User Tag List

Sayfa 10/19 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
357 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Drift klübü saçmalıkları ve Tr de drift niye gelişmedi

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arifin mancherster'a artigi golu ariyodum nereye geldim
    Allah hepinize daha cok versin , Konu sapmasin kimse mal beyani yapmak zorunda degil konu sacma yerlere gidiyor bence ,

Eray ben senden sikayetciyim benim canimi tehlikeye artin Erdem abiyle dukkanin onunde konusurken beni kaputun ustune aldigin gunu ne cabuk unutuyosun hahaha

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arifin mancherster'a artigi golu ariyodum nereye geldim
    Allah hepinize daha cok versin , Konu sapmasin kimse mal beyani yapmak zorunda degil konu sacma yerlere gidiyor bence ,

Eray ben senden sikayetciyim benim canimi tehlikeye artin Erdem abiyle dukkanin onunde konusurken beni kaputun ustune aldigin gunu ne cabuk unutuyosun hahaha
    ya geçen biyerde muhabeti geçti ne güldük ya asudhasuhdsauhduah sticker yapcaktınız hani
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lan şu muhabetler yüzünden ya babamı vurup mirasına koncam yada harbiden dolandırıcılık yapıp büyük para koyup rakip kulüp kurcam az kaldı teşvik ediyolar
    Senin babada da iyi para var abi yardim yataklik ederim adami yoldan cikartir o para ))))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin babada da iyi para var abi yardim yataklik ederim adami yoldan cikartir o para ))))
    dur olm deşifre etme benide zengin sancaklar sonra
    Dr. Ecu

21dc963 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray abi iceride beslersen beni suc ortagin olurum

DorukBasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ramazantc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar merhabalar. Eray abi facebookda adliye görüntüleri ile filan eglencesine dolandırıcılık sube fotoları yükleyerek bu konularla hep dalga gecdi ama şimdi iş ciddiye binmiş.
    2010 senesinde telefonla 5/6 dakika konusduk ve arabamı cekıcıyle yolladım kendisine. 10.000 tl lik iş yaptırdım. Yüzünü hiç görmedigim adama basda 2.5 lira havale ettim.iş bitti arabam şehrime geldiginde 7.5 lira borcum vardı
    Araamı teslım ettı ve aracda parcadan dolayı cok ufak bi sıkıntı bile olsa arkasında durdu.
    Kendi hatamdan dolayı sanzıman kırdım sanzıman yolladı. Sene 2014 ben borcumu geçen ay kapatabildim.bu süreçde ona lazımsa aradı yolladım bana lazımsa aradım bana parca veya borc para yolladı. 4 yıl içerisinde borcumu kapattım birgün kötü olmadık be borcum bitincede gene devam etti ticaretimiz. Bana lazım olan parçaları veresiye yolladıgı çok oldu.
    Bende ona güvenip hep ihtiyaclarına yardımcı oldum hiçbir zamanda korkum olmadı.
    İşi gücü para olan abilerimizden farkını anlatmak istedim sadece . Hilmi Doğan kayseri
    aha taksitle araba yapan birini buldum Eray abimize bi yazim bende.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok yok tövbe ettim ben o işlere peşin çalışıyoruz artık hilmi bi ilkti ve son oldu ama hilmiden şikayetçimiyim değilim borcunu son kurusuna kadar ödedi 4 yıl sürdü ama ödedi adam yalan yok
    Dr. Ecu

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genel anlamda benim anlamadığım şu var. Konuda yazıldığı için söylüyorum. Eray tehlikeli kullanıyor,riskli gidiyor vs.. Diğer drag konularında filanda güvenlik tedbiri eksiklikleri falan filan yazılmıştı. Dünyanın hangi ülkesinde motorsporları izleyicisine yada yarışmacısına can garantisi veriyorlar?. İskender Atakan yarışta 2 kişiyi öldürdü 1 kişiyi yaraladı. İzmir Pınarbaşı pistinde fotoğrafçı bir arkadaş araba çarpması sonucu öldü.Antalya drag'ta olayı zaten çoğu kişi biliyor. Avrupadaki kazalardan örnekler vermicem çünkü çok fazla var. Mesela portekiz seyircisi bump altına yatarak üzerinden uçan arabanın fotosunu bile çekmeye çalışır.Kısacası Motorsporları TEHLİKELİDİR!. Canını seven ne yapsın ne izlemeye gelsin. Ama hiçbir pilotu sen riskli gidiyorsun diye çıkaramazsın. Gerekli güvenlik önlemini alırsın. Geri kalan herkesin kendi sorumluluğundadır.Türkiye'de motorsporlarında olan kazalar özellikle medya tarafından çok büyütülerek yanlış şekilde servis ediliyor.
    komançero garage

