User Tag List

Sayfa 2/19 İlkİlk 123412 ... SonSon
357 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Drift klübü saçmalıkları ve Tr de drift niye gelişmedi

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ya Eray, bu klubun bir suru uygulaması yanlıs olabilir, bizde klube uyeyiz, bizde bir suru seyi elestiriyoruz bu normal. Ama sen simdi klup ile adamın tukkanını nasil aynı kefeye koyarsın ? Klup kimsenin babasının malı degil ki, tosfed altında resmi bi yerden bahsediyorsun.
    Senin bu yaptıgın da ayıptır, klubu tuzel kisilik olarak istedigin kadar elestir, git istedigin yere basvur istedigini soyle.O klubun resmi bir yonetimi vs. var sana cevap yazarlar.
    Ama gidipte oraya drift gelismiyor jdm works dolandırıcıdır yazman doğruda değil.
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin kaypakliklarin dillere destan zaten , seni yarin antremana alsak en kral adam biz oluruz. Seninle kavga etmeyi iki once biraktim ben , biliyorsun zaten. Dukkana da gelme dedim , kac defa geldin isin dusunce. Bozuk mallari millete cakip cakip gurur duyan adamsin. Gurkan dan Nos aldin parasini vermedin , bozuk ecu yu sattin , bir sey soylemeyin dedin... Aklima geldikce de yazarim sounndegil.
    benı antrenmana zaten çağardılar sevgili mustafa mert kazanç ben gelmedim rahat ol geleninde xxx dükkana mertin hatrına geliyorum senı ztn kaale almıyorum ki şu dk dan sonra onunda defteri kapandı bende bu iş burda kalmicak merak etme siz benim neler yapabilceğimi çok iyi biliyosunuz görüceksiniz de madem ekmeğimle oynuyosun ekmeğinden olacaksın
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler sakin yazın düzgünde konuşun konuyu kitlicem yoksa lütfen !!!
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya Eray, bu klubun bir suru uygulaması yanlıs olabilir, bizde klube uyeyiz, bizde bir suru seyi elestiriyoruz bu normal. Ama sen simdi klup ile adamın tukkanını nasil aynı kefeye koyarsın ? Klup kimsenin babasının malı degil ki, tosfed altında resmi bi yerden bahsediyorsun.
    Senin bu yaptıgın da ayıptır, klubu tuzel kisilik olarak istedigin kadar elestir, git istedigin yere basvur istedigini soyle.O klubun resmi bir yonetimi vs. var sana cevap yazarlar.
    Ama gidipte oraya drift gelismiyor jdm works dolandırıcıdır yazman doğruda değil.
    ya gökhan herşeyin içindeki adamsın savunma bunları bana çibanın başı bunlar ztn iyi polis kötü polis yapıyolardı her zaman halada öyle bu seferde grubun en temiz adamını seçmişler gruba başkan seçmişler yemin ederim illuminati gibi adamlar helal olsun dışardan kontrol ediyolar ortalıgı
    Dr. Ecu

ozans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 21dc963 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuna kadar okudum cok gecmis olsun simdi senin dolandirici dedgin yeri savunmak icin melekler tureyecek burda, isim vermeycem ama istanbulda oyle mekanlara gozu kapali guvenen insanlar var ama bilmiyorlarki adamlar para kazanmak icin dukkan acmis para icin herseyi yapar
    Türeyecek ilk melek ben olayım, Mustafa daha evvel hiç ticaretimiz olmamasına rağmen her sorumda bana yardım etmiş, arabamı ayarlamaya yardım etmiş, bir de üstüne çay kahve ısmarlamış bir adam. Araba camiasında tanıştığım en az paragöz olan insan.

Drift eğitimi şartını hem mantıklı hem de yetersiz buluyorum. Mantıklı bulduğum yanı şu :"Pist" 'i antrenmanda başka araçlarla paylaşıyorsunuz, yeterli donanıma sahip olmayan biri tehlike arz edebilir. Yetersiz bulduğum yanı da hali hazırda yeterli donanıma sahip kişiler için eğitim aşamasını geçebilmenin bir yolu olmalı. Ücretli/ücretsiz bir sınav, test vb. birşey mesela.

