drıft mevzusunun ılk basladıgı donemde bende heves etmıstım bu ışe ara sıra antremanlara seyretmeye falan gıdıp forumdan bılgı toplamaya falan basladım araba almak ıcın. sora akademı parası antreman parası oydu buydu derken baktım bu ıs tıcarete donmus s13 alacaktım gıttım fıorıno aldım. mevzusu acılmısken soylım olımpıyata ızlemeye gıttıgımızde bıseyler sorup bılgı alırız fılan bı kac kısıyle konusayım edeyım falan dedım. cenem kopsaydıda demez olaydım adamlar resmen kendınlerıne ayrı bı utopya kurmus orda yasıyolar resmen ben burnu bu kadar havada bı ekıp gormedım. cuneyt abının araba supra ulkedekı sayılı arabalardan adamla ne zaman muhabbetı donse gel ıstedıgın zaman gezelım der, gıdıp hadı gezelım dıyecek halımız yok ama gonul almak kalp kırmamak lazım dıye dusunuyorum.
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
yarın sabah cok güzel şeyler yazılcak buraya aynı gün içinde patlatmıycam bütün bombalarıtadı kaçmasın
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Konuyu en bastan okudum ettim eray hakli olarak para vermis karsiliginda ne verilmis diyor ???bunu cok kisinin dediginide dile getiriyor klup ticarethaneye cevrilmis ilerlemeyi isteyen adam maddi kisisellestirmemeli olayi 1000 liraya 2 gun egitim veren adama eminim eray gozu kapali egitim verir kluple baglantili garage var sanirim bu is tekele donmus demek istior eray ben bunlari anladim sesi cikan adami banlama sistemidiger yerlere gitmeyin demelerinin sebebide foyalarinin ortaya cikacagidir cadde sokakta yanliyorsun denilmis kendileri direk klupte dogdular sanirim eray bu isi bilmiyor diyen maloda redbull videolarini izlememis sanirim isin ozeti disi gecirip kanini emdikleri adamlara kural yok ses cikaran adam kotu adam boyle bir dunya yok... erayida forum disinda tanimam etmem ama rrayin yerinde olsam klupten cikan adamlari toplarim adam gibi rakip klup kurardim
Aynen öyle feribota biner gibi tarife alıyodu adamlar... Halbuki öncelerde özelden mesaj atıyolardı sizin eg'leri getirin fotolarınızıda çekeriz kalabalık görünsün diye... Hatta ogünün fotosuda vardı bulursam atarım alicanın eg ve bizim b16-k20 eg yanyana resim çekmişlerdi.
Eray gel beylikdüzü festival alanında bedavaya dönersin en fazla polis gelir cezası bile 400 lira tutmaz![]()
2 konu hakkında bende tekrar yazıvereyim birkaç satr ..
1. Kendi adıma yazmak gerekirse , hiçbir turu tek başıma dönmedim .. Kesinlikle yanımda 1 kişi hep oturdu .. Çoğu zaman tanıdığım isimler , birçok kez de hiç hayatımda görmediğim abi oturabilirmiyiz diyen insanlarla çıktım piste(otoparka) .. Tabi ki istemeden de olsa geri çevirdiklerim olmuştur oda ancak yanımda biri varken gelen olmuştur bir sonraki tur demişimdir .. Lastik değiştir araba soğut derken kafadan uçup gitmiştir,ama asla kimseye yok olmaz demedim .. He bir kere de benden büyükçe biri gelmişti.. Kız çocuğu vardı en fazla 8-9 yaşlarında , çok heves ediyor 1 tur binsin yanına dedi .. Kırmak zorunda kaldım sebebini de söyledim .. Ne olursa olsun bir hata bir şanssızlık bir kaza olur ufacık kızcağıza zarar gelir ben vicdanen ödeyemem borcumu demiştim o kadar ..
2. Biraz da kendi fakirliğimden sanırım en son sezon antremanlara katılamadım.. İlk girdiğimde 2.000 TL 12 ay yapılan tüm antremanlar olarak ödemiştim paramı .. Bir sonraki sezon 8 antreman 2.500 TL dendiğinde girmeyeceğimi söyledim.. Maliyetler arttı , bu sefer taksit de yok peşin olacak denildi bende eyvallah diyip çekildim.. 12 antreman 2.000 TL iken 8 antreman 2.500 TL olması benim için noktalama sebebi oldu .. (Tabi 2-3 defa araba kırma , düzenli kullanamama gibi sebepler haricinde )
Editleme kalkmış mecburen ek mesaj olarak yazıcam ; Ben aktif katılımcıyken aracım arızalıydı , otoparka girerken 2.kez para ödedimhem yıllık para hem izlemek için para
![]()
şu 3lüye olgarda katılırsa voltranı oluşturursunuz ha gayret![]()
Dr. Ecu
antremanı izlemeye gelen seyirciden para almak, pist kirası x lirayken 100 alıp hala x lirayken 400 istemek ayrı güzelki bildiğim kadarı ile stad yönetimi TOSFED in ricası ile otoparkı ücretsiz olarak belli günler kullanıma açtı. Ben de arkadaşımın eşine araba kullanmayı öğretmek için gittim görevliler izin vermedi daha sonra haftaiçi stad yetkilisi ile konuştum pisti arada sırada driftçilere veriyoruz ne zaman geleceğinizi söylerseniz kapıya isminizi iletiriz içeride direksiyon eğitimi verebilirsiniz dedi. 4-5 hafta o şekilde girip kıza direksiyon dersi verdim. Tek kuruşta ödemedim. O nedenle stadın kira alacağını falan sanmıyorum yani driftçi arkadaşları kira veriyoruz diye kekliyor olabilirler. Kira adı altında aldıkları para için makbuz isteyin. Bizim de model uçak klübümüz var ve pistimiz kiralık arazi üzerine kurulu. Her üyeye senelik aidat için makbuz veriyoruz ödediğimiz kira içinde arsa sahibinden fatura alıyoruz. O klüe üye herkesin bunları görmeyede yasal hakkı var.
Bana göre adamlar kendi arabalarının masrafı çıksın diye böyle para istiyorlar. Başka nedeni olamaz bence
IN BOOST WE TRUST
abi hay bin yaşa ya oğuzhan odobaş isimli arkadaşımız demesine göre benım zamanımdada piste kira verilmiyodu zaten yönetimden habersiz oranın güvenlik memuruna bir nevi avanta verip pisti kullanıyolardı diye biliyorumama sonrasından işin patliyacagını bildikleri için işin rengi değişti ve resmiyete geçti tam bir dolandırıcılık ağı yani
![]()
Dr. Ecu
güvenlik önlemi filan denmiş ama ae86 yanarken yangın tupu fılan arandı seyırcıler kosup sondurmeye calısmadımı benmı yanlıs hatırlıyorum ?
İlker G.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)