lan şu muhabetler yüzünden ya babamı vurup mirasına koncam yada harbiden dolandırıcılık yapıp büyük para koyup rakip kulüp kurcam az kaldı teşvik ediyolar![]()
lan şu muhabetler yüzünden ya babamı vurup mirasına koncam yada harbiden dolandırıcılık yapıp büyük para koyup rakip kulüp kurcam az kaldı teşvik ediyolar![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Meli abi,eray abinin tecrübe ve emeklerine saygım var tabiki ama "ülkede drift niye gelişmedi?" diyen birisinin sokakta drift yapmasını olumsuz buluyorum.
İllegal her işi severiz vesselamDrift in ne olduğunu da iyi biliyorum.
Sen çok yanlıs anlamıssın![]()
Demek istediğim, "yine videolardan izlediğim kadarıyla söylüyorum" amacın sanki başlangıç-bitiş çizgisi arası kıçı spin atmıcak şekilde dışarı verip bitireyim yeter gibi geliyor bana. Hızlanmak, daha cok duman atmak ve daha fazla açı vermek için bi çaban yokmuş gibi geliyor. Ama yinede keyifli videolar çıkıyor ortaya ve bu işi severek yapıyosun. İnşallah drift akademi ile aranızdaki buzlar erir de en kısa zamanda diğer pilotlarla kıyasıya yarışınızı izleme şansımız olur.
yukarda bahsettim. herneyse. ayrıca drift yapıp "ben kaza yapmam" diyen insan tanımam. tanımak da istememhem kolay iş değil bu drift, hem de adı üstünde "kaza". o videoyu da paylasması tabiki güzel bişey, bi açıdan; videoları izleyip gaza gelen gençlere bu işin acı kısmını da gösteriyor.
nemli asfaltta duman cıkarmak zor ikincisi o videodaki yol trafiğe acık arabayı tam büküp ilerlersem apexi içerden kesmem gerek önümü görmediğim araba gelebilme ihtimalini değerlendirerek ilerlemem gerekli yani kısacaası karşıdaki insanların hayatını tehlikeye atmadan gidebilceğimin en iyisi oydu bidakine kamikaze drift yaparım senın için biri gelirse vebali sana ait![]()
Dr. Ecu
yarın buralar çok değerlencek ufak biyerler alın ben yatıyorum iyi geceler hepinize cevap vermeden giden mustafa mert kazanç ıda yarın sorulan sorulara cevap vermesını bekliyorum ne vercekse![]()
Dr. Ecu
Bu konu drift için güzel bir devrim olacak.
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
O kadar delikanlısın ki yoğun bakımda olan bir insanın arkasından hiç çekinmeden konuşuyorsun. Merak ettiğim şey olayların üzerinden bu kadar zaman geçmiş neden şimdi konuşuyorsun? Sokaklarda trafiğe açık alanda drift yapmaya çalışıp insanları tehlikeye atıyorsun üstüne drift yapamıyorsun üstüne trafiğe açık olduğu için oldu diyorsun trafik magandasısın birde gelmiş burda ders verme çabalarındasın. Kuyruğuna basılmış belli günah keçisi arıyorsun. He bide unutmadan altındaki arabada kimin projesiydi acaba?
ilk apexmasters mevzusu ayağına gittiğimde mustafanın yanına gittim hatıra olarak bi bileklik almak istedim, yok olmaz veremeyiz dediler kendi tasarımımdı eyvallah dedim. Sonra bi arkadaşı arabayı bindiricektik 50TLymiş bilet çocuk hevesliydi sanada sormuştum hatta arkadaşları bindiriyim gelin binin demiştin biletide istememiştin. biz bilete 50TL para verdik çocuk bu arabayı istiyorum dedi. Sahibine gittik dedik binmek istiyor kardeşim bindiremem kusura bakma dedi 5dk sonra yanına milleti aldı arabaya tek tek bindirdi biz'de "yapacağınız işi" diyip kalktık gittik bir daha da uğramadık oraya. ondan sonra kuralları olan denilmiş ama hiç bir şekilde kural yok. orada çok kişinin canına zarar geldi otoparkta dönmeler vs. Kuralları madem varsa bunlara neden engel olamıyorlar. iki tane duba koyup etrafında dönen insanlar ve inanılmaz egoları var ben birinin arabasına bi eleştiri de bulundum akşam numaramı bulup bana sen kimsinde beni eleştirirsin diyip yok seni vururum diyen adamda bunların içerisinden. Bunlara afiş vs yapıyodum logo vs. Bi an da döndüler adamlara bi konu hakkında yazdım x bi arkadaşım varex fiyatını istiyodu adamlar 2 yıldan beri geri dönüş yapmadılar. Ben onların samimiyetine güvenmiyorum King of Europa' türkiyeye geleceği sırada ağlıyorlardı nolur onları izlemeye gitmeyin diye kendilerine has şakşakcıları mevcut.
