geçmiş olsun, çok sevindirici bir haber...
bundan sonrada zorlu bir tedavi süreci bekliyor gibi, dualarımız onun ve sevenleri için...
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
facebookta videosunu izledim tüylerim diken diken oldu.
Yüce Rabbim en kısa zamanda eski sağlığına dönmeyi nasip etsin.
O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.![]()
![]()
Allah kardesimize acil sifalar versin insallah eski sagligina en kisa zamanda kavusur..iyi haberlerini bekliyoruz.
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Az önce videoyu izledim, çok şükür dedim.
Hayırlısı ile toparlicak Cumhur kendini.
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
Maşallah Allah Daha İyi eder inş.Uzuvlarında problemli olan bi yer varmı
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
https://www.facebook.com/video.php?v=10206139065061551
hayırlısıyla düzelicek kardeşimiz ALLAH şifa versin..
Allah sifa versin bir an once, cok fena oldum, dikkatli olun arkadaslar annelerinizi sevdiklerinizi dusunun sag ayaginizla gaza basarken
Hayırlısıyla rabbim şifa versin gerçekten hiç tanımasam bile kötü oldum izlerken inşallah en kısa zamanda düzelir ayağa kalkar.
"Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin."
Rabbim tez zamanda ayağa kaldırır inşallah 5 sene evvel tamda bugün 106 ile yaptığım ve baya Sıkıntılar çektiğim kaza aklıma geldi inşallah biran evvel iyi olur .
jedes qute hat einein preis
Bu aksam saat 7 gibi girdik yanina, baya da durduk. Tepkileri guzeldi ses hangi taraftan gelse o tarafa bakti. Uzun sure konustuk, fotograflstimizi gosterdik, arabasinin videosunu izledigi anda baya heyecanlandi. Tabi su anda zamana ihtiyaci var daha bilinci de tam yerinde degil, zamanla hepsini asacak insallah kardesim. Herkes iyi dilekleri, dualari, icin sagolsun.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Zor kısmı atlatmış maşallah.Allah sevdiklerine ve kardeşimize güç kuvvet versin inşallah en kısa zamanda eski sağlığına dönmesi dileği ile.Allah yardımcınız olsun inşallah her şey güzel olacak.
Hiç tanımıyorum kendisini ama iyileşme sürecinin başlamasına sevindim.. Allah tez zamanda acil şifalar versin inşallah..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)