ASPHALT 8 de oluyor ya ondan herhalde :D
Printable View
Şu üstte eray abinin verdiği linkteki video legal mi? Topluluğumuzun yazılı veya yazısız bir şekilde ahlak kuralı var diye yazmayı biliyosunuz ama neden Eray Yümselin çıkarıldığına dair bir cevabınız yok. İşinize geleni cevaplayıp kayboluyorsunuz. 2 tarafıda sadece forumda yazılan kadar tanırım. Tüm yazılanların ucu açık bırakılmış net birşey yok ortada.
Ha bir gerçekte şu ki kulübün videolarını-antremanları arkadaşlarla izliyoruz ve zenginler kendi arasında eğleniyor deyip geçiyoruz.Kısaca insanları drifte çeken ya da drifti sevdiren hiçbir yanınız yok.(şahsi görüşümdür) Ben elin yabancısıyım böyle düşünüyorsam içinizdekiler ne düşünüyordur allah bilir :)
Ellerinde driftçisi var, böylemi?
yav kardeşim faturayı geçtim yapmasınlar vergide kaçırsınlar sıkıntı yok düzmece bir kaosun ortamının içine girip can cekiştikten sonra hiç haberın yokken hadı bakalım senı sevmedık sen cok şey biliyosun cok itiraz ediyosun haksızlıga dayanamıyosun vari bir sebeple kovmak nedemek ya bu nasıl bir davranıstır ben bunlara neyse dedım sesımı cıkarmadım bugüne kadar sustum drift ilerlesin dedim ama yok hala aynı mantıktalar yıllardır ınsanları driftten sogutuyolar kemik grup olsun gerisi naparsa yapsın tarzında takılıyolar drift bu sekilde ilerlemez kardeşim. x bir firma yarıs yaparsa gider katılırsın x bir kurum drift eğitimi veriyosa gerekirse gider katkıda bulunursun bişeyler yaparsın ya size soruyorum 7 yıldır 7 yıldır diyip duruyolar yahu arkadaş naptılar 7 yıldır bana 1 adım ileriye gidilen bişey gösterilsin bir tane battle gösterin adam akıllı başka bişey istemiyorum bir tane ya bunlar en ufak örnekler
konuyu nasıl takip ediyosun b16 ? Onun altında adam diyor ki taşkınlık yaptığım bir yer varsa anlat diyor ve karşı taraf susuyor. Neymiş bu drift kulübü? Önce bir uyarı gibi birşey olur ya da denilir ki sen atıldın. O bile denmemiş anladığım kadarıyla.
arkadaşlar o yalan öyle birşey hiç bir zaman olmadı kimseyi tehlikeye falan atmadım eğer attıgımı iddia eden biri varsa cıksın ve sen benı sıkıştırdın tehlikeye attın desin lan şunuda anlamıyorum orda drift yapıyoruz zaten nası tehlike olmicak onuda anlamıyorum bıktım yemın ederım böyle bir bahane olabilirmi ya :)
Sen soruyu soruyorsun cevabı orda. Detay istendiğin de susuyor. Adamlar sebebini söylemiş ama Eray abi soru sorunca cevap yok.
Ayrıca, burada bir kulüpten bahsediyorsak sözlü olarak kimse kimseyi ne kovabilir ne de üye yapabilir. Tebligat usülü ile atılabilir ve üyelik sözleşmesi ile üye olunabilir.
ben uyardım sizi görülmemesi gereken haraketler diye :D
Ben hayatımda ilk defa 1 ay önce "drift" antrenmanına gittim. Kagan cagırdıgı için. Bu spor ilk başlarda yapanlar ile şuan yapanlar arasında bir sınıf farkı var doğru ama motorsporları maddi geliri düşük olan insanlar ya da baba haftalığı ile araba yapan öğrencilerin işi değil.
Neyse orda bir arkadasımı gordum dedim ki " neden katılmıyorsun sen ilklerdensin " o da bana şöyle dedi " abi buranın kirası X biz antrenman başına 100 tl veriyorduk şimdi de kirası X ama bizden istenen 400 tl. " ve devam etti " bak dedi bu işi ilk yapanlardan herkese önayak olan Mustafa ve Mert de artık piste çıkmıyor bu iş ticarethane oldu bu yüzden eskiden 100tl ye girenler gelmiyor çünkü 400tl verecek güçleri yok "
Arkadaşın adını vermicem ben yalan konuşmam asla. Mustafa da benim arkadaşımdır yıllarca oturduk aynı masada yemek yedik ticaret yaptık birbirimizi sever sayarız. Ben ne drifte geldim ne de fiyat bilirim belki 400 değil 200 arkadasım bana boyle lanse etti ben onun yalancısıyım. Doğrusu neyse Mustafa yazar ben de öğrenmiş olurum.
quadcopter leri gorduk gıttık ozgunle arastırıp ozgune bı tane aldık ben de alıcam ınsallah. Ikı gun once drift için araba konuştum arkadaşımla. spor ileri mi geri mi . Bana anlatılana göre geri benim gördüğümse ileri.