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    evime 15 dk mesafede diye 1-2 2010-20011 gitmiştimde gırgıra samataya yoksa zaten dısardan izlemesi bile zevk veren kısmı yoktu iki tane yuvarlagın etrafında her aracın aynı teraneyı yapması

canlandırma yapıyım ortam senlensin (2011)

1881 - 193

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Merhabalar,

Bilmeyen arkadaşlar için kendimi tanıtayım ben Can Eryüksel 2007 yılında başladığım drift serüvenim 2012 yılında malesef istemeyerek bitti. O zamanlar antremanlarımıza gelen arkadaşlarımız nasıl samimi nasıl ailevi ve dosthane bir ortamımız olduğunu hatırlayacaklardır. Amacımız hem eğlenmek hem eğlendirmek hem de kendimizi geliştirmekti.Drift academynin kemik kadrosu zamanla gelişti. Maddi durumu bu sporu daha profesyonel yapabilecek insanlar aramıza katıldı ve işin rengi burada değişti. Ben ve benim gibi kıt kanaat bu sporu yapmaya çalışan insanlar isteyerek ve ya istemeyerek dışarı atıldı. Eray'ın ödediği 1000tlyi ben 2007de 3 kur 1800tl olarak ödedim. Seve seve eğitim için ödedim bundan yana hiç bir sıkıntım yok. Okulumdan ve ya aracımdan dolayı katılamadığım antremanlar için de 100TL ödedim bunları bu spor gelişsin antreman yapılsın Drift'i herkes bilsin öğresin diye ödedim helal olsun bunda da sıkıntı yok ama ne zaman antreman ücretleri yıllık peşin istenildi o zaman bende sıkıntı oldu çünkü onu o zaman peşin ödeyecek ne maaşım yetiyordu ne de kredi kartım vardı. Bana o zaman gene sen her ay şu kadar yatır deselerdi ben gene yatırırım ki o zamanki tartışmalarımızın çıkış noktası budur. Yok kardeşim bu böyle işine gelirse dediler bende eyvallah dedim yolunuz açık olsun. Sonra iş şuan ölüm döşeğinde olan Apo abinin (Allah acil şifa versin her ne kadar şahsi problemim de varsa duamı esirgemem) ben yeteri kadar cebimden para verdim senelerdir para kaybettim demesiyle mevzunun rengi değişti. Apo abi bu işten para kazanabilir bu onun en doğal hakkıydı ona kimsenin lafı yoktu ama işi orada fakir edebiyatına döküp ben şu kadar para ödüyorum her antremanda şu kadar para toplanıyor şu kadar para bana kaçıyor yetti artık dedi.Sonra Doğukan abi madem öyle bişi var abi herşeyi belgele dediği zaman o zamanki konuşma orta kalmıştı. Neyse ben o zaman kötü çocuk oldum falan filan sonra soğudum arabamı sattım. İlerde nasip olursa gene drifte devam ederim. Bir de kıbrıs maceramız var ki evlere şenlik. Cebimizden hiç birşey çıkmayacak hatta üstüne para alacaktık gittik geldik 1.5 sene sonra 800tl borç çıktı ben yalan yok yarısını ödedim bana inanamayanlara da gümrük firması dava açmış avukat masrafları dahil 2500 yakın para ödediler galiba sözde gümrüçünün bize son dakika golüydü.Geçmiş zaman olanla ölmüşe çare yok.Eray'ın mevzusuna gelirsek beraber çok antremana çıkamamıştık ama bir Sedat abi ile tartışmanı facedeki gruptan hatırlıyorum bir de doğuşun türk drift stickerı ile katılıdığı kayseri organizasyonunu bunlardan sonra sizi atmışlardı galiba. Apo abi döneminde benim organizasyonlarım hariç başka organizasyonlara katılmak isteyen katılsın ama bir daha burada antreman yapamaz durumu vardı bu yoktu diyen yalan söyler. Bize o zaman söylediği yalanlar vardı helali hoş olsun adam hasta durumu kritik ne kadar o zaman sinirlensem de şimdi birşey diyemiyorum o kadar beraber yemiş içmişliğimiz var. Durum bu gene saat 4 oldu. Herkese hayırlı geceler.
