User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: Uyusturucu savaslari hakkında yaziyorum

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuda yazılacak çok şey var. Bilmem nerenin karteli beni ilgilendirmez ama kendi ülkemizin gençleri bunları nerden buluyor? Nasıl bu kadar kolay buluyor ? Neden kimse birşey yapmıyor ? Beni bu ilgilendirir. Gerçekten toplumsal bir sorun ve buna kayıtsız kalmaya vicdanım el vermiyor ama elimdende yapabileceğim birşey gelmiyor.
    Bizimde yakınlarımız var, çocuğu olanlar var, ilerde çocuğumuz olacak. Bu konuya "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" diye bakmakta yanlıştır.

Sentetik ilkokula kadar düştü. 10 yaşındaki çocuğu gözümün önüne o halde getiremiyorum. Ülkemiz çok iyiye gidiyor, çünkü çok güzel uyutuyorlar ve uyuşturuyorlar.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olgar'ın burada yaptığı yorum ve şüpheli yaklaşımı bence doğru, aramızda binlerce postu olan ve de çoğumuzun tanıdığı kişilere yapılan yorumla ilk postunda bu konuyu açan kişi elbette bir olmuyor... ayrıca siteyi okudum elbette hepsini değil, çete savaşları benim de bir süre ilgimi çekmişti, sitede uyuşturucu karşıtı bir konuya rastlamadım belki de okumadığım bölümlerde vardır, Amerika ve G.Amerika'daki uyuşturucu çetelerinin kendi aralarındaki olaylar herkesin ilgisini çekmeyebilir, bu da gayet doğaldır, bu tarz bir konu donanımhaber de açılsa belki aynı ilgiyi duyan kişilere rastlayabilirdi arkadaşımız ama bu site yanlış oldu sanırım...

ayrıca evet, pitbull sitelerinin çoğu ne yazık ki köpek dövüştürüyor, bilmediğim bir konuda yorum yapmam...
    Ben fiilen hakikati doğrulanmamış her konuda yapılan olumsuz yorumların ön yargılı yaklaşımda olunabileceğini düşünüyorum.
    Düşünceme rağmen, kimseye yazdığının aksine bir ithamda bulunmamak için de genelleme yaparak yazmaya çalıştım.

Bence de bu sitenin içeriği itibariyle otomobil konuşulmalı ama acımızı, tatlımızı ve bazen de aklımıza gelen en alakasız konuları paylaştığımız oluyor bu alanda, bence bu tarz bir konuya da biraz daha ılımlı yaklaşmamız lazım diye düşündüğüm için tavrımı bu şekilde oldu.

Bu kişinin kim olduğuyla veya sizlere muhalefet olmak amacıyla değil, peşin yakıştırmaları sevmememden dolayı yazılmış oldu.

Ayrıca, pitbullar konusunda da, bu kadar net bir gerçek var ise çok üzülürüm
    Fiat's Are Faster Than You Think!

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomobil forumuna üye oldum oley hemen narkotik hakkında bir konu açayım.

yarında narkotik forumuna gider otomobil hakkında konu açarım oley be.

Anlayana...

ahmet_xy
    Misafir
    bence de bu konuyu boşuna açmışsın. bu forumdaki hiçbir arkadaşımızın uyuşturucu maddelerle işi olmaz. bu konular bizi aşar, Türk Emniyeti gerekli mücadeleyi zaten veriyor.
    overblack arkadaşımızın da dediği gibi; bizim için tek uyuşturucu, keyif veren şey otomobillerdir, modifiyedir, egzoz sesidir, dragdır, rollingtir vs..

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet Caesar anlamış, o zmn konu açıklığa ulaşmış demektir
    Fiat's Are Faster Than You Think!

alperf430 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otomobil forumuna üye oldum oley hemen narkotik hakkında bir konu açayım.

yarında narkotik forumuna gider otomobil hakkında konu açarım oley be.

Anlayana...
    Ya hocam yanlış anlamayın yaşınız benden buyuk biraz daha olgun karşılanamnız gerekmez miydi ?Bu foruma neden bu konuyu açtım sizlerin çok yönlü birikimli insanlar oldugunuza inandıgım için .Hiçbirinize edepsizlik etmedim dalga geçtiniz birşey demedim uyuşturucu taciri vs dediniz yine birşey söylemedim.Bir idam etmediğiniz kaldı onuda edinde kurtulun benden .Ben sadece aylardır blog yazıyordum bu konuyla ilgili kimse yazmıyor çünkü turkiyede bu olaylarla ilgili.Yazmayıda bırakmıştım belki içinizden meraklı dostlar varsa onlarla bilgimi paylaşmak istedim.Yani otomobil forumu diye beni linç ettiniz oysaki burada ne konular gördüm ben.Ama problem değil yinede sagolun bugun konuyu derinlemesine konusmak isterdim sizlerle ama problem değil arkadaşlar .Silebilirsiniz konuy kusuruma bakmayın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler