User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
68 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Golf 1.4 TSI GT 170HP Hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kapı sıkıntısı mevcut alper abi ***** kamerin bebek var şu anda bide 11-12 çok yüksek rakamlar almaz kamer
    istanbul trafiğinde 11-12 lt. Adanada ne trafiği yaw. En fazla 15 dakika sürer gideceğin yere. İstanbulda saatler sürüyor. Benim A6 1 lira yakıodu o yüzden sattım. Yoksa çok memnundum. İzmire gitti araba 10 litre ortalama ile gezer oldu.
    IN BOOST WE TRUST

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbul trafiğinde 11-12 lt. Adanada ne trafiği yaw. En fazla 15 dakika sürer gideceğin yere. İstanbulda saatler sürüyor. Benim A6 1 lira yakıodu o yüzden sattım. Yoksa çok memnundum. İzmire gitti araba 10 litre ortalama ile gezer oldu.
    abi Adana arapsaçı dizel araba 6-7 yakıyo şu anda

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abı megane güzel evet ama tek kapı çok sıkıntı olur.bılmıyorum çok kararsızım.

40 liraya en kotu 2008 ,km sı az ,sunrooflu ,hız sabıtlıyıcılı ,az yakan ,bagajı büyük ,güvenli ,evlat olmayacak bir araba arıyorum kısacası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha en önemlisi polomdan yavaş olmasın lütfen alıştık bolton hothatchleri üzmeye

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abı megane güzel evet ama tek kapı çok sıkıntı olur.bılmıyorum çok kararsızım.

40 liraya en kotu 2008 ,km sı az ,sunrooflu ,hız sabıtlıyıcılı ,az yakan ,bagajı büyük ,güvenli ,evlat olmayacak bir araba arıyorum kısacası
    40 liraya dediğiniz gibi bir GT zor açıkçası zaten.

ama GT tam sizin kriterlerde

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer stok 160lık scirocco bizim stok gtyi geçsin o anda orda olan herkese tatlı ısmarlarım
    Deneyelimmi stock roccoyla Arac sahipleriyle konuşmadim ama denerler herhalde,yada en kotu benim arabayla deneriz bama attigi farktan kamer abi bir kendi arabasiyla karsilastirir Bu arada Efe abinin arabasimi bahsettigimiz gt?

HKND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    170 gt gereksiz pahalı, şuan ki arabamı almadan önce 2007 manual 125000km deki sunroofsuz-hatasız 1.4 tsi gt'i 39500'e alıyordum son anda vazgeçtim üstüne 5-6k ₺ daha koyarak 2011 tdi aldım mutluyum, korkmadan gazlıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40 liraya dediğiniz gibi bir GT zor açıkçası zaten.

ama GT tam sizin kriterlerde
    hadı 1 2 daha çıkimde fazlası yazık gunah yani değmez
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deneyelimmi stock roccoyla Arac sahipleriyle konuşmadim ama denerler herhalde,yada en kotu benim arabayla deneriz bama attigi farktan kamer abi bir kendi arabasiyla karsilastirir Bu arada Efe abinin arabasimi bahsettigimiz gt?
    aynen efenın gt az cok bılıyorum ne kadar gıttıgını ya benım polodan 4 5 boy yavaş aşağı yukarı.
    Alıntı HKND Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    170 gt gereksiz pahalı, şuan ki arabamı almadan önce 2007 manual 125000km deki sunroofsuz-hatasız 1.4 tsi gt'i 39500'e alıyordum son anda vazgeçtim üstüne 5-6k ₺ daha koyarak 2011 tdi aldım mutluyum, korkmadan gazlıyorum
    o paraya bomboş trendline alınabılır anca ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden gt ki TSİ 140 160 170 180 aynı motor zaten sadece yazılımsal fark var ve 140 ların turboları cok daha büyük 170 lik yani(gtler) sc daha büyük yani birinde turbo birinde sc büyük 140lardaki turbo ile roccodaki turbolarda aynı bundan bi sene önce 140 lık bi Jetta Yaptılar. Makina 2.0gt ile yürüyor. Videoları burda vardı bence 140lık ALIN yükleyin hem ucuz hemde elde kalmayan bi arac hele bide sanruflu ise tadından yenmez
    pd130---> pd105--> d16a9--> z20let

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    140liga yazilim egzos yapinca anca stock 170lik kadar gidiyor ama.sadece yazilim farki oldugunu sanmiyorum

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    140liga yazilim egzos yapinca anca stock 170lik kadar gidiyor ama.sadece yazilim farki oldugunu sanmiyorum
    140 lığa yazılım yapınca 170hp oluyor demektir. arada aksesuar farkı vardır.. yada en azından 170 liğin frenleri büyük
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden gt ki TSİ 140 160 170 180 aynı motor zaten sadece yazılımsal fark var ve 140 ların turboları cok daha büyük 170 lik yani(gtler) sc daha büyük yani birinde turbo birinde sc büyük 140lardaki turbo ile roccodaki turbolarda aynı bundan bi sene önce 140 lık bi Jetta Yaptılar. Makina 2.0gt ile yürüyor. Videoları burda vardı bence 140lık ALIN yükleyin hem ucuz hemde elde kalmayan bi arac hele bide sanruflu ise tadından yenmez
    Yeni Leon FR'da kullanılan 1.4 TSI 140 BG motoru diyorsanız aynı değiller. Yeni motorlar 1.4 Turbo.

1.4 TSI 150 HP seat ibiza fr,vw tiguan
    1.4 TSI 160 HP vw Golf,vw Scirocco,vw Jetta,vw Passat
    1.4 TSI 170 HP Golf GT
    1.4 TSI 180 HP VW Polo GTI,Seat ibiza Cupra,Skoda FabiaRS,Audi A1

Bunlar aynı seri diye biliyorum ben
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit:

1.4 TSI 140HP ve 150HP olanlar Sadece Turbo
    1.4 TSI 150HP 2012 öncesi Turbo Ve Supercharge var.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım böyle yanlış bilgiler verme lütfen. 140lık BMY ile 170lik BLG motor birebir aynıdır. Yok birinin turbosu yok diğerinin kompressoru büyük felan değil. Hepsi birebir aynı.
    160 ve 180lik CAVD ve CAVE ve yeni kodu ile CTH BLG motordan bir çok noktada farklıdır. Sadece blok aynıdır desek yeri var. Üst kapaktan tut, enjektör, emme flapeleri, hpfp, enjektör, piston, vb.

170lik makine bence daha mantıklı çünkü 140lık makinede bir kere frenler 288mm ayrıca süspansiyon 15mm alçaltışmış değil. Koltuklar spor değil. Ön ve arka tampon, BBS Classixx jant yok. en önemlisi "W" winter mode yok. BLG motor fakir yürüyen bir makine ve agresif bir timinge sahip. 95 oktan ile çok bir şey beklememek lazım. 200 ps den sonrası sıkıntı...

Hatasız bir Golf GT hala keyifli bir makinedir ama gücünüz yetiyorsa 160 TSI tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım böyle yanlış bilgiler verme lütfen. 140lık BMY ile 170lik BLG motor birebir aynıdır. Yok birinin turbosu yok diğerinin kompressoru büyük felan değil. Hepsi birebir aynı.
    160 ve 180lik CAVD ve CAVE ve yeni kodu ile CTH BLG motordan bir çok noktada farklıdır. Sadece blok aynıdır desek yeri var. Üst kapaktan tut, enjektör, emme flapeleri, hpfp, enjektör, piston, vb.

170lik makine bence daha mantıklı çünkü 140lık makinede bir kere frenler 288mm ayrıca süspansiyon 15mm alçaltışmış değil. Koltuklar spor değil. Ön ve arka tampon, BBS Classixx jant yok. en önemlisi "W" winter mode yok. BLG motor fakir yürüyen bir makine ve agresif bir timinge sahip. 95 oktan ile çok bir şey beklememek lazım. 200 ps den sonrası sıkıntı...

Hatasız bir Golf GT hala keyifli bir makinedir ama gücünüz yetiyorsa 160 TSI tavsiye ederim.
    Benim anlamadigim birebir ayniysa motorlari 140 likla 170lige yazilim yapinca ayni gitmeleri lazim degilmi. Stock 170lik kadar gidiyor yazilimli140lik.

Cok bi beklentimde yok acikcasi.200hp hayli hayli yeter bana.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğim gibi abi. B'nde iki araç vardı satıp alıcaktım cok araştırdım sadece besleme farkı var birinde turbo büyük birinde sc büyük. Hatta sc büyük olduğu için. Cok yakar gt Ler --coller dv, dp , wstg, yazılım, egzoz dolu dolu bi 140 daha sağlam. Oluyor fark turbodn geliyo 140 lık golflerin turboları 170lıkden büyük. Ama 170ligin de sc büyük o yüzden 140 lık daha rahat. Yükleniyor Kayseri'de bi Jetta 14o lık yüklediler. Cooper s golf gti ile gidiyordu hatta beğenirseniz golf degilde Jetta ALIN daha rahat daha. Iyi satılır bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fren Süspansiyon için birsey diyemem. Ön takım jant kasa Ağırlığı hakkında bi bilgim yok fakat 200 yeter diyorsan ve zarar etmeyecek birsey istıyorsan sanruflu 140 idealdir. Bence hem sedan hem Geniş rahat satılır gt gibi yakmaz rahat satılır. Ve rahat yüklenir son birsey daha. Şehir efsanesi mi bilmem fakat 170lik gt Ler stock halde 180 185hp veriyormuş bazı dyno da bi yerde okumuştum yAni 170 etiketi dogru bi etiket degil. Tabi bu ne kadar dogru bilinmez Daha Engin abiler var eminim görünce yazarlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğim gibi abi. B'nde iki araç vardı satıp alıcaktım cok araştırdım sadece besleme farkı var birinde turbo büyük birinde sc büyük. Hatta sc büyük olduğu için. Cok yakar gt Ler --coller dv, dp , wstg, yazılım, egzoz dolu dolu bi 140 daha sağlam. Oluyor fark turbodn geliyo 140 lık golflerin turboları 170lıkden büyük. Ama 170ligin de sc büyük o yüzden 140 lık daha rahat. Yükleniyor Kayseri'de bi Jetta 14o lık yüklediler. Cooper s golf gti ile gidiyordu hatta beğenirseniz golf degilde Jetta ALIN daha rahat daha. Iyi satılır bence
    Bak halen büyük diyorsun. ETKA'dan bana parça numaralarını verir misin? Bir Jetta yaptılar Golf GTI ile gidiyordu ne demek. Ben Golf GTI'ı geçiyordum. çok araştırdım diyorsun. Nereden araştırıyorsun bilmiyorum ama kaynaklarını değiştirmeni öneririm.

@Kamer
    140 lığın yazılımlısı nasıl 170lik GT ile yanyana gider ki Kamer? İkisi de manuel miydi denediğiniz arabaların? GT manuel daha kısadır. 140lığın oranları uzundur. Ama motor aynı...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler