Bi güncel çekelim arkadaşlar var mı yeni gelişme merak ettim ?
hayırlı cumalar son durumlar nedir
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Allah acil şifalar versin ....
valla son durum nedir ama öncekiden iyi ya önemli olan o
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
yarın sabah amelıyatı war miğdeye takılan beslenme borusu alınacakmıs sonrada ellerınden zamanla sırasıyla ve ayaklardan bir operasyon geçirecek cumhur kardeşimiz yanında kardeşi gibi olan berke dostumuz duruyor nasipse hafta sonu yıne orda olacağım ewe cıkaracaklarmıs bazen tanıyor bazen ısımlerı karıstırıyormus su anda insallah ıyıye gidicek bunada sukur
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
E yine durum kötü değil gelişme var demek oluyor. Bazen tanıyıp bazen tanımaması anlık git gel olarak desek normal midir ?
Bu operasyonlar ne operasyonu olacak ?
Mideden beslenme olayını kestiklerine göre normal yolla mı beslenme olacak yani bu da güzel haber. Daha iyi olacak güçlü çocukmuş nazar değmesin
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Bi güncel çekeyim.
Bu akşam saat 6 gibi evine götürdük Cumhur'u. Doktoru el, kol ameliyatlarını yapmadan bi süre eve gidip kendini toparlamasını istedi, kaş yapmak isterken göz çıkarmayalım eve gitsin biraz kendini toparlasın dedi, şu an evinde kendisi. Hafızası da gidip geliyor, iyiye doğru gidiyor. Mesela bugün beni ilk görüşte tanıdı, hatta fırça attı.Beni tanıdın mı dedim, seni tanımam mı olum, Erkan dedi.
Ama kazayı falan hatırlamıyor, kazadan 1 ay öncesini falan hatırlıyor sanırım, arabasını sorduğumuzda Magic'te daha yapacağımız çok iş var dedi.
Yarın da beyin cerrahına gösterilecek ondan sonra 15 gün falan evde dinlenme sürecinde olacak. Şimdilik durum bu, iyi dilekleri için herkese teşekkürler.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Allahım tez zamanda eski sağlığın kavuştursun inşallah bi an önce eski sağlığına kavuşur her gün girip bakıyorum konuya bi gelişme var mı diye rabbim acil şifasını versin ...
Zor kismi atlatmis yani. Hadi hayirlisi olsun. Allah sevdiklerine bagisladi. Kim ne derde desin en cok sevinen ailesi, ozelliklede annesi olmustur.
Hayirli sifalar olsun tekrar. Cok selamlar Cumhur'a...
@Painkiller
Çok şükür güzel haberi aldık, sevenleri çokmuş ki Allah bize bağışladı arkadaşımızı.
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)