+ olarak duyduğuma göre ki orda kimseye sertfika verilmemiş verilcek diyip de ondan sonra sende öyle yazınca abi ne olduğu gayette ne anlaşıldı.
o kadar afiş logo yaptım biz para vercez sana sende kazancık diyip bu zamana kadar onlardan 1tl bile alamadım. sana dolandırıcı diye konu açılınca bu baya bi komik olmuş
Eray abiyle bi samimiyetim olmadığı ilk antrenman sırasında beni evimin kapısına kadar bıraktı. Allah razı olsun. Ne kötülüğünü gördüm ne başka bir şeyini.
Bunları eray abi'ye facebooktan yazdım.
Agah sen bence fazla izlememişsin Eray Yümsel'in performansını.Ankara da dans ediyordu aracıyla resmen..
http://www.techturkey.com/forum/vide...tml?highlight=
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
kim oldugunu bilmiyorum belliki zorla yazmışsın sana şu anda altımdaki arabada dahil bunların yaptıgı arabaların nekadar basit ve hatalı işçiliklerle yapıldıgını anlatmaya başlarsam bu konu haricinde bi konu daha açmam gerekir en basit örneğini şimdi altta koycagım fotoyla insanlar cevaplasınlar ve bu yapılan hata resmen rezilliktir koskoca 64mm presicion turbo ya hava üflesin diye yaptıkları slikon hortuma bak hava gitsinde nası giderse gitsin diye yapmıslar yani ben aracı aldıktan sonra motor içi hariç heryerini değiştirdim motor içide askar da yapıldı zaten sonuç olarak fok balıkları çok yanlız
trafiğe açık alanda drift konusuna gelirsek sen driftin gelişmesini engelle kendi bünyen haricindeki insanların önünü kes naparsanız yapın biz burda rahatız de ben napıcam arabamı satıp evdemi oturcam ibret olsun sebebi onlardır.... bugün tr de 100 e yakın drift spec araç var nerdeler abi nerdeler sen bunun cevabını ver bana tekirdağ yarışında 12 arabaydı 3 tanesi kıbrıstan geldi nerde bu 60 70 drift arabası niye gelmiyolar bunun hesabını ver banagüvenlik önlemimi hay hay yarışı tosfed düzenledi arkadasım harici bir kurulumda değil tosfed hakemleride dahil bütün güvenlik önlemleri tamdı ve toplantılar yapıldı onlarda gelsin diye güzellikle çağırıldı gene gelmediler hadi bana bununda hesabını sen ver
Dr. Ecu
Eray Tekirdağ yarisiyla ilgili kulüp bütün pilotlara yarisin duyurusunu yaptı gidip gitmemek herkesin kişisel tercihine bırakıldı bu konuda kulüp hiç bir pilota gitmeyeceksin demedi böyle birşey soylenmezde zaten
Drift klübü sporcusu olarak sadece ben katıldım keyifli de bi yarış çıkardık amacım bu sporun sokaklarda değil Pistler de yükselmesi
abi ben özel olarak konustugum bir kaç kişinin ismini buraya şimdilik yazmıyorum ama kendileri girip buraya yazmazlarsa hepsinin ismini vericem gitmiceksiniz dedikleri pilotlar varsen yenisin seni es geçmişler
ben tek tek isimlere kadar yazarım buraya gitme dediklerinin yada nolur nolmaz papaz olmayalım deyip gelmeyenlerin
![]()
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)