Maşallah atmosferik araba kalmamış hepsi swap hepsi güçlü para harcanmış araçlar olarak ileri 5 senedir aynı yerde aynı kuka ve parkurda antrenman yapılması ise gerilik değil de yerinde sayma diyelim.
Arabalar gelişmiş ama bu spor olduğu yerde sayıyor. Belki de Türkiye de imkanların sunulmamasından kaynaklanıyor diyecem de diyemiyorum. Drag için bi akhisar bir konya 2 şehir varken drift bu sene kaç il de yapıldı ?
Drag dan daha çok imkanı olup gelişemeyen spor diyebiliriz peki neden ? Ben yabancısıyım ama merakım çok Mustafa da biliyor kulup yokken araba hazırladım nasip olmadı. Ben öğrenmek istiyorum bu konu altında yazılsın benim gibi meraklılar gerçekleri öğrensin.
Ahmet
Piyasa da tekelleşme olduğu sürece fiyatlarda hep böyle olacaktır. Ama bu adamlardan başka da uğraşan yok sanırsam.
Bu işi üstesinden adam gibi gelecek tek kişi yine buğradır ben söyleyim. 200 tl ye milleti F1 pistiyle tanıştırdı bu adamlar otoparka 400 tl aliyorlarsa şayet dediğin gibi ahmet durum içler acısı.
abi sen Fakirlerden ne istiyosun ? :)
Şakası bi yana ama bunu herkes çok iyi biliyodurki bir çoğuna ekmek parası kazandıran vs. bu sektörde en çok arabayı o senin her fırsatta dile getirdiğin para biriktiren babasından haftalıkla bieyler yapan kendinden çok arabasına para harcayan insanlarla dolu hatta bir çok garajın tüm müşterileri böyle yani hepsi sana gelenler gibi zengin değil :)
Drifti sadece videolardan izlediğim kadar biliyorum yalan yok yapanada sonsu saygım var sonuçta hepimiz motorsporlarına gönül vermiş birer bireyiz fakat.Bir an İstanbul Grid veya Harun Taştan tarzı bir trafik videosu zannettim ama video trafikte nasıl araç kullanılır göstermekten başka bir video değilmiş viraj dönüşü hariç tabi öyle bir drift dönüşü varsa abilerim daha iyi bilirler.
Benim anlamadigim. Draga gore cok daha ucuz olmasi gereken sporu ki yillardir kukalarda donuyosunuz nasil boyle pahali hale getirdiniz :D dragda cok iyi bokmus gibi diycekler :)
drift sporu geride bencede ileriye gitmesi için rakip kurum kurulus ve tayfa olması lazım anca öyle çözülür
belli ki bu sporu para tuzagına dönüştürmüşler
Geçmiş olsun
Drifte gitme olayi bende seyircilerden para alınacağı konusyla bitmisti
Oysaki bir ay öncesine kadar konular da nolur gelin spor ilerlesin siz gelmessenz eksik seyirci lazom denildi. Iyide katilim oldu sponsor bulanlar oldi vs sonra denldiki adam basi para araba basi para... neden para vericez? Orada adam biton benzin yakiyor guvenlik var giderimiz var buna destek
Ya biz drifte bir ton gaz yaktik arabamzla giderken konularada yazdik arabamizda sukadar yer var gelen varsa yol ustunden alalim. Biz keyfimze gittgimz drfte goturdugumz adamlardan parami alalim?
Sonra eray katildi klube sirf onu izlemeye gittim eray belki hatirlar kirmizi teneke30 vardi gaz teli sorunu yasadi o gun onu seyredemedik. Bi daha da gitmek icimden gelmedi evimden belki 40 km yol vardi kisinda gittim yazinda ama bu gereksiz bahaneyle istenen ucret benim midemi bulandrdi veremeyecegim para degildi ama sebep gecersizdi bende.
Bu arada erayida yakindan tanimam drift kulübünde iki taraflada kankaligim dostlugum yok bu forumdan ranirim bilirim.