Konu sahibi nerede bu arada.
Bence adam toplamaya mı gitti, hepinizi döfecekler bu gece ;)
Printable View
Konu sahibi nerede bu arada.
Bence adam toplamaya mı gitti, hepinizi döfecekler bu gece ;)
Konu başlığını görünce afalladım Eray ankaraya geldi benzin pompası bozuldu açtım dükkanı baktık şansa babamın çeyizlikten walbro çıktı borcunu sordu dedim hallederiz (bilmiyordum ki adamın lakabı buymuş :)) geceyi beraber bitirdik. istanbula araba almaya gittim beni havaalanından aldı akşama kadar gezdirdi karnımı doyurdu bütün işlerimi en güzel şekilde halletti arabayı almak kısmet olmadı geri havaalanına kadar bıraktı büyük kazık atmışım sana hakkını helal et :)
Herhangi bir alışverişim olmadı kendisiyle.. Ama APP ile ilgili bir kaç soruma detaylı yanıtlar verdi yönlendirdi.
Dolandırıcı demek gerçekten ağır bir itham.
Sen kredi çek biz ödeyelim eray başgannn :)
Eray abiyle plaka alışverişim oldu ve telefonla hallettik. Dört dörtlük adamsın Esnaf Eray :)
Erayin parasini bitek biz 2 mustafa mi alabilmisiz :))))
Bu aralar uzakta kalmakta arkasından atip tutsamda sesinden farki yoktur g.tun :))))
Konuyu bence Mechanix'in şifresini çalan Eray Yümsel açtı :))
neredeyse adam bu başlıkla bağımsız milletvekili adayı olacak :)) insanın app plaka yaptırası geliyor
Yazamadimya amk
Ersinden farki yoktur diyecektim.
valla ben arayı sahsen tanımam etmem ama bundan sora plaka veya baska bı parca olursa kapısını calarım. mustafanın dırek dolandırıcı yaftası yapması dogru olmamıs tıcarı anlazmalıklar olabılır ama dolandırıcık baska bısey.
ulan eray sen neymişsin amk :D:D
adam benden temiz çıktı konu sayesinde.
eray tam ticarete atılmaz zamanın, bu rüzgarı arkana al bro, bak her zaman yakalanmaz bu rüzgar :D
bence konu kapatılmalı...
Eray hedef tamam pazartesi evrakları al yeni külübünü kur giriş 100tl, girenlere app hediye, gör şimdi üye patlamasını , bu saatten sonra anca külüp paklar seni.
Borcum borç ama elim dar haci :)))
Bide cem tasciya borcum var gönül borcu :)
eray abi şimdi bişey sormak için seni arıcam diye numarayı yanlış çevirmişim 45 dk dır herifin tekine dert anlatıyorum oda güzel güzel dinledi sonra da sen kimi anlatıyon la törşik dedi.. ayak üstü mağdur ettin beni :D