hala burada olma sebebi, silmeniz halinde hem PPR'nin yazdığını doğrulayacak olmanız hem de site yönetimini daha fazla "kankacı" göstermesinden ve ayrıca olası tepkilerden çekinmenizdir. Aksini iddaa etmek, kendinizle çelişmenize yol açar.

Banlıyorsunuz, konu felanda siliyorsunuz ama çalışıyorsunuz. Hamdolsun.
    Konuyu başından sonuna kadar takip eden ve PPR Kaan' nın madurlarından biri olarak yorumunuzu okuyunca dayanamayıp yazma ihtiyacı hissettim.
    Gerçekten olayı ve yönetimin bakış açısını o kadar güzel özetlemişsinizki...
    "Bravo" gerçekten...

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine yönetime bağlandı ve şeytan taşlanmaya başlandı tekrardan sanırsam.

Çekirdeği aldım izlemedeyim.

BENDE GATILIYORUM SİĞZE. BU YÖNÖTÖM ÇOK RERÖRÖ OĞLİİİİM.

Bu aralar 2 favorim var 1. si beyaz futbol, 2. si bu konu

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Silsek bık bık, silmesek tık tık

edit: ulan madem ppr'ın yanındayız ne diye adama hayatının en büyük ticari zararını verecek konuyu burada tutuyoruz? Durduğu gün boyunca zararı oluyor. Kafayı kullanın biraz..

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler size birsey diyimmi,

Bu forumun nasil yonetildigini cozmeye calisan ne gencolar harab oldu senelerce..

Hazim sikintisindan bi coklari ameliyat oldu zar zor aramizdalar..

Bosuna o parlak beyinlerinizi yormayin bu forum nasil yonetiliyor diye..

Cok degisik kafalar var bu yonetimde, zorlama yakarsin devreleri.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun kopyası bende mevcut rahat olun.

Yönetim'de ki arkadaşlarım,
    hep bir ağızdan sitenin tarafsız ve objektif oluşunu savunmak yerine,
    bir yetkili Yönetim'i temsilen yazsa daha etkili olur düşüncesindeyim.

Kendi fikrim;
    Gayet objektif bir tartışma söz konusu ve bu konu çoktan başka yerlerde arşivlendi.
    Eğer site Yönetimi'nin kötü bir niyeti olsa, konunun açıldığı ilk gün müdahale eder ve ilgili firmayı korurdu.

Gördüğüm kadarıyla asıl sorun da,
    henüz firmanın müşteri memnuniyeti adına da olsa elini taşın altına sokmamış olmasıdır.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Referanduma demokrasi ile yönetilen ve vatandaşların bulunduğu bir yerde gidilir. Bu sitede vatandaş yoktur, yönetim şekli demokrasi değildir. Dolayısıyla referandum işin fıtratında yoktur. Yönetim olarak içimizde konuyu tartışıp tartışmadığımız ya da buna zorunlu olup olmadığımız da sadece yönetimin bileceği iştir.

Gelelim söylediğime; Evet ben her zaman bunu söylüyorum; söylediğimi asla inkar da etmiyorum. Söylemeye de devam edeceğim. Ben ya da bir başkası isterse; istediği adamı atar istediğini tutar, istediği konuyu siler, istemediğini silmez. Hatta istenirse, Allah seni inandırsın forumu bile kapayacak bir güç var bizim yönetimdeki bazı arkadaşlarda.. Forumu kapamak diyorum bak, konu - mesaj silme de neymiş bunun yanında...

rörörörö'lü embesil lisanını bir kenara bırakırsak; ben ne dedim yukarıda "ben ( Ben'den kasıt yetkisi olan herhangi biri ) istersem" dedim... Biri gelip de "arkadaşım xxx var, sildiririm" dediği için değil. Bu laftan birileri kendine güven çıkarıp "sildiririm istediğimi" gibi saçma laflar ediyorsa, bu konuda da göründüğü üzere ettiği laf içinde patlar. Yönetimsel olarak konuşmayıp bireysel konuşmak gerekirse beni tanıyan insanlardan 1 tanesinde de "istersem istediğim konuyu Evren'e sildiririm" güveni, özverisi, tecrübesi yoktur; olamazdır. Senin nezninde herkese yazıyorum, 1 kişide benim haberim olmadan öyle bir güven, özveri, tecrübe yeşerdi ise içinde tutsun aksi halde çok kötü patlar..

Yetki'den kaynaklanan bir hak ile yetki sahibinin tanıdığının lafı ile hareket edecek olmasını birbiri ile bağlı olarak kullanacaksan; ağzın torba değil büzemem. Kullanırsın, kendi çapında çıkarımlar yapar durursun kendi kendine.. Yönetim kimsenin kafasına göre konu silmiyor, adam atmıyor. Kendi dediğimi bir kez daha tekrarlıyorum bak şimdi.. Yönetim kendi kafasına göre konu kilitliyor / siliyor / adam atıyor.

Benim neznimde; bundan önceki konularda olduğu gibi silmeme sebebim konunun / tarafların zerre umrumda olmaması ve insanların yaşadığı tecrübeleri ya da savunmaları alenen anlatmasını haklı bulmamdır. Bundan önceki benzeri konuları da silmedim, bunu da silmiyorum. Bireysel olarak kendimle çeliştiğim bir nokta da mevcut olmadığından "yol açar" dediğin şey pek umrumda değil..
    Referandumun tanımını yazarken umarım parmaklarınız çok yorulmamıştır. Zira ne olup - ne olmadığını çok iyi biliyorum.

Diğer hususta sizlerin aksine, böylesine büyük bir insan topluluğunun yönetiminde "yönetimin kendi kafası" denilen belirsiz bir şablon üzerinden değilde, tanımlanabilir ve belirlenebilir bir şablon üzerinden yönetilmesi gerektiğini ve belirli konular üzerinde eşit davranılması gerektiğini düşünüyorum.

[QUOTE=Evrenoz;7709700 Yönetim kendi kafasına göre konu kilitliyor / siliyor / adam atıyor.[/QUOTE]

Peki bu tür şikayet konularında "yönetimin kendi kafası" denilen olgunun, kendisini mağdur ettiğini iddia edilen kişinin düşüncelerine paralel olsaydı? Bakın öyle demiyorum, olsaydı diyorum. Eğer PPR bu forumun kurucusu veya admini olsaydı, bu konu burada kalır mıydı? Kimse kendi aleyhine konuşulmasını hele ki ticari itibarına halel gelmesini istemez. Normal bir kişi içinde, "yönetim kafası" bu böyledir.

Bu forumda yeri geliyor hepimiz birşeyler üretiyoruz-alıyoruz-satıyoruz. Kaldı ki forumun kurucusu Özgün bey bile bir değer üretip, bundan para kazanıyor. Eğer olaya sizin yazdığınız noktadan bakmaya devam edersek, yönetimden herhangi bir kişiyle herhangi bir alışveriş yapmayalım. Eğer mazallah adminlerle yaptığımız alışverişlerden herhangi bir sorun ortaya çıkarsa, yönetim kafasına uymayacağından Allah beni inandırsın forumu bile kapatırlar. Yaparlar yani.

P.S: Çekirdeğe fazla abanmayın, dudaklarınız şişer.

P.S-2: Ayrıca hazım sıkıntım da yok şükür, Bugun TechTurkey'de yazarım, yarın FechTurkey'de yazarım, benim için problem değil. TechTurkey'in hisse senedini almadım, yatırım yapmadım, bana ne nasıl yönetirseniz yönetin. Ama insan topluğunun bir değer olduğu, bu insan topluluğu olmadan bir değer ifade etmeyen bir internet sitesinde ki insanları, şu veya bu şekilde uzaklaşmalarına sebep olmayın. Hemen "giden gitsin, biz bize yeteriz demeyin", internet sadece moderatörlerinin yazıp kendi kendini tatmin ettiği forumlarla dolu.
    "Korkmadık, savaştık"

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerekli gereksiz herkes bu konuda fikrini yazıyor, modlar ne konuyu kilitledi ne sildi gerçekten biraz düşünüp yargılayalım, Kaan denen vatandaş konuyu sildiririm demesi neyi ifade , açmasın diye yapılmış boş bir blöften ibaret bir söz bence.

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @MBuğra
    az kaldı şimdi ben seni göndericem tatile!
    belliki bir çeşit kuyruk acın var eskiye dayanan?
    başka bir konu`yu yani bu konuyu onun için kullanma tamammı?

burayı okuyan herkese söylüyorum
    yazacaksanız konu hakkında yazın
    mevzu ısrarla ve ısrarla yönetime çekilmeye çalışılıyor
    varsa konu ile ilgili fikriniz yazın YOKSA ÇOK KİŞİ ÜZÜLECEK.

edit:
    bakın konu başlığını buraya özellikle tekrar yazıyorum
    sanırım fark edemiyorsunuz?

DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @MBuğra
    az kaldı şimdi ben seni göndericem tatile!
    belliki bir çeşit kuyruk acın var eskiye dayanan?
    başka bir konu`yu yani bu konuyu onun için kullanma tamammı?

burayı okuyan herkese söylüyorum
    yazacaksanız konu hakkında yazın
    mevzu ısrarla ve ısrarla yönetime çekilmeye çalışılıyor
    varsa konu ile ilgili fikriniz yazın YOKSA ÇOK KİŞİ ÜZÜLECEK.

edit:
    bakın konu başlığını buraya özellikle tekrar yazıyorum
    sanırım fark edemiyorsunuz?

DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !
    Konunun başlığının bu olması adaletli olduğunuzu göstermiyor malesef , çok konu çok mesaj silindiğini gördüm. Ok burası forum haklısınız herşeyi yönetmek durumunda kalıyorsunuz Allah sabır versin ama biraz da iğneyi kendinize batırmayı deneyin. Ve çıkıp burda adaletten eşitlikten basetmeyin... Sildim ok sıkıntın ne mesajlarını da çol gördüm haklı yada haksız.
    Yazdıklarımın bu konuyla alakalı olmasa da yazma ihtiyacı duydum.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha bu arada beni de üzebilirsiniz sıkıntı yok...
    1.4 TSI GTX28 Loading...

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi bir forum kullanıcısı olarak diyebilirimki;

Üyelere:
    Forum halka açık ancak özel bir şahısa ait,bütün maddi,yönetimsel ve hukuki işlemlerde bu özel şahısı bağlayıcı olan bir platformdur.
    Yönetime:
    Örnek vermek gerekirse hepimiz bir takımın taraftarıyız.tuttuğumuz takım üzerinde hiçbir maddi ve yönetimsel çıkarımız olmamasına rağmen insanlar bu tuttukları takım için saatlerce tartışıyor ve hatta yaralamalı kavga ediyorlar.Bu forumdaki üyelerde forumu sevip sahiplendikleri için size patlıyorlar.

O yüzden kimse kıçını yırtmasın.Adam gibi kullanın lan forumu
    komançero garage

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde yönetim hakkında eleştirilerim var ama yeri bura değil!
    Yönetime laf sokacaksınız diye bir arkadaşın hakkını aradığı konuda piç olacak! madur arkadaşın hakkını da düşünün
    Fiat's Are Faster Than You Think!

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır o kadar çok çaba gösteriyorsunuz ki konuyu *** edelim yönetime saralım konu kilitlensin yada silinsin diye.

Hayır yani kaan'ın lehine çalışan biz değil sizsiniz. Bu konu kilitlenirse bu yüzden kilitlenecek ve sorumlusuda gereksiz yere yönetimi suçlamak olacak başından söyleyim.

Özveri ile o yönde hareket ediyorsunuz. Bence kaan'ı biz değil siz savunuyorsunuz.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ne çok yönetim düşmanı varmış yahu, bırakın böyle işleri fırsatını kollamayı. En ufak şeyde nereden saldırsak diye mamyun oldunuz.

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler size birsey diyimmi,

Bu forumun nasil yonetildigini cozmeye calisan ne gencolar harab oldu senelerce..

Hazim sikintisindan bi coklari ameliyat oldu zar zor aramizdalar..

Bosuna o parlak beyinlerinizi yormayin bu forum nasil yonetiliyor diye..

Cok degisik kafalar var bu yonetimde, zorlama yakarsin devreleri.
    Bazen yazilariniz cok tavirci ve gereksiz ozguvenli oluyor bnce sizde biraz daha ilimli olun cem bey yonettiginiz bir forum holding degil karsinizdaki uyelerde cocuk degil bu kadar abartmayin yonetiyorum diye

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kagandan gelmeyen para forumdan çıksın kampanyası gibi yöneticiler yada biz ama şu sayfalarda yazan bir çok arkadaş unutmasın ki 10 bin TL ve 1 yıl zararı olan bir adamın haklı yada haksız yere konusunu mındar edip resmen baltalıyorsunuz..

bence herkes kişisel sorununu başka türlü çözsün konuyu kagan ve zararım var diyen arkadaşa bırakın

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende surekli aciyorum olay cozuldumu yeni msj varmi diye millet yonetim siyasetine tutulmus. Hayatin her alaninda yoneten kisi yonetilene istedigi gibi davranir kimine gore adil kimine gore degil ancak bunun yeride bu degil sacma sapan sivrilmek adina bos zamaninizi burda degerlendirip adamin konusunu burda baltalamayin sorunu olan ozelden yazsin yoneticilere tribunlere oynanmasin.
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bu şikayetçi arkadaşlar o kadar düşünceli ki işte kendi kişisel sorunlarını, bugüne kadar içlerinde kalmış söyleyemedikleri şeyleri, elbet bir gün benimde sıram gelir söylerim mantığıyla mağdur olan arkadaşın konusu üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar.

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mühür kimdeyse süleyman odur... Bu hayatın heryerinde böyle... Çalıştığınız yerdede patron ne derse o. Benimde yazılarına uyuz olduğum itici bulduğum mod lar var fakat kimse beni burda zorla tutmuyor kaç kere adamlar beğenmiyorsanız girmezsiniz olur biter dedi.. Sizde bu derece aşırı rahatsız sanız girmeyin olsun bitsin .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler