Bence yanına giden bir arkadaş cep telefonu numarasını versin biz de kendimizi videoya çekelim ona izletsin uygun olursa. Hem belki moral olur ne dersiniz ?
Bence yanına giden bir arkadaş cep telefonu numarasını versin biz de kendimizi videoya çekelim ona izletsin uygun olursa. Hem belki moral olur ne dersiniz ?
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Yanına girecekkişilere hatırlatma;
Hasta konuşamıyorsa onu anladığınızı, içinden geçenleri bildiğinizi filan söyleyin mutlaka. Kendini anlatamama konuşamama stresi yapmasın kendine. Bu onu rahatlatıcaktır.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Cok gecmis olsun, Allah sevdiklerine bagislar insallah.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Foruma giresim gelmiyordu bu konu yüzünden , ohhh beee diye iç çekesim geldi çok sevindim güzel haberlere..dahada iyi haberlerini bekliyoruz
Sevindirici haber gelmiş yazasım gelmiyordu. Kısa zamanda tam anlamıyla sağlığına kavuşup aramıza döner umarım![]()
Iyi bi haber gelene kadar yazmadim ama hep takip ettim konuyu Allah acil sifalar versin tanimam ama bahsi gecerdi cumhur abinin insallah en kisa zamanda iyilesir![]()
Hadi bakalım çok şükür sevindim vallahi. Her seferinde umutla giriyordum foruma. İnşallah kalıcı bir hasar olmadan sağ salim eski sağlığına kavuşur.
Güzel bir haber gelmiş okuyunca mutlu oldum valla.En kısa zamanda ayaklanır inşallah Allah'ım acil şifalar versin biran önce ..
Arkadaslar cok sukur gozleri acik suan icin herhangi bi yasamsal olumsuzluk gozukmuyor.
Fakat hafiza problemi oldugu soyleniyor. Doktorlar zaman gosterecek herseyi dedi.
Nasipse cumartesi oglen ben gorecegim yanina.
Doktorlarlada gorusmeye calisacagim. Tekrar bilgi veririm.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Lutfen ama lutfen dualarinizi eksik etmeyin.
Rabbim Cumhur kardesime guc kuvvet versin.
Atlaticak insAllah kalici bi hasar almadan.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Allah yardımcısı olsun. Gözlerini açması bile ailesi yakınları için anlatılmaz bir mutluluktur...
Tez zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah.
Cumhurum gucludur kalkacak rslere fısıldayan adam kalkınca onumwhitw ile alıp ewine goturecez yavaş yavaş mirkelemadaki bro typerlarlamdeneriz her dediğimde hızlıca tabi tabi tabi demesini unutamam
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)