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı [RaCeR] Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Bilmeyen arkadaşlar için kendimi tanıtayım ben Can Eryüksel 2007 yılında başladığım drift serüvenim 2012 yılında malesef istemeyerek bitti. O zamanlar antremanlarımıza gelen arkadaşlarımız nasıl samimi nasıl ailevi ve dosthane bir ortamımız olduğunu hatırlayacaklardır. Amacımız hem eğlenmek hem eğlendirmek hem de kendimizi geliştirmekti.Drift academynin kemik kadrosu zamanla gelişti. Maddi durumu bu sporu daha profesyonel yapabilecek insanlar aramıza katıldı ve işin rengi burada değişti. Ben ve benim gibi kıt kanaat bu sporu yapmaya çalışan insanlar isteyerek ve ya istemeyerek dışarı atıldı. Eray'ın ödediği 1000tlyi ben 2007de 3 kur 1800tl olarak ödedim. Seve seve eğitim için ödedim bundan yana hiç bir sıkıntım yok. Okulumdan ve ya aracımdan dolayı katılamadığım antremanlar için de 100TL ödedim bunları bu spor gelişsin antreman yapılsın Drift'i herkes bilsin öğresin diye ödedim helal olsun bunda da sıkıntı yok ama ne zaman antreman ücretleri yıllık peşin istenildi o zaman bende sıkıntı oldu çünkü onu o zaman peşin ödeyecek ne maaşım yetiyordu ne de kredi kartım vardı. Bana o zaman gene sen her ay şu kadar yatır deselerdi ben gene yatırırım ki o zamanki tartışmalarımızın çıkış noktası budur. Yok kardeşim bu böyle işine gelirse dediler bende eyvallah dedim yolunuz açık olsun. Sonra iş şuan ölüm döşeğinde olan Apo abinin (Allah acil şifa versin her ne kadar şahsi problemim de varsa duamı esirgemem) ben yeteri kadar cebimden para verdim senelerdir para kaybettim demesiyle mevzunun rengi değişti. Apo abi bu işten para kazanabilir bu onun en doğal hakkıydı ona kimsenin lafı yoktu ama işi orada fakir edebiyatına döküp ben şu kadar para ödüyorum her antremanda şu kadar para toplanıyor şu kadar para bana kaçıyor yetti artık dedi.Sonra Doğukan abi madem öyle bişi var abi herşeyi belgele dediği zaman o zamanki konuşma orta kalmıştı. Neyse ben o zaman kötü çocuk oldum falan filan sonra soğudum arabamı sattım. İlerde nasip olursa gene drifte devam ederim. Bir de kıbrıs maceramız var ki evlere şenlik. Cebimizden hiç birşey çıkmayacak hatta üstüne para alacaktık gittik geldik 1.5 sene sonra 800tl borç çıktı ben yalan yok yarısını ödedim bana inanamayanlara da gümrük firması dava açmış avukat masrafları dahil 2500 yakın para ödediler galiba sözde gümrüçünün bize son dakika golüydü.Geçmiş zaman olanla ölmüşe çare yok.Eray'ın mevzusuna gelirsek beraber çok antremana çıkamamıştık ama bir Sedat abi ile tartışmanı facedeki gruptan hatırlıyorum bir de doğuşun türk drift stickerı ile katılıdığı kayseri organizasyonunu bunlardan sonra sizi atmışlardı galiba. Apo abi döneminde benim organizasyonlarım hariç başka organizasyonlara katılmak isteyen katılsın ama bir daha burada antreman yapamaz durumu vardı bu yoktu diyen yalan söyler. Bize o zaman söylediği yalanlar vardı helali hoş olsun adam hasta durumu kritik ne kadar o zaman sinirlensem de şimdi birşey diyemiyorum o kadar beraber yemiş içmişliğimiz var. Durum bu gene saat 4 oldu. Herkese hayırlı geceler.
    Sen drifte yeniden başlıcam de, ben megane'ı arkadan itiş yapayım.
    .