Aidat için birşey söyleyemiyorum. Keşke daha ucuz olsa ama antrenmanların düzenlenmesinde gereken emek, güvenlik, alana ödenen kira ve diğer bilumum diğer hizmeti de göz önünde bulundurmak lazım. Olimpiyat stadını da parselleyip üstlerine almış insanlar değiller, daha ucuza düzenleyebileceğini düşünenler gidip 2. bir seri başlatabilir diye düşünüyorum.

Sen kimsin derseniz Drift Academy'nin ilk öğrencilerindenim. Arabasını toparlayıp antrenmanlara katılmayı hayal eden biriyim.

Gönül ister burdaki katılım imkanları da yurt dışındaki kadar uygun olsa. Günlüğü 25 dolara drift etkinliğine gidiyo adamlar.
    Şöyle girişimci biri çıksa, Istanbul Park'ta akşam vakti 4-5 virajlık bir aydınlatılmış bir parkur yapıp drift günleri düzenlese ucuzundan ne güzel olurdu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    JDm works e lütfen laf etmeyin konunun JDm le alakası kesinlikle olmaması lazım
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    JDm works e lütfen laf etmeyin konunun JDm le alakası kesinlikle olmaması lazım
    öyle bişey yok abi ben 1000tl yi mert bilaloğluna ödedim abdurrahman a değil görünmeyen ortak onlar
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle bişey yok abi ben 1000tl yi mert bilaloğluna ödedim abdurrahman a değil görünmeyen ortak onlar
    eraycım gelip banada para veriosun ama benimle alakası olmuo sahsi insan olabilir mert yada mustafa ama şirket ismini karıştırma lütfen
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmm ozaman sayın mustafa mert kazanç bana benı gruptan kulüpten sorgusuz sualsiz atmanın hesabını ver bu parayı benden alırken iyi aidat isterken iyi hesap soruncamı kötü olduk onu söyle
    Dr. Ecu

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pist dışında yanlayamayanların seni çekememesi çok normal eray abi

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya gökhan herşeyin içindeki adamsın savunma bunları bana çibanın başı bunlar ztn iyi polis kötü polis yapıyolardı her zaman halada öyle bu seferde grubun en temiz adamını seçmişler gruba başkan seçmişler yemin ederim illuminati gibi adamlar helal olsun dışardan kontrol ediyolar ortalıgı
    e olayın icinde oldugum icin yazıyorum zaten
    Sen mustafa ile kişisel sorununu klup ile jdm ile harmanlayıp ortaya karısık yapıyorsun abi. Bak yine diyorum klubun bazı uygulamalarını elestirebiliriz, yetersizdir, aidatlar pahalı geliyordur vs. ammenna bunları sor, cevap bekle senin hakkın ama özgünün dedigi gibi firma adı niye karıstırıyorsun ? gizli ortak diyon ispatla abi o zaman böyle bisey olur mu
    biride gelse senin icin konu acsa bi ton oraya iddia yazsa iki uc arkadasıda evet boyle dese ne olacak abi ? Mantıksız yani bu isler.
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir defa senin egitim aldigin zaman , egitimleri veren kurum Drift Akademidir. Sen daha nerden egitim aldigini bilmiyorsun. Drift Akademi , Abdurrahman Ozen'in kendi sirketidir , hayir kurumu değildir. Egitim vererek para kazanan bir kurumdur. Ayni zamanda antrreman basi ucret alarak antreman duzenler. Baska bir aidati vs'si yoktur. Şu anda Drift Akademi pasif durumda , cunku Abdurrahman Abi gecirdigi rahatsizlik sonrasi komada yatiyor.

Senin Drift Kulubu dedigin diger olusum ise , Tosfed e bagli resmi bir kuluptur. Organizasyon, yaris duzenleme yetkisine sahiptir. Sen bu kulube hic bir zaman uye olmadin zaten , bu yuzden atilman soz konusu degil.

Sen antreman kurallarina uymadigin , diger pilotlara tehlike yaratyigin ve insanlarin ortamini bozdugun icin antremanlardan atildin. Bunlardan dolayi da senin soz hakkin yoktu zaten. Kurallari her zaman bildin , ama hicbir zaman takmadin. Odedigin 1000 tl aldigin egitimin ucretiydi. Ve sen bu egitimi aldin. Yani dolandirilmadin. Begenmemis ,memnun kalmamis olabilirsin , nasil olsa sen dogustan pilotsun. Ama dolandirilmadin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir defa senin egitim aldigin zaman , egitimleri veren kurum Drift Akademidir. Sen daha nerden egitim aldigini bilmiyorsun. Drift Akademi , Abdurrahman Ozen'in kendi sirketidir , hayir kurumu değildir. Egitim vererek para kazanan bir kurumdur. Ayni zamanda antrreman basi ucret alarak antreman duzenler. Baska bir aidati vs'si yoktur. Şu anda Drift Akademi pasif durumda , cunku Abdurrahman Abi gecirdigi rahatsizlik sonrasi komada yatiyor.

Senin Drift Kulubu dedigin diger olusum ise , Tosfed e bagli resmi bir kuluptur. Organizasyon, yaris duzenleme yetkisine sahiptir. Sen bu kulube hic bir zaman uye olmadin zaten , bu yuzden atilman soz konusu degil.

Sen antreman kurallarina uymadigin , diger pilotlara tehlike yaratyigin ve insanlarin ortamini bozdugun icin antremanlardan atildin. Bunlardan dolayi da senin soz hakkin yoktu zaten. Kurallari her zaman bildin , ama hicbir zaman takmadin. Odedigin 1000 tl aldigin egitimin ucretiydi. Ve sen bu egitimi aldin. Yani dolandirilmadin. Begenmemis ,memnun kalmamis olabilirsin , nasil olsa sen dogustan pilotsun. Ama dolandirilmadin.
    çevir kazı yanmasın ben atıldıgımda klüp yoktu doğru diyosun ama kim bilcek akademy yi kulüp te aynı şey academy de benım ıcın sımdı o hastalandı bu acıldı bu temiz bir sayfamı demek istiyosun ben bunumu anlıyorum o işi geçiceksin sen benı kandırdın dedinki antrenmana girebilmek için 1000tl ödemeden giremezsin şimdide o eğitim parasıydı diyosun ben sizin suratınıza dedim bu parayı sırf antrenmana girebilmek için ödüyorum diyeki kaç kişi daha cıkıp yazar bunu bende aynı sekilde o yüzden ödedim diye bu haklı bir savunma değil insanlar sizin verdiğiniz yani verdiğinizi sandıgınız 1 günlük laylaylomla driftçi falan olamaz 10 kişiden 9 uda bunu söyler sizde çok iyi biliyodsdunuz bunu
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve yine söylüyorum ben sizin hiç bir antrenmanınızda taşkınlık yapmadım hatta siz beni haksız cıkarabilmek için köşe başında alkol içen hayatımda görmediğim insanları bile ben yokken erayın arkadaslarıymıs diye arkamdan dedikodumu yapıp kendi kendinize gelin güvey oldunuz siz bukadar düşüksünüz işte
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarışınıza katıldım 3 kez spin atan adama benden daha cok puan verdiniz beni top16 ya bile sokmadınız yarışlarınızın 1.sini önceden belirleyip kafanıza göre yarışıyodunuz ztn tekirdağ da aykuta yapılan komplo ikitellide fatih çelik e yapılan komplo en basit örnekler vb vb vb abbas çimen di volkan arısoy du timur pomak tı onların hepsi buraya yazıcak sen sabahı bekle
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz yıllardır driftin gelişmesini isteseydiniz harici kurumlar sizden baska birisi driftle ilgili bişey yapmak istediğinde destek olurdunuz pilot gönderirdiniz ama bencillik başa bela çıkın artık ininizden açın kapıları camları da dışarda neler oluyo bi bakın kendı kendınıze dönmeyin artık oldugunuz yerde
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tosfed hakemi mehmet cagali ve oğlu kaan cagali yida bişekilde buraya yazdırcam toplantılarda neler söylediğinizi onlarda söylesin
    Dr. Ecu

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 21dc963 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba surerken cool olacakmissin
    Dostum seni yılın pohpohçusu seçiyorum. Senden iyisini gormedim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler