User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
44 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Uyusturucu savaslari hakkında yaziyorum

alperf430 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genelde o şekilde oluyor. Ön tarafta gogain içmeyin çok kötü reröre diyorlar sonra bir bakmışın arka tarafta gramı şu kadar panpişler üstelik saf kolombiya malı diye geçirmeye calışıyorlar.

Adamlar dernek kurmuşlar sırf bunun için uyuşturucu ile savaşma ve çatışma bilmemne vakfı diye.

Çok gördük bu tür şeyleri.

Daha techturkey'e yeni üye olup bir anda narkotik konusu açmanda ilginç geldi bana.
    Valla sizden duyuyorum ilk defa bu olayı ama kesinlikle dogrudur.Ben çok yanlış anlaşıldım galiba.2 -3 yıldır takip ediyorum forumu yeni değilim yani sadece ilk mesajım ondan dolayı garipsediniz galiba.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak sana nette tvde rekorluk fikir verim Al birtane bonzai icen yanina git hasteneye , yonetim veya doktorlarlada gorus varsa imkanin maddi az biraz arkadas icsin bir kere baglayin makinaya kalpti ritimdi nefes darligi vs vs sonra kan testi yaptir incele al belge sonra ac kamerayi anlattir adama neden bulasti nerden bulasti neden birakamadi veya birakan varsa niye birakti inan senin blogunu kat ve kat katlicak yaziyi buraya 10 dk da yazarim millet sok olur .... bnce sen o yoldan git insan yani basindakine nasil yardim eder veya evladi olan hangi destek hangi hastane hangai yontemle yardim alabilir bunlara bak bosver el santozu dolari cete savaslarini bosver 10 yasinda cocukbaslamis kolyca temin ediyor bunu arastir bonzai dediler yenisi cikmis 2 yeni tur bunu arastir al laborutavara gotur icinde ne var baktir 50 tl analiz raporunu yayinla bolgunda , beyinde hangi hormonu anlik kullanip bosaltiyor bu ilaclar 1 senede beynin kullanmasi gereken salgiyi birgundekullaniyor bu bonz bunu arastir .....
    Hocam çok teşekkür ederim fakat öyle imkanlarım yok malesef şimdilik ..Ama söylediğiniz olay gerçekten yapılabiir

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    korsan taksicilerin bile derneği var neden müptezellerin olmasın ki

yazılarınız faydalı olacaksa ne ala.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    korsan taksicilerin bile derneği var neden müptezellerin olmasın ki

yazılarınız faydalı olacaksa ne ala.
    400 milyar dolarlık bir pazardan muptezel derneklerine kadar indik..Yazılarim faydali mi değil mi bilmiyorum bunu size bırakıyorum çünkü türkiyede bu konuyla ilgilenen kimse görmedim.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alperf430 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    400 milyar dolarlık bir pazardan muptezel derneklerine kadar indik..Yazılarim faydali mi değil mi bilmiyorum bunu size bırakıyorum çünkü türkiyede bu konuyla ilgilenen kimse görmedim.
    bu konuyla ilgilenen ben de kimseyi görmedim, çok eskiden 2Pac yüzünden Amerika'daki çete savaşlarına merak saldım bir ara ama seninkisi biraz uçuk olmuş yani bu konu üzerine blog açmak falan...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuyla ilgilenen ben de kimseyi görmedim, çok eskiden 2Pac yüzünden Amerika'daki çete savaşlarına merak saldım bir ara ama seninkisi biraz uçuk olmuş yani bu konu üzerine blog açmak falan...
    Evet galiba biraz öyle abi fakat sana şöyle söyliyim .Escobar'ın ölüp medellin kartelinin dağılmasıyla ve onun akabinde rakibi yıllık 200 milyar doların üstünde cirosu olan cali cartelininde zayıflamasıyla meydan meksika kartellerine kaldı.Zaten amerikaya sokulan uyusturucuların çoğu direk meksikadan veya meksikadan çıkıp batı afrika üzeirnden amerikaya varıyor.Çünkü batı afrika çok denetimsiz biryer.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alperf430 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet galiba biraz öyle abi fakat sana şöyle söyliyim .Escobar'ın ölüp medellin kartelinin dağılmasıyla ve onun akabinde rakibi yıllık 200 milyar doların üstünde cirosu olan cali cartelininde zayıflamasıyla meydan meksika kartellerine kaldı.Zaten amerikaya sokulan uyusturucuların çoğu direk meksikadan veya meksikadan çıkıp batı afrika üzeirnden amerikaya varıyor.Çünkü batı afrika çok denetimsiz biryer.
    yok anladım ben seni de, aramızda Medellin'de yaşayan üye yok, Escobar'ın yardım ettiği ailelerden de kimse yok aramızda o nedenle bu çabaların çoğumuz için 'tuhaf'...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok anladım ben seni de, aramızda Medellin'de yaşayan üye yok, Escobar'ın yardım ettiği ailelerden de kimse yok aramızda o nedenle bu çabaların çoğumuz için 'tuhaf'...
    Anladım sizde haklısınız..

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oo alırım bi çizgi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence bunların yerine gençlik niye bu kadar KAFASININ PEŞİNDE bunu bi araştırın ben eskişehirde öğrenciyim ve inanın neler neler dönüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam genelde varoş mahallerde gördüğüm bu kesinlikle özentilikten başlıyor.Herşey ilk toplumda müptezel sözler dediğimiz kısımdan başlıyor.O sözler lugata girdikten sonra o kültürü kişi yavaş yavaş alıyor.Zaten bu maddeleri kullanan kişiler kendilerine arkadaş arıyor.Sözde dost sandıkları kişilerde bu maddelere kişileri alıştırıyor.Ama herşeyden önce ben size birşey söyliyeyim .Bizim toplumumuz güce tapan bir tapan bir toplum.Şerli kişiler tarafından sayılmak için bu maddelere bulaşanlar çok fazla.Tabi ilerleyen zamanlarda artık bağımlılık derecesi artıyor.Ne diyeyim ki Allah içen herkesi bu beladan kurtarsın.

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok mu bişeyler alper kardeşm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok mu bişeyler alper kardeşm
    Var kardesim ,okursak çok şey var gerçekten..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugune kadar hic cizgimizden cikmadik

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu forumda sosyal önem içeren extreme konularla daşşak geçecek muhatap aranır genelde!
    Senin niyetin önemli değil, ön yarıyla atlayıp gelen bir kaç muhalefet yorum ardından al aşağı edilebilir konu!
    Bizim için zaten her köpek sever site pitbull dövüştürür, her uyuşturucu karşıtı platform da uyuşturucu mafyasıdır!

o yüzden boş ver ciddiye almayı, yazacağına bi çiftli yapıştır dalgana bak çünkü karşında böyle konularda ciddiye alınacak bir kitle yok kardeşim!

Burada ki herkes senden daha çok bilir!
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=K0213;7727317]Bu forumda sosyal önem içeren extreme konularla daşşak geçecek muhatap aranır genelde!
    Senin niyetin önemli değil, ön yarıyla atlayıp gelen bir kaç muhalefet yorum ardından al aşağı edilebilir konu!
    Bizim için zaten her köpek sever site pitbull dövüştürür, her uyuşturucu karşıtı platform da uyuşturucu mafyasıdır!

o yüzden boş ver ciddiye almayı, yazacağına bi çiftli yapıştır dalgana bak çünkü karşında böyle konularda ciddiye alınacak bir kitle yok kardeşim!

Abi çok teşekkür ediyorum cidden bir tane ciddiye alan siz çıktınız.Ben karşımdakiyle dalga geçmeyi alay etmeyi sevmeyen biriyim.Ama verilen cevaplar beni üzdü açıkcası.Hani bana onu bırak araştırmayı şuna bak diyenler blog'a girip okudular mı benim yazdıkları mı ? Zaten narco savaşları hakkında turkce kaynak yok .Benim dışında bu alanda yazan insanda yok.İnanın infaz edilen cesetleri görseydi bu arkadaşlar 2 kelime yazamazlardı blog açıp.Ben sadece bu konu hakkında konusmak istemiştim .Ama konuyu hemen muptezellere çektiler.Bu kadar derin bir olayı . sadece meksikada 6 yılda 70 bin kişi öldü 10 binden fazla kayıp.Değerli görüşün için çok teşekkürler abicim hayırlı akşamlar herkese.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence bu konuları konuşmak, meksikanın çinçin karteli, kolombiyanın tarlabaşı karteli falan önemli değil. Bu konularla ilgili medya zaten bilgi veriyor. Bence hiçbir şey yazmamalı, eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmemelisiniz.
    Coğrafya kaderdir

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim bosver seni buralarda yalan ederler.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K0213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu forumda sosyal önem içeren extreme konularla daşşak geçecek muhatap aranır genelde!

Burada ki herkes senden daha çok bilir!
    Olgar'ın burada yaptığı yorum ve şüpheli yaklaşımı bence doğru, aramızda binlerce postu olan ve de çoğumuzun tanıdığı kişilere yapılan yorumla ilk postunda bu konuyu açan kişi elbette bir olmuyor... ayrıca siteyi okudum elbette hepsini değil, çete savaşları benim de bir süre ilgimi çekmişti, sitede uyuşturucu karşıtı bir konuya rastlamadım belki de okumadığım bölümlerde vardır, Amerika ve G.Amerika'daki uyuşturucu çetelerinin kendi aralarındaki olaylar herkesin ilgisini çekmeyebilir, bu da gayet doğaldır, bu tarz bir konu donanımhaber de açılsa belki aynı ilgiyi duyan kişilere rastlayabilirdi arkadaşımız ama bu site yanlış oldu sanırım...

ayrıca evet, pitbull sitelerinin çoğu ne yazık ki köpek dövüştürüyor, bilmediğim bir konuda yorum yapmam...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler