Kendisini tanımam etmem . 4-5 defa plaka aldım , hepside sorunsuz geldi . Parayı ödemeden kargo yaptığını bilirim . Gözümde düzgün Esnaf ...
Printable View
Kendisini tanımam etmem . 4-5 defa plaka aldım , hepside sorunsuz geldi . Parayı ödemeden kargo yaptığını bilirim . Gözümde düzgün Esnaf ...
heralde bugüne kadar 10 tane app plaka aldım hiç birinde sıkıntı yaşamadım . gayet güzel zamanında geldi :icon_tup::icon_tup:
Diger konuyu sonuna kadar okudum orasi keyiflide,bu konuyu 4.sayfaya kadar anca okudum.
Şimdi siz o konuya karşılık bu konuyu açarak kendinizi haklı falanmi çıkartmaya çalışıyorsunuz?
Eray'ı uzun yıllardır tanırım bugüne kadar en fazla 2 dilim pizzamin 1 dilimini gasp etmisligi var.Başka bir sahtekarligini görmedim.
Eray abi ile yıllar öncesinde muhabbetimiz olsa da şu an kendisiyle ne görüşürüz ne de konuşuruz. Ama yiğidi öldürüp hakkının yenmesine göz yummak bize yakışmaz. Çevremdeki herkes, eşim dostum arkadaşım kim varsa Eray Yümsel'den plaka almakta ve asla hiç bir sorun yaşamadılar yaşamazlar. Ben almasam da konuşmasam da, men kaldırma işleri olsun, plaka işleri olsun her zaman kendisine yönlendirmişimdir kendisinin haberi olmasa da. Her zaman da kendisine kefil olurum çevremdekilere karşı.
Paraya tamah etmeyen bir adam neden dolandırıcı olur bunu da bi düşünmek gerekir. Zaten onun açtığı konunun ardından buraya gelip "Eray tü kaka" demek bence yakışmamış. Sokakta yanlaması onun kendi tercihidir, olumsuz bir durumda da sonuçlarına katlanmayı göze alabiliyor ki bunları yapabiliyor. Yukarda yazdıklarımla alakası olmamakla birlikte kendisini çok severim, Allah her daim işini gücünü rast getirsin :).
Yine söylüyorum Herkezden Allah razı olsun :) benım bile hatırlamadıgım vay anasını bunu benmı yapmısım dediğim şeyler var meğersem iylik yap denıze at atasözünü bana söylemişler haberım yokmus :D şaka bir yana illaki eksiğimiz olan tartıştığımız ticari konuda sıkıntı yaşadıgım insanlarda oldu ancak eğer haksızsam sonuna kadarda borcumun kurusuna kadarda ödemişimdir kimsenın parası bende kalmamıstır bu zamana kadar ama 5 günde ama 5 ayda bir şekilde helalleşirim... diğer türlü bu konuyu açan arkadaşa zaten en güzel cevabı sizler verdiniz drift academy ile olan işim bittikten sonra şahsi olarak bu konunun hesabını tek tek sorucağımdan emin olabilirsiniz. şimdilik eray yümsel susar ama zamanı gelince konusucam :) hepinizi seviyore
Eray abi bence tek eksik "5 günde ya da 5 ayda" helalleşmek. Ben bunun dışında hiç bir sıkıntı görmedim şuraya senle ilgili yazılanlardan. Yaşım küçük, seni de asla tanımam. Bu konudan sonra her türlü de güvenir alışveriş ederim. Sözünün eri olduğun, kaypak bi adam olmadığın çok belli zaten bu kadar kişi yazmış. Ama senin yazdıklarından sadece bunu çıkardım abi, bunun biraz daha üstüne düşersen bence çok daha iyi olur. Nacizane fikrim bu abi, yaşımız küçük belki boyle bi konuya yazmamam bile lazım ama yazıverdim, kusuruma bakma. Yani herkesle anında helalleşirsen hem milletin ağzı laf yapmaz, hem de ölümlü dünya abi belki 5 aya kalmayız hiç birimiz.
Adam keyfi olarak 5 ay oyalayacak hali yok ya ? Durumu olmaz o sıra başka sıkıntıları olur. İnsan evladı sonuçta, makine değil ya.
Benimde söylemek istediğim oydu fatih te arkdasta yanlıs anlamıs olabilir sıkıntı yok :)
Bende plaka bastırmıştım.Parayı alamadan plakaları göndermişti. Şaşırmıştım.Sonra da benim babaanne vefat edince parayı göndermeyi unutmuştum.
3 gün bekleyip 4.gün aramıştı o kart sesiyle bizim para ne oldu diye :D
Çok gereksiz bi konu olmuş. 2 tarafada tarafsız bakmak istiyorum da Eray her 2 konuda da yerden göğe haklı gözüküyor.. Allah yardımcın olsun Eray kardeşim..
eke 'yi Ankaraya getirdiği seferlerin birinde tanıştık daha sonra da bir çok kez denk geldik ne bi rsaygısızlık ne yanlış hareketini görmedim.
Ticaret yaptıkları ile de görüşürüz zaman zaman bi yanlışını duymadım.
3-4 yıldır görüşmüyoruz. Şimdi arasam her işime yardımcı olur. Adım gibi eminim.
Yanlış hareket yapanlarada nasıl davrandığını da gözümle gördüm
Ama Mustuyu daha çok seviyom bak Eray.
Daha sempatik bebyface adam :o
Bide o görüntüde o diksiyon hiç oturmuyor biraz daha kaba konuşmalısın
İki tarafı da tanımam. Eray ile 2-3 defa telefonla konuştuk, yüz yüze tanışmadık.
Zamanında ben de forumlarda tartıştım, bugünkü aklım olsa forumda yazmaz, karşı tarafla konuşarak işi tatlıya bağlardım.
Müslüman Müslümanın ayıbını örtmeli. Aranızda çözün, aranızda el sıkın, helallik alın, hayat kısa.
Gerçekten gereksiz bir konu. Yüz yüze tanışıklığım yok.
Ama bu foruma üye olduğumdan beri bir kez yanlış bir durum olduğunu görmedim ticareti açısından.
Sevilen, sayılan insanlardan biri. Bariz karalama kampanyası gibi olmuş.
Hele ki o Kurtarıcıdaki z3 ile çekildiğin fotoya hastayım abi. (Yanlış hatırlamıyorsam.) :D
Bu konu tamamen Eray abini işine yaramış kendisi şimdi beni hatırlamaz ama benimde ufak bi işimi görmüştü oto sanayide mustafa abide araba yıkatıyorum o arada eser dışarı çıktı selam verdim bi sigara yaktık arabayla alakalı bi sorun vardı şimdi tam hatırlamıyorum o ara eserle konuşurken eray abi aradan lafa girip vermiş olduğu fikirlerle resmen aklımda ki soru işaretlerini gidermişti kendisine burdan gene teşekkür ediyorum.
Aracım Siyah puntoydu mini jantlı belki hatırlamana yardımcı olur abi :)