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Drift seyircisinden neden para alındı.

Apaçi ayinlerini ortadan kaldırmak için. işe yaradımı evet yaradı.

Bu drift eğitimi için 1.000 tl istendi kimsenin kafasına silah dayamadilar.

Bu iş yapan adam bir kere ekonomik anlamda iyi durumda olmalıydı.

Fakirler için devlet birşey yapmalı. Fakirde cahilligi bırakıp her köşe başında caddede yan vermeyi birakmali

Mustafa mert cok iyi tanırım çok alisverisim oldu.GC8 toplarken çok yardım ettiler.

Kurdukları kulüp yapılan isler tr de önemliydi.

Adamlar bedava yapsaydılar, o pistte birisi ölür giderdi komple bir şey başlamadan biterdi.

Araba ile ilgili sporlar pahalı olabilir bazılarına göre bunun nedeni belli akli dengesizlik yapacak adamları pistten olabildigince uzak tutmak.

Mert ve mustafa ellerinden geleni yaptilar.
    Para kazanma konusuna gelince kazanmaları neden anormal durum.
    Babasının hayrına kim iş yapiyor bu ülkede ki

İllegal iş yapan ile yapmayan arasında bir fark koyulmalı.
    Mert mustafa illegal is yapacak adam değiller kim illegal iş yapıyor millet bilir zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamsın can cım ama gene iyi niyetli yazmışın
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiğit sen konuyu nerenle okudun
    Dr. Ecu

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rab'im kimseyi parasıyla rezil etmesin!
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yiğit yani diyosunki Altınşehirin göbeğinde apacinin en bol olduğu yerde 5-10 verip gelmedi hiç dimi o antremanı izlemeye. sagda yanda arkada godfather kornalarını ve fıldır fıldır donen edenler kimdi
    1881 - 193

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Yiğit,

Parası çok olupta apaçiliğin bayrak tutanı onlarca insan var. En az onlar kadar da parası olmayıp, bu işi gönülden seven, yeri geldiğinde maddi/manevi hemen herşeyini ortaya koyabilecek o kadar çok insan var ki.

Kısacası her parası olan adam olamıyor, veya parası olmayan adam kültürsüz, cahil vs olmuyor. Hakaret ediyorsun insanlara, belki farkında değilsin ama.

Yazdıkların tamamen BOŞ olmuş.

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evime 15 dk mesafede diye 1-2 2010-20011 gitmiştimde gırgıra samataya yoksa zaten dısardan izlemesi bile zevk veren kısmı yoktu iki tane yuvarlagın etrafında her aracın aynı teraneyı yapması

canlandırma yapıyım ortam senlensin (2011)

Zaten gittiğimizde Korayların Nissan vardı. İçini bilimum soğuk içecek ve çekirdekle doldurmuştuk

Maksat muhabbet geyikti pek izledik diyemeyiz ama red bull ları iyi götürmüştük

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oncelikle yazim Mustafa Mert yada JDM works ile alakali degildir. Kendilerinden Warex aldim ne derdi varsa ilgilendiler, sadece egzoun motoru bozuldugunda baya gec geldi degisim icin olan parca. Fakat garanti surem bile dolmus olabilirdi emin degildim, Mustafa sormadi bile. Geldiginde yolladi ve isimi cozdu.

Gelelim baslamadan biten drift seruvenime; sene 2011-2012 daha once birsey yazmadim cunku cok da onemli degil benim icin. Evet Drift sporu neden ilerlemedi..

Amator olarak neredeyse her motorsporlari kategorisine bir giris yaptim, drag; hic sevmem, hic beceremem.. Hasbel kader oyle 2-3 2.lik 3.luk kupam oldu cok sansliydim. Time Trial: 2004 den 2009 a arabamin serviste olmadigi her yarisa girdim, izmir i kovaladim gittim geldim onu yaptim bunu yaptim.

Sonra dedim su drifte de bir gireyim. Ertesi hafta da bir antrenman vardi gittim ( o zaman daha para alinmiyor izleyicilerden ). Baktim otoparkta donen kim varsa piste aldilar, Gurkan girdi C63 amg ile ( Ki bence orada drift ciyim diyenlerin cogundan daha guzel dondu ), bir kac kisi daha girdi. Kibar adamiz ya izin alalim dedim ve bir sonraki antrenman icin Mustafa yi aradim (samimiyetimize guvenerek). Dedim ben arabama bir bakayim, goreyim, uygunluga yakinsa gireyim. Hic beklemedigim bir cevap geldi; biz kimseyi almiyoruz ama bir Apo abiyi ara. Mustafa yi tanirimda apo abi kimdir nedir bilmiyorum sen ara, sen ara vs sonunda ben aradim.

Oncelikle Allah sifa versin Abdurrahman beye. Aradim ki o sira lastikcideyim, alacagim lastikleri sabahi da drifte.

-Merhaba Onurcan ben, Mustafa benim arkadasim sizi aramami soyledi. Yarin antrenmandan once soyle bir 10 dakika falan ciksam arabama bir baksam, eger olabilir yani varsa devam etmek istiyorum.
    -Olmaz, guvenlik sebebi ile EGITIM almamis kimseyi HICBIR TURLU piste almiyoruz.
    -(Oha dedim icimden, bir oncekinde kafasina esen cikmis.. Kartalla gazlamislar, bir aracin soforu giden arabadan cikip tavanda ziplarken cam patlatmis, guvenlik sebebiymis..) Peki o zaman size iyi gunler.

Dedim ve kilit soru geldi. Ya adin neydi? Onurcan ben S2000 im var. Ha tamam o zaman sabah X saatte gel bir deneyelim. E tabi burda bana izin verilsede dusunurum, az once KESINLIKLE, HIC BIR TURLU, EGITIM almamis insan alinmiyordu?

Neyse denilen saatte gittim baktim bir allahin kulu yok Kendimden suphe ettim ve beklemye basladim. Abdurrahman bey geldi, Oha lastikleri degistirmedin mi daha? Bir allahin kulu yardim etmedi tek basima soktum taktim lasikleri, hani zor birsey degilde Time Trial lar aklima geldi, ister istemez kiyasladim.

Heyecan dorukta.. Yanima bir arkadas verdiler ki ismini hic hatirlamiyorum. Basladik.. Bana gore gayet iyi gidiyor 1-2 antrenman yapip setupimi biraz degistirirsem olacak gibiydi derken benim meshur EPS isigim yanmaya basladi ve spinler gelmeye basladi ( Tabi burada arka lastiklerin dislerinin serit halinde kopmasi da etkiliymis sonradan anladim). Aracin icindeki arkadas oha cok iyi, arabada cok iyi, sende cok iyisin. Simdiye kadar bir cok S2000 geldi, boyle giden olmadi falan filan.

Indik arabadan, Abdurrahman bey sordu nasildi ? Arkadasin cevabi : olmaz s2000 le, kanser eder adami soyle boyle. Beynimden vurulmusa dondum, la 10 sn fark var arada ne oldu ?

