Nasıl mutlu oldum anlatamam.. Allah şifalar versin tez zamanda ayağa kalkar inşallah
Tez zamanda daha iyi haberler bekliyoruz , Allah yar yardımcısı olsun,Dualarımız cumhurla..
Tuned by ARP Garage
Çok şükür allah ailesine bağışlamış rabbim tez zamanda ayaga kalkamayıxa nasip etsin ..
Allah'a şükür, geçmiş olsun umarım çabucak kısa bir sürede iyileşir.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
allaha şükür allah şifalar versin inş en yakın zamanda ayağa kalkar sağlığına kavuşur
Çok şükür kötü haberler duymadık her cuma arkadaşı tanımasamda dua ettim sağlığına kavuşması için nihayetinde kabul oldu sayılır, tez zamanda ayağa kalkması dileğiyle.
Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...
Allah yardımcısı olsun umarım bi an önce sağlığına kavuşur
Doktorlarin yarinki aciklamasini bekliyoruz.
Bugun arkadaslar yanina girdiler.
Gorunen hayati tehlikeyi atlatmis oldugu.
Gozleri acik etrafa bakiyormus fakat herhangi bi tepki vermiyormus.
Kafasini oynatip, kollarini fln hareket ettirmeye calisiyormus.
2. Kalbi durma esnasinda beyine oksijen gitmediginden kalici bi hasar olustugundan korkuluyor. InsAllah kalici bi durum olmazda sagligina tez zamanda kavusur kardesimiz. Yarinki duruma gore bilgilendirme yaparim.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Allah acil şifa versin sapa sağlim ayağa kalkabilsin inşallah..çok üzücü bi durum herkes dikkatli olmalı tez zamanda iyileşir inşallah takipteyiz.
Drift or die
Bugün yanına girenlerden biri de bendim, günler sonra kardeşimi gördüğüm ve onun da beni gördüğü anı tarif bile edemem. Bi anda gözleri büyüdü, öyle bir baktı ki öldüm öldüm dirildim yine de ona hiç bir şey belli etmedim, elimi koydum kafasına bi süre konuştum, eminim beni anlıyordu oradan çıkarmamı ister gibi bakıyordu, çıkmadan önce en son herkesin burada olduğunu onu beklediğini söylediğim anda yerinden kalkmak ister gibi kendini ileri attı. Ben eminim iyileşecek, tek ihtiyacı olan zaman ve dualarınız.
Bu arada herkese iyi dilekleri, duaları için çok teşekkürler.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Cok şükür duymamiz gerekeni duyduk insallah en kisa surede ayağa kalkıp bir kez daha yüzümüzü guldurecek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)