Eray abi Gunesi Beklerken dizisinde 2 rol aldiktan sonra cok bozdu ordada gene boyle pislik bi roldeydi adamin genlerinde var dizi yapimcilarida biliyor tabi dayiyolar rolu iyi oynuyor saniyorlar adamin dogal hali bu bilmiyolar :D ahahua
Printable View
Eray abi Gunesi Beklerken dizisinde 2 rol aldiktan sonra cok bozdu ordada gene boyle pislik bi roldeydi adamin genlerinde var dizi yapimcilarida biliyor tabi dayiyolar rolu iyi oynuyor saniyorlar adamin dogal hali bu bilmiyolar :D ahahua
Eray abi pm ile tel numaranı yollarmısın.. Görüşmemiz gerek :D Dolandırıcılığı sizden öğrenicek değiliz :D :D :D
Bende ogun karar verdim tum plakalarimi o da yaptirdim ailecek bir daha 30 saniye yapmasin diye :D
Eray başkan parti kursa meclise girer o kadar sevilen bi adam :)
Eray abiyle 2 kere plaka muhabbetinden dolayı görüşme fırsatım oldu ikisinde de evimin yakınına kadar getirdi sagolsun :)
Bunlar hep drift lobisinin isleri.
bi dolandırıcılığınıda ben biliyorum Körfez pistinden m5 ile yapmıştı :=)
Moderatörlerde aynı düşüncededir bence, dolandırıcı olarak açılmış bir konuda bu kadar net pozitif cevap varken başlığın böyle kalması saçma olur..
bizi de semtte arabasıylan dolandırırdı hep :D
o değilde dizinin hangi bölümünde oynadı açıp izleyeceğim. Dizinin de reytingi artar :D
Erayı uzun zamandır tanırım.
Kendisinin asla dolandırıcılık yapacağını düşünmüyorum.
Kendisi maddi konum gözetmeksizin herkese dostça arkadaşça yaklaşıp yardımcı olan biridir.
la aklıma geldi birde komple sekmanlarına rekorlarına kadar 2 bin TL ye turbo kit satıp dolandırmıştı :) hiç unutamıyorum bunu
Eray abi arabayla 2-3 turda bizi dolandırsana :D
Bu tür yazılar hoş olmamış ortada terbiyesizlik var karsılıklı cozulecek olay bu baslık rencide edici
Eray seninde öbür baslık konunda karsı tarafı rencide edici bizE bıle bole seyler yakısmaz karsılıklı konuların halledılmesı tercih edilmeli ve yuzyuze bakıyoruz her zaman
Bu konu çok garip olmuş dolandırıcı dediğiniz adam hiç tanımadığı birine bile hemen yardım edip nerdeyse para bile istemiyecek kişilikte biri.
3 sene önce istanbula gezmeye geldiğimde eşim ve çocuğumla beykoza yuşa tepesine çıkmıştık tam dönüşte beykozun içinde aracımın bujileri sıkıntı çıkarmıştı ve araç ilerlemiyordu ozamanlar app plaka satışından orda eray ustanın olduğunu gördüm ve direk aradım sağolsun 10 dk geçmeden birini yolladı ve hemen ilgilenip yola çıkmama yardımcı oldu bujiler takıldı araba çalıştı kendi bizzat başında bekledi ve yola çıkmamı sağladı aldığı ücreti memlekete gelip karşılaştırdığımda piyasadan az bile aldığını gördüm.
Hiç tanımadığı ve yolda kalmış birine isteseydi fazlasıyla fiyatta çakabilirdi çünkü mecburdum böyle durumda bile insanlık yapan birine nasıl böyle konu açılır anlamadım (bu arada tekrardan sağol reis)51 plakalı gri 206,ydı aracım.
techturkeyde çoğu kişi kadar eski değilim yeniyim 2 konuyu da okudum
belge yok kanıt yok adamı suçlamışlar ki çamur atmak için olduğu da çok belli
diğer konuyu görüp intikam almak istemişler.
kanıt nasıl olur demişler arkadaş ''rüşvetin'' kanıtı olmaz ''dolandırıcılığın'' olur sen karıştırmıssın (:
Ben Eray denen zatı tanımam etmem ama şikayetçiyim.
Geçen hafta bir Cupra'yla tem'de basıyorlardı denk geldim arkalarından izliyim dedim ne fırlattıysa artık kaputta izi var.
İstanbul Park'ta drift yaptığını ben anons etmiştim sanırım öcünü aldı.
Bu da böyle bir anımdır. :D
Bu konu dolandırılıcık konusu olmaktan çok. Eray Yümsel'den memnuniyeti olanlar ve sevenler konusu oldu. :)