Neymis dedim, neden kanser edermis neden S2000 le olmazmis? Yok efendim sasisi cok sertmiste, ani tepkiymiste, gobekte 24 saat donermiste, terse verdin mi %10000 spin atarmis. DUNYADA 1 TANE S2000 DRIFT ARABASI YOK! denince iyice dellendim, ya arkadas var ben gordum, hayir yok, var, yok.. Al bu ne dedim ve youtube dan su anda bulamadigim beyaz turbo bir s2000 in duman duman cok guzel bir videosunu gosterdim ve sonra muhabbet gelisti. Abi buraya kartal cikarttiniz drift yapti s2000 yapamayacak mi ? 180 le mi drift yapiyorsunuz 70-80 le drift yapilirken bana sasi sertligi vs muhabbeti yapmayin vs kaynastik arkadaslarla. (Sonra tabi S2000 yaris araci gibi birsey yapti birileri katildi.. bu da ayri)

Evet bomba bir olay degil belki ama ben bir daha ne antrenmana gittim, ne katilmaya kalktim 0. Ama bu kadar uzay muhendisiymis gibi yaptigi isi oven, el ustunde tutan biri gormedim. Simdi kusura bakmayinda oraya gittigimde 7-8 senedir amator olarak pist kovalayip bir suru basariya imza atmis biri olarak 2 buyuk yuvarlagin etrafinda donecegim diye girdigim sacma salak muhabbet bana koydu. Lan hevesliyim, paramda vardi o zaman(), S2000 im var, basarili bir gecmisim var.. Beni kazanamaman icin hic bir sebep olmamasi gerekirken girdigin havalarla, teorik garip bilgilerinle beni kazanmak yerine nefret ettirdin. Sanirsin alttaki videodaki gibi gidiyorsun da bana sasi sertliginden, araba ozelliklerinden bahsediyorsun. (Bu dialogda sadece Abdurrahman bey yoktur)

BORKED

Neyse lastiklerimi geri taktim otoparktaki yerimi aldim. Lan heryer duman, kafasina esen araba ceviriyor. Adamlar uyariliyor falan yok arkadas 5 dk sonra ayni araba yine orada. Gittim yaka karti istedim dedim bir gireyim ortama bakayim... Yokmus veremezlermis. Mustafa yi aradim kirmadi, beni aradan cekti iceri aldi, bir drift aracina bindirdi vs. Gezdim falan aslinda hosuma da gider gibi oldu. Wc icin disari ciktim, sonra iceri alinmadim Bu sirada bayan bir arkadas geldi, ben iceri girmek bakmak istiyorum falan filan. Guvenlik birilerini cagirdi, cat yaka karti geldi hoppidik icerde. Bende pilimi pirtimi toplayip gittim.

Time Trial nasil basladi? Auto Drom geldi reklam yapti onu yapti bunu yapti, gelen girdi hemde cok komik paralara. Bizde girdik, basimizda Atil abi gibi bir ADAM vardi, her turlu yardimi yapti bizim gibi amator kovalayanlara. Profesyonel olarak yarismamiz icin takim bile aradi. Auto-Drom kapatti, Bugra devreye girdi. Korfez yarislari: Evet tesis yetersiz, arkada neler oluyor kim nasil gidiyor gormek bile zor, asfalt kotu ( o yillar ) vs ama gidiyor muyuz gidiyoruz. Deli gibi kosturan bir ekip, guvenlik, normal tuvalet, transponder vs vs. Bunun disinda yeni girenlere yardimlar, arabasina bilen birini bindirip zamanini gelistirmeye calisanlar, lastik degisiminde el birligi. Oyle yada boyle bir pist kiralaniyor ve para odeniyor. Sonrasi ise Istanbul Park! koskoca F1 pisti. Evet fiyatlari artti diye elestirdik, bende gitmiyorum ama koskoca F1 pisti 250tl aliyor 20dk sina, 2 seans 500.. 40 dakika. Dev bir tesis, otur kameralardan icerde olanlari takip et, insan yemegi vs vs. Kalkip simdi ben bos bir otoparka gitmesem bile 100tl verir miyim? Hele bahsedilen gibi 400tl ise? 250tl e tek bir seans bile girsem, yillar sonra cocuklarima ben F1 pistine girdim gazladim diye anlatmak isterim.

Ozet: Ilerlemek nasil oluyor cok basit. Burada bir Bugra var neler yaptigi acik, birde bir otoparki bile adam gibi yonetemeyip insanlari itmek var. Bana kalirsa bu drift isi boyle yonetilirse kemik tayfa disinda yapilmayacak ve bitecek bir olay. Gelistik, kulp kurduk Tosfed falan. Eeee ne degisti bunlar olunca benim adima?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler