korsan taksicilerin bile derneği var neden müptezellerin olmasın ki![]()
yazılarınız faydalı olacaksa ne ala.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Evet galiba biraz öyle abi fakat sana şöyle söyliyim .Escobar'ın ölüp medellin kartelinin dağılmasıyla ve onun akabinde rakibi yıllık 200 milyar doların üstünde cirosu olan cali cartelininde zayıflamasıyla meydan meksika kartellerine kaldı.Zaten amerikaya sokulan uyusturucuların çoğu direk meksikadan veya meksikadan çıkıp batı afrika üzeirnden amerikaya varıyor.Çünkü batı afrika çok denetimsiz biryer.
Bence bunların yerine gençlik niye bu kadar KAFASININ PEŞİNDE bunu bi araştırın ben eskişehirde öğrenciyim ve inanın neler neler dönüyor.
Hocam genelde varoş mahallerde gördüğüm bu kesinlikle özentilikten başlıyor.Herşey ilk toplumda müptezel sözler dediğimiz kısımdan başlıyor.O sözler lugata girdikten sonra o kültürü kişi yavaş yavaş alıyor.Zaten bu maddeleri kullanan kişiler kendilerine arkadaş arıyor.Sözde dost sandıkları kişilerde bu maddelere kişileri alıştırıyor.Ama herşeyden önce ben size birşey söyliyeyim .Bizim toplumumuz güce tapan bir tapan bir toplum.Şerli kişiler tarafından sayılmak için bu maddelere bulaşanlar çok fazla.Tabi ilerleyen zamanlarda artık bağımlılık derecesi artıyor.Ne diyeyim ki Allah içen herkesi bu beladan kurtarsın.
Bugune kadar hic cizgimizden cikmadik
Bu forumda sosyal önem içeren extreme konularla daşşak geçecek muhatap aranır genelde!
Senin niyetin önemli değil, ön yarıyla atlayıp gelen bir kaç muhalefet yorum ardından al aşağı edilebilir konu!
Bizim için zaten her köpek sever site pitbull dövüştürür, her uyuşturucu karşıtı platform da uyuşturucu mafyasıdır!
o yüzden boş ver ciddiye almayı, yazacağına bi çiftli yapıştır dalgana bak çünkü karşında böyle konularda ciddiye alınacak bir kitle yok kardeşim!
Burada ki herkes senden daha çok bilir!
Fiat's Are Faster Than You Think!
[QUOTE=K0213;7727317]Bu forumda sosyal önem içeren extreme konularla daşşak geçecek muhatap aranır genelde!
Senin niyetin önemli değil, ön yarıyla atlayıp gelen bir kaç muhalefet yorum ardından al aşağı edilebilir konu!
Bizim için zaten her köpek sever site pitbull dövüştürür, her uyuşturucu karşıtı platform da uyuşturucu mafyasıdır!
o yüzden boş ver ciddiye almayı, yazacağına bi çiftli yapıştır dalgana bak çünkü karşında böyle konularda ciddiye alınacak bir kitle yok kardeşim!
Abi çok teşekkür ediyorum cidden bir tane ciddiye alan siz çıktınız.Ben karşımdakiyle dalga geçmeyi alay etmeyi sevmeyen biriyim.Ama verilen cevaplar beni üzdü açıkcası.Hani bana onu bırak araştırmayı şuna bak diyenler blog'a girip okudular mı benim yazdıkları mı ? Zaten narco savaşları hakkında turkce kaynak yok .Benim dışında bu alanda yazan insanda yok.İnanın infaz edilen cesetleri görseydi bu arkadaşlar 2 kelime yazamazlardı blog açıp.Ben sadece bu konu hakkında konusmak istemiştim .Ama konuyu hemen muptezellere çektiler.Bu kadar derin bir olayı . sadece meksikada 6 yılda 70 bin kişi öldü 10 binden fazla kayıp.Değerli görüşün için çok teşekkürler abicim hayırlı akşamlar herkese.
Bence bu konuları konuşmak, meksikanın çinçin karteli, kolombiyanın tarlabaşı karteli falan önemli değil. Bu konularla ilgili medya zaten bilgi veriyor. Bence hiçbir şey yazmamalı, eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmemelisiniz.
Coğrafya kaderdir
Kardesim bosver seni buralarda yalan ederler.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Olgar'ın burada yaptığı yorum ve şüpheli yaklaşımı bence doğru, aramızda binlerce postu olan ve de çoğumuzun tanıdığı kişilere yapılan yorumla ilk postunda bu konuyu açan kişi elbette bir olmuyor... ayrıca siteyi okudum elbette hepsini değil, çete savaşları benim de bir süre ilgimi çekmişti, sitede uyuşturucu karşıtı bir konuya rastlamadım belki de okumadığım bölümlerde vardır, Amerika ve G.Amerika'daki uyuşturucu çetelerinin kendi aralarındaki olaylar herkesin ilgisini çekmeyebilir, bu da gayet doğaldır, bu tarz bir konu donanımhaber de açılsa belki aynı ilgiyi duyan kişilere rastlayabilirdi arkadaşımız ama bu site yanlış oldu sanırım...
ayrıca evet, pitbull sitelerinin çoğu ne yazık ki köpek dövüştürüyor, bilmediğim bir konuda yorum yapmam...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)