kelalper Nickli Üyeden Alıntı
antremanı izlemeye gelen seyirciden para almak, pist kirası x lirayken 100 alıp hala x lirayken 400 istemek ayrı güzelki bildiğim kadarı ile stad yönetimi TOSFED in ricası ile otoparkı ücretsiz olarak belli günler kullanıma açtı. Ben de arkadaşımın eşine araba kullanmayı öğretmek için gittim görevliler izin vermedi daha sonra haftaiçi stad yetkilisi ile konuştum pisti arada sırada driftçilere veriyoruz ne zaman geleceğinizi söylerseniz kapıya isminizi iletiriz içeride direksiyon eğitimi verebilirsiniz dedi. 4-5 hafta o şekilde girip kıza direksiyon dersi verdim. Tek kuruşta ödemedim. O nedenle stadın kira alacağını falan sanmıyorum yani driftçi arkadaşları kira veriyoruz diye kekliyor olabilirler. Kira adı altında aldıkları para için makbuz isteyin. Bizim de model uçak klübümüz var ve pistimiz kiralık arazi üzerine kurulu. Her üyeye senelik aidat için makbuz veriyoruz ödediğimiz kira içinde arsa sahibinden fatura alıyoruz. O klüe üye herkesin bunları görmeyede yasal hakkı var.
Bana göre adamlar kendi arabalarının masrafı çıksın diye böyle para istiyorlar. Başka nedeni olamaz bence