Senin hakkinda cok sey yazarimda neyse :P
Cevabimi cs de vericem seviyorum seni,niyetini taniyan bilir sikinti yok simdi onlar dusunsun patladilar :)
Printable View
Madem bu adamın bu kadar seveni var, para toplayıp sevabına bi geometri kitabı alalım.
Kare ile dikdörtgen arasındaki farkı öğrenir, işini geliştirir.
http://www.sinifogretmeniyiz.biz/dos...emel-sekil.jpg
Ne pis herifmişsin be Eray, bütün forum senin hakkında konuşuyor :D
Beykoz'luyum, çocukluğumdan beri Eray'ı tanırım mahalleden. hem ben hem çevrem çok alışveriş yaptık bu esnaftan, bi şikayet duymadık zaten duysak sahilde kıstırırdık :)
gereksiz bir konu olmuş kısaca, bu sefer güldürmedi mechanix
he bu arada şu plakayı yolla artık kanka yaa 3 gün oldu :D çok geçiktin
flaş flaş flaş !!!
banada verdiği sözde durmadı eray yümsel.
3 sene önce 2 tane app istedim adam 4 tane gönderdi :D
2 tane app bastırdım 1-2 gün içerisinde hemen gönderdi..
Sonra dedim abi men yersem yardımcı olurmusun dedim? parasını şimdi gönder sonra 50 lira zam gelir dedi.. Başka bir dolandırıcılığını görmedim..
bu kadar posttan sonra alışveriş yapıcak olsam gözüm kapalı yaparım parayı bırak adam gönül adamı çıktı.
Eray abim candir skntisi olan kendinde hata arasin.Her konuda gece.sabah farketmeksizin yardimci.oldu.
Eray iyidir yaa,gereksiz saçma bi konu olmuş gibi,kendisini sever ayrıca yalamak isterim :D
beni hala dolandiriyo plaka yaptircaz tel no istiyorum hala vermedi pesinde dolandirip duruyo :D
Yalnis kisi tercih edilmis 7 seneye yakin tanirim eray bi o kadarda yemisligimiz icmisligimiz vardir. Mal da aldim yeri geldi emanet arabasini bile aldim ahh o 406 :)
Ucun besin hesabini yapsaydi simdi kapida iki tane daha m3 olurdu. ;)
ben daha yorum yapmıyorum :) hesap günü gelcek
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...59&oe=556F6AC5
Mechanix -Eray yümsel maçı devam ediyor,
Mechanix dolandırıcı dedi Eray hayırsever çıktı 0-1
Eray drift konusunda beklenen patlama olmadı. 1-1
Mechanix in kötü Erayın iyi reklamı oldu 1-2
Bu maç böyle biter heralde sabaha kadar oynasalar başka gol